Muskarci pitaju, zene odgovaraju
|
|
|
post # 221 | 17.11.2011 , 8:37 PM
|
Quote (Impi) Dali vasi partneri znaju sta rade ili mora da malo pomazete ???? xaxaxaxa
Tolike godine braka, obuka je bila samo prve godine, svih ovih godina je samo dogradnja U smislu poza i ostalih stvari. Naravno da vise ne. Jer pravi frajer, treba da istrazi telo zene, a ne samo: Mileva, dodji rasiri noge, i to je to
Quote (susheTZ) ti si moj tip zene Da se rastanem?
Quote (susheTZ) eh upravo to , bas sam mnogo puta cuo to tipa kao ne znam dali sam dozivjela orgazam al bilo mi je lijepo , al mi je to nejasno kakv je to onda sex Meni licno, sex bez orgazma bar jednog, je samo eto odnos da ne kazes nije bilo nista. Ali ako se desi taj jedan orgazam, onda je mnogo bolji. Samo mogu ti reci da i zena moze da kontrolise svoj orgazam, kad i kako i u kojoj meri. Sve je u stomacnim misicima (naravno ako ih imaju) i u disanju (pri tom ne mislim na vristanje, koje ne podrzavam).
Quote (susheTZ) Dali ste glasne za vrijeme sexa ili ste sa prigusivacem ( mislim na ono ahhh uhh itd ) ,i koliko vi zene mozete da izdrzite bez sexa mislim znam da je individualno ali opet da cujem misljenje a kad kazem kolko mozete bez sexa mislim kroz koliko vremena osjecate krize
Ne volim da vristim, zivim u zgradi penzionera, pa da ne riknu. Moram da pazim na okolinu. A i inace ne volim da vristim kao da vodim ljubav s terminatorom, a ne covekom. Ali ok ima onih koji vole
Ja najduze bez samo seksa sam izdrzala mesec dana kad je muz bio na putu. Ali to je bila ludnica. Histerisanje. Ma PMS je mala beba za to. Kroz 7 dana, vec kriziras. Ali izdrzi se. I majke bez sinova izdrze, pa tako se i bez toga moze. 
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|
post # 222 | 17.11.2011 , 8:44 PM
|
Quote (Leksi) Da se rastanem? pa ne moras, mislim meni tvoj muz ne smet xaxxaxaxa
Quote (Leksi) Ja najduze bez samo seksa sam izdrzala mesec dana kad je muz bio na putu. pa gdje sam ja tad bio
Dali volite da pricate za vrijeme sexa ali sad ne mislim bukvalnmo kao za kafom da pricate nego onako da prokomentaristete zbivanja znate vec na sta mislim ne smem ovde da se izrazavam a malo mi fali 
|
|
| |
|
post # 223 | 17.11.2011 , 8:49 PM
|
Quote (susheTZ) pa ne moras, mislim meni tvoj muz ne smet xaxxaxaxa Onda dobro. haha Quote (susheTZ) pa gdje sam ja tad bio
Dali volite da pricate za vrijeme sexa ali sad ne mislim bukvalnmo kao za kafom da pricate nego onako da prokomentaristete zbivanja znate vec na sta mislim ne smem ovde da se izrazavam a malo mi fali
A to je bilo samo pre dva meseca ahahhaha
Vidis zanimljivo pitanje. Ali bicu iskrena. Ako mi je nesto komicno, moram se nasmejati ali onako iz stomaka i obavezno prokomentarisati ili uporediti, e sad bih se i ja izrazila ali ne smem. Ali nisam nesto pricljiva, mada mogu biti 
|
|
| |
|
post # 224 | 18.11.2011 , 0:29 AM
|
Quote (susheTZ) Dali volite da pricate za vrijeme sexa ali sad ne mislim bukvalnmo kao za kafom da pricate nego onako da prokomentaristete zbivanja znate vec na sta mislim ne smem ovde da se izrazavam a malo mi fali To se odradjuje pricom tela uz veliku strast i tako 
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 225 | 23.11.2011 , 12:49 PM
|
Da li vise volite momke koji briju svog "vrsnjaka" ili ste vise za momke u prirodnoj varijanti?
Sex je kao skok s motkom,skačeš dok imaš motku
|
|
| |
12130 poruka na forumu
| |
5
| |
REP OFF
|
|
post # 226 | 23.11.2011 , 2:04 PM
|
Quote (tomo47) Da li vise volite momke koji briju svog "vrsnjaka" ili ste vise za momke u prirodnoj varijanti? ahahahahahaha nemogu da ti odgovorim na ovo pitanje
<3<3<3 :>>><<<:
|
|
| |
|
|
post # 228 | 24.11.2011 , 11:57 AM
|
Quote (dalmatinka) svejedno ali kad je obrijan lipse izgleda
Tebi bitno da je lipo
Piškite li nekad stojeći
Poruku je menjao/la tomo47 - Cetvrtak, 24.11.2011, 12:12 PM
Sex je kao skok s motkom,skačeš dok imaš motku
|
|
| |
275 poruka na forumu
| |
86
| |
399
|
|
post # 229 | 24.11.2011 , 12:16 PM
|
Quote (tomo47) Tebi bitno da je lipo nisam rekla da mi je bitno,al izgleda lipse isto ko sto vama lipse kad je zenska obrijana.....
Quote (tomo47) Piškite li nekad stojeći nikad
I biće još...pogrešnih izbora, odluka... ali, jedno je najvažnije...sebi san dovoljna... i na sebe ponosna... Jedinstvena... Tvrdoglava... Svoja... Drugačija....
|
|
| |
|
post # 230 | 24.11.2011 , 1:28 PM
|
Kakav poljubac vise volite kada je kratak ili kada je malo duzi. ?
|
|
| |
|
post # 231 | 24.11.2011 , 1:39 PM
|
Quote (tomo47) Piškite li nekad stojeći Volela bih da mogu. Ali nikad nisam. Quote (G_A_R_I) Kakav poljubac vise volite kada je kratak ili kada je malo duzi. ? Duuuži! 
|
|
| |
|
post # 232 | 24.11.2011 , 1:53 PM
|
dalmatinka, Marija_Nikola evo male pomoci kako da piskite stojeci --->Link Nenad je izmislio ovo samo zbog devojaka sa EC-a Quote (tomo47) Piškite li nekad stojeći Ne, ne... Quote (G_A_R_I) Kakav poljubac vise volite kada je kratak ili kada je malo duzi. ? Duzi poljubac naravno 
|
|
| |
|
post # 233 | 24.11.2011 , 1:57 PM
|
|
|
| |
12130 poruka na forumu
| |
5
| |
REP OFF
|
|
post # 234 | 24.11.2011 , 2:17 PM
|
Quote (G_A_R_I) Kakav poljubac vise volite kada je kratak ili kada je malo duzi. ? kada je malo duziiiiii
<3<3<3 :>>><<<:
|
|
| |
|
|
|
post # 237 | 24.11.2011 , 5:48 PM
|
Da li cesto izgovarate rec 'Volim te' ? Zasto ?
Poruku je menjao/la Mortal - Cetvrtak, 24.11.2011, 5:48 PM
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
|
post # 238 | 24.11.2011 , 5:52 PM
|
|
|
| |
|
post # 239 | 24.11.2011 , 6:24 PM
|
Da li testirate ljubav vašeg partnera? Ako da, na koji način to činite?

|
|
| |
|
post # 240 | 24.11.2011 , 6:30 PM
|
Quote (luka83) Da li testirate ljubav vašeg partnera? Ako da, na koji način to činite?
Pre dok sam bila u vezi da. Sada ne. A testiranje je bilo sledece: Ne javljam mu se danima, pa ako me nazove znam da mu je stalo do mene I svaki put bila u pravu ahhahahha
|
|
| |