Sex u kuci velikog brata
|
|
|
♡ Visca el Barça ♡
|
post # 2 | 22.08.2012 , 1:58 AM
|
Svi se prave fini, svi igraju prljavo. °°°
|
|
| |
|
|
post # 4 | 22.08.2012 , 3:06 PM
|
Seks je nešto oko čega se sve vrti,a jedna sezona Velikog Brata i ostalih emisija bez seksa je propala stvar.
|
|
| |
262 poruka na forumu
| |
49
| |
748
|
|
post # 5 | 22.08.2012 , 4:57 PM
|
Ovo je u velikom bratu nemastano...dogovorili se sa produkcijom..dobili svoj deo i cao...
™Crno-Beli!!!™
|
|
| |
896 poruka na forumu
| |
89
| |
981
|
|
post # 6 | 22.08.2012 , 5:19 PM
|
|
|
| |
|
post # 7 | 22.08.2012 , 5:38 PM
|
Ne mislim nista. Pogledah klip od Bosancice moje sto je postavila. Pa da je zabavno pa i nije. Slabo mesa.
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
♡ Visca el Barça ♡
|
post # 8 | 22.08.2012 , 5:58 PM
|
Leksi, ma slabo skroz evo.jos jedan dio
Svi se prave fini, svi igraju prljavo. °°°
|
|
| |
|
post # 9 | 22.08.2012 , 10:42 PM
|
Taj Nemes i Marijana su dno dna. Gledala sam to kad je bilo, a ko je pratio zna kako su se i ponasali, mislim na onaj deo kad su lomili stvari po kuci i jadno je sto je Marijana odnela onolike pare. Trebali da daju onom, sad sam i zaboravila kako se zove... Onom dedi iz sela kod Nisa sto je posle imao svoju emisiju u kojoj se prikazivalo kako putuje po Evropi sa svojom zenom. Da ne skrecem sa teme, ali tek ta emisija je dno dna, blamaza nevidjena. Bas me zanima kakav ce naredni Veliki brat da bude, mislim ako uopste i bude. Ima da se prijavim.
|
|
| |
Mallena
|
post # 10 | 11.04.2013 , 10:03 AM
|
Generalno nemam lijepo misljenje o tom serijalu, pa ne mogu ni imati lijepo misljenje ni o sexu u istom.. jbg.
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |
|
post # 11 | 11.04.2013 , 2:56 PM
|
Sta je tu je jbg ljudi imaju potrebe Nismo tamo i nemozemo suditi ko zna kakvi bi mi bili hmmm mada su svesni pre ulaska da su kamere svugde i kad malo razmislim imam osecaj nije taj sex za djabe tu s eipak o lovi radi garant ako taj par ima sex u VB verujem imace i bonus hmmm ali to su mije misli samo
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 12 | 13.04.2013 , 1:01 PM
|
Baziran na vestackoj zaljubljenosti! Tamo mozes da se zaljubis i u tus kabinu.
Ako dvoje treba da uzivaju, nije potreban auditorijum da im drzi fenjer!
Quote (Srcemoje) ako taj par ima sex u VB verujem imace i bonus Jadan taj njihov bonus. . .
. . .
|
|
| |
|