Muskarci pitaju, zene odgovaraju
|
|
|
post # 201 | 17.11.2011 , 6:31 PM
|
kad ste zadnji put imale sexualni odnos??? 
|
|
| |
|
post # 202 | 17.11.2011 , 6:46 PM
|
Jbt pa ja nisam nikad sta pitas gluposti 
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 203 | 17.11.2011 , 6:50 PM
|
Quote (Srcemoje) bt pa ja nisam nikad sta pitas gluposti tu sam da pomognem ,primi to k znanju xaxaxxaxx sve ste vi nevine al u uho,i to mozda :lol:
|
|
| |
velikoStopaloobdukcija uma
|
post # 204 | 17.11.2011 , 6:51 PM
|
Quote (andreica93) e ova tema je postala paklena xaxaxaxax hmm,zanimljiv odgovro,hvala hahahah :),odbrana nema vis epitanja,svjedok moze d austane
studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala
|
|
| |
|
post # 205 | 17.11.2011 , 6:51 PM
|
Quote (susheTZ) ad ste zadnji put imale sexualni odnos???
Jutros u 3h ujutro. Dobro pitanje. Cak je bilo super, cim se ja secam koliko je sati bilo hahhaha
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|
post # 206 | 17.11.2011 , 6:55 PM
|
Quote (susheTZ) tu sam da pomognem ,primi to k znanju xaxaxxaxx sve ste vi nevine al u uho,i to mozda Ne diraj sta nije tvoje Meni pomoc ne treba imam vec ko ce pomoci to za uho pa veruj isto je moje ko i tvoje 
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
|
post # 208 | 17.11.2011 , 7:39 PM
|
Quote (Davor) Kako mozete gledat a nedat...? Ma Davore to se ne daje nego on sam uzme 
|
|
| |
|
post # 209 | 17.11.2011 , 7:43 PM
|
Leksi, znaci ni tebi ne treba pomoc da se nenudim djaba xaxxaxaxxaxa ajd kad vam zagusti sjetite se da sam vam ponudio drugarsku pomoc xaxxaxa 
|
|
| |
|
post # 210 | 17.11.2011 , 7:44 PM
|

|
|
| |
|
post # 211 | 17.11.2011 , 7:47 PM
|
susheTZ, imacu te u vidu, cisto ono drugarski sex. To je ono kad se umesto u usta ljubimo u obraz je l to bese???? 
|
|
| |
|
post # 212 | 17.11.2011 , 7:49 PM
|
Quote (susheTZ) ajd kad vam zagusti sjetite se da sam vam ponudio drugarsku pomoc xaxxaxa Bas ti hvala stvarno si velikog srca ja imam svog vatrogasca
Quote (Impi) Jer ti momcic muz decko izvode striptiz pre nego sto nemas to sto treba da imas ??? Nije!! tako nesto me ni malo ne uzbudjuje i ne privlaci 
|
|
| |
|
post # 213 | 17.11.2011 , 7:52 PM
|
Leksi, zavisi na kojoj glavi me ljubis u obraz mi muskarci imamo dvije glave xaxxaxaxaxxaxa budi konkretnija 
|
|
| |
|
post # 214 | 17.11.2011 , 7:53 PM
|
susheTZ, ah ona glava koja se dize. E sad me sramota Kad se ljubilo u onu gde mozga ima???? cccc
|
|
| |
velikoStopaloobdukcija uma
|
post # 215 | 17.11.2011 , 7:57 PM
|
sokantno,skandalozno,stavite u gornejm levom uglu (18) interesira me da li zene koje su svjesne svog fantasticnog izgleda,zavod ena osnovu tog aili idu nekog drugom linijom?
studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala
|
|
| |
|
post # 216 | 17.11.2011 , 8:04 PM
|
Leksi, kod mene u ibe nema ni mozda ni ociju tako da mi je tesko erazlikovat evo jedno pitanje :
Koliko ste najvise orgazama dozivjele tokom jednog sexualnog odnosa ?? posto ja znam par drugarica koje mi kazu da nikad nisu dozivjele orgazam a dugo imaju sexualni zivot pa mi nije jasno 
|
|
| |
|
post # 217 | 17.11.2011 , 8:17 PM
|
Quote (intimenfrizuren) interesira me da li zene koje su svjesne svog fantasticnog izgleda,zavod ena osnovu tog aili idu nekog drugom linijom?
Zene koje imaju fantastican izgled, a malo mozga su one za jedno vece. A one koje imaju malo vise mozga ili vijuga u glavi, a koje nisu napuhane barbike, i fenserke su za ceo zivot.
Meni da nema mozga ja ne bih bila ja ahhahhah tako da linija nema veze s tim  Added (17 Nov 2011, 7:17 PM) ---------------------------------------------
Quote (susheTZ) Koliko ste najvise orgazama dozivjele tokom jednog sexualnog odnosa ?? posto ja znam par drugarica koje mi kazu da nikad nisu dozivjele orgazam a dugo imaju sexualni zivot pa mi nije jasno
Za mozak i to si ti rekao Mada ja ne verujem u to.
Iskreno, ja sam 4 puta, i necu da lazem. Da sad lupam cifre bezveze. Mozda je to i malo, ali ne volim odugovlaciti sto se tice seksa kao seksa. Predigra samo oduzima vreme pravoj zabavi I veruj, moguce je da zena ne dozivi orgazam, ili ne zna, ili se ne trudi dovoljno, a mozda i dozivi, ali ne zna kakav je to osecaj. A vrlo dobro znas da se razlikuje zenski i muski orgazam. 
|
|
| |
|
post # 218 | 17.11.2011 , 8:26 PM
|
Quote (Leksi) A vrlo dobro znas da se razlikuje zenski i muski orgazam.
mislis li pa jedan tece drugi strca xaxaxaxaxaxaxaxa
a to 4 se kaze multi orgazam i retko koja ga dozivi xaaxaax sad nek ti zavide ove curice a sto kaze Suche 99 % neznaju sta je to jer imaju frajere na baterije neznaju da upotrebe mastu i malo su cicije misle samo na sebe a neshvataju da kad ribi pruze takvo zadovoljstvo postaju veci nego bilo ko na svetu , evo besplatan savet xaaxaxaxa sledeci naplacujem dr. aku. gin Impi dokrorirao u temi sex sex sex xaxaxaxaxaxaxaaaxaxa
Dali vasi partneri znaju sta rade ili mora da malo pomazete ???? xaxaxaxa

|
|
| |
|
post # 219 | 17.11.2011 , 8:29 PM
|
Quote (Leksi) Iskreno, ja sam 4 puta ti si moj tip zene
Quote (Leksi) a mozda i dozivi, ali ne zna kakav je to osecaj eh upravo to , bas sam mnogo puta cuo to tipa kao ne znam dali sam dozivjela orgazam al bilo mi je lijepo , al mi je to nejasno kakv je to onda sex
pitanje Dali ste glasne za vrijeme sexa ili ste sa prigusivacem ( mislim na ono ahhh uhh itd ) ,i koliko vi zene mozete da izdrzite bez sexa mislim znam da je individualno ali opet da cujem misljenje a kad kazem kolko mozete bez sexa mislim kroz koliko vremena osjecate krize 
|
|
| |
|
post # 220 | 17.11.2011 , 8:34 PM
|
Quote (susheTZ) ti si moj tip zene
xaxaxaxaaxa a kladim se da nebi znao da to postigne xaxaxaxaxaxaxaxaxaxax :p :p
Poruku je menjao/la Impi - Cetvrtak, 17.11.2011, 8:37 PM

|
|
| |