Idealan partner za sex
|
|
|
post # 1 | 13.03.2012 , 7:31 PM
|
Mnogi mi imamo razne želje što se tiče sexa tako da pojedinci nekada ne mogu da pronađu savršenog partnera koji će im ispuniti sve njihove želje.
Zanima me kakav bi trebao da bude vaš partner. I da li ste upoznali već jednog takvog ?
|
|
| |
|
post # 2 | 13.03.2012 , 7:46 PM
|
kakva bi trebala biti....vatrena i otvorena da ispuni sve zelje e ovako jesam upoznao prosle godine,znaci ona je iz inostranstva...ono solidan izgled,ponasanje normalne devojke...ali zato u krevetu ...iha bato ..sve je islo samo od sebe...bukvalno celu noc smo bili u akciji ...ja jednostavno nisam mogao da dodjem sebi ....jer sve devojke koje sam do sada imao su ono tipa malo ljubljenja legnu i sve se nesto ustezu i stidljivo ...a to mi nije bas stimulativno ...
|
|
| |
|
post # 3 | 13.03.2012 , 7:53 PM
|
Quote (By_The_Way_) I da li ste upoznali već jednog takvog ? Da, sa njim sam već 4 godine.
|
|
| |
|
|
|
post # 6 | 14.03.2012 , 0:47 AM
|
Da bude opustena, svoja, bez stida... Da ima Srednje grudi I lepu Guzu I da zna posao, dosadile ove klinke
Sta se setas po mom profilu jedan!
|
|
| |
176 poruka na forumu
| |
11
| |
88
|
|
post # 7 | 18.03.2012 , 6:47 AM
|
Na svoju i tudju zalost, dosta sam anti statican, pa volim da budem inovativan... Nazalost, jos parnjakinju nisam upoznao, ali nadam se da ce se to uskoro resiti... ipak idu godine...
P.S. Prokleta Skorpija...
ALWAYS OUTNUMBERED NEVER OUTGUNNED
|
|
| |
|
post # 8 | 18.03.2012 , 12:17 PM
|
Quote (Abraxas) P.S. Prokleta Skorpija... Znam kako ti je.
|
|
| |
352 poruka na forumu
| |
57
| |
512
|
|
post # 9 | 19.03.2012 , 1:12 AM
|
Potrebno je da NE BUDE SEBICAN,da bude mastovit,otvoren za nova iskustva i da bude u formi A da li sam pronasla idelanog...mislim da jesam.Mada,znate kako se kaze...i od najboljeg ima bolji. Ovaj moj zadovoljava u tom pogledu sve moje kriterijume.Boljeg nisam srela...a i ne moram.
If I could start again,a million miles away...I will keep myself,I would find a way.
|
|
| |
|
post # 10 | 19.03.2012 , 1:57 AM
|
ona jednostavno treba biti savrsena u mojim ocima, upoznao sam takvu ali ona je jednostavno nestala preko noci i od tada sam rekao, kad naletim na takvu ozenicu je... xD
"Razlika izmedju dobrog i loseg je u samo jednom pogresnom koraku, zato dobro pazite koj ce biti vas sledeci korak" :D
|
|
| |
|
post # 11 | 19.03.2012 , 7:19 AM
|
treba da zna magiju...ujutru da nestane
salim se...Osoba koja meni duhovno odgovara je ta koja bi bila moj najbolji partner za sve
"Kada bi neki ljudi skočili sa visine svog ega, na visinu svoje inteligencije, poginuli bi"
|
|
| |
|
post # 12 | 01.04.2012 , 3:27 PM
|
Ne mješajte emocije i sex
|
|
| |
|
post # 13 | 01.04.2012 , 6:54 PM
|
Jesam,imao sam i iskusio sam dosta bolesti mog uma,fetisa i ideja koje sam ranije pokusavao da realizujem ali se nisam uspeo skontati sa partnerkom.Mada posle svega....zaista svega..moram da uslovno tvrdim da emocije nemaju presudnu ulogu u pocetku .....jer je pocetak pun tog otkrivanja i zanesenosti,strasti,zelje i naravno potrebe....ali kada se sve proba ...kada prodje citava godina.....i shvatis da si prazan i da zelis nesto drugo.....zapravo nije da zelis nesto drugo .....nego zelis emociju koja ima strast i veliku potrebu za konstantnim silovanjem uma.....telo je samo masina....ali kada razmisljas i shvatis da je to to .....onda predocis to u krevetu,na drvetu,u prodavnici,iza paravana.......shvatis da je to to.....e TO se retko nalazi ....i trazi.....
|
|
| |
|
|
post # 15 | 15.04.2012 , 4:19 PM
|
idealna partnerka za sex mi je ona koja pristane odmah nakon 20 sekundi razgovora ..
|
|
| |
|
post # 16 | 15.04.2012 , 4:23 PM
|
Quote (vuk-samotnjak) idealna partnerka za sex mi je ona koja pristane odmah nakon 20 sekundi razgovora .. Nismo rekli savršen.
|
|
| |
|
post # 17 | 15.04.2012 , 4:38 PM
|
Quote (By_The_Way_) Nismo rekli savršen. znam,ali ovo je idealna partnerka ,savrsena bi bio da zgodna partnerka pridje uhvati me za ruku i kaze :dodji i uzmi me
|
|
| |
|
545 poruka na forumu
| |
58
| |
414
|
|
post # 19 | 15.04.2012 , 9:34 PM
|
Treba ona da zna sta radi i da je dobra u predigri I kada bi se desio oralac, da mi gleda u oci dok to radi i da se igra sa njim
A sto se tice idealnog tijela, mislim da su najbolje zene iz JuznoAmerickih zemalja.
<3 Bancy <3
|
|
| |
228 poruka na forumu
| |
9
| |
89
|
|
post # 20 | 17.04.2012 , 6:46 PM
|
Ma sex je poseban cin jbt... Skorpijica sa i ja jes da sex sa voljenom osobom jedino i znaci ,bar meni i tad jedino i uzivam, mada ume i da me zapali,ako partnerka dobro prati govore tela... da se``osecamo``u datom trenutku, da se sve samo od sebe razvija , a masta usput nadolazi Znaci na neki nacin oslikavam sebe ali eto
|
|
| |