Muskarci pitaju, zene odgovaraju
|
|
|
post # 321 | 16.12.2011 , 12:57 PM
|
Jeli ribe sto ste toliko bandoglave sto vas neko u zdrav mozak a vi jos trcite ka njemu ???mislim imao sam par primera videti cak i ovde al mi bezveze da se mesam kazace ja ljubomoran xaxaxaxax malo mi je nejasno 

|
|
| |
|
post # 322 | 16.12.2011 , 8:37 PM
|
Jel to pitanje Impi 
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
|
post # 324 | 16.12.2011 , 8:55 PM
|
A ha znaci pitanje pa evo sad i odgovor! Kao prvo nismo bendave!!!!!!!!!!! Kao drugo ja ne trcim nizakim ja pisem za druge neznam sta one rade! Kao trece to sto si ti video promere cesto tebe oci varaju,a da se ti mesas nemoj bre bice da si ljubomoran kao i ja Ja sam jako ljubomorna :D eto.... Ajmo dalje sledece pitanje! 
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 325 | 16.12.2011 , 9:02 PM
|

|
|
| |
|
post # 326 | 16.12.2011 , 9:03 PM
|
bandoglave 
|
|
| |
|
post # 327 | 16.12.2011 , 9:09 PM
|
Jer mislis da si zavodnica ?? Ako mislis da jesi ocem da mi kazes sto si ako nisi sto nisi !!!

|
|
| |
|
post # 328 | 16.12.2011 , 9:38 PM
|
Ja ne mislim da sam zavodnica niti sam kad bila niti cu biti a ti prestani da postavljas takva pitanja 
|
|
| |
|
post # 329 | 16.12.2011 , 9:40 PM
|
Srcemoje, sta se ti bunis ima pravo da postavljam kakva ja ocu jer ima pravilnik nema
Sta za vas prestavlja zavodjenje ? a sta flertovanje

|
|
| |
|
post # 330 | 16.12.2011 , 11:33 PM
|
Quote (Impi) Srcemoje, sta se ti bunis ima pravo da postavljam kakva ja ocu jer ima pravilnik nema Nema al to ne znaci da nece da bude
Quote (Impi) Sta za vas prestavlja zavodjenje ? a sta flertovanje Opaaa koja pitanja Zavodjenje je za mene kad imam u cilju nesto znaci zavodim tu osobu jer mi se svidja jer zelim da se upoznamo jer moze biti da sam se zaljubila i tako.....
Fleart je za mene za....ncija vise sala onako na muski racin slatko mi citati smejati se ali nista ozbiljno..zaci zeza i nista vise .
|
|
| |
|
post # 331 | 16.12.2011 , 11:55 PM
|
Dali nekad osetite jaku zelju za sexom i sta je obicno uzrokuje
Sex je kao skok s motkom,skačeš dok imaš motku
|
|
| |
|
post # 332 | 17.12.2011 , 0:15 AM
|
Pa naravno to svako oseti ,ta zelja jednostavno je tu u telu ona izaziva taj osecaj sto nas navodi da u momentu intenzivno razmisljamo i zelimo. A sta ju izrokuje hmmm ponekad misao ili neki ludi osecaj dodje jednostavno takve se stvari tesko opisuju barem ja nemogu detaljnije da opisem 
|
|
| |
velikoStopaloobdukcija uma
|
post # 333 | 17.12.2011 , 3:13 PM
|
jedno pitanje molim tacan i brz odgovor:vec odavno me muci jedno cudno pitanje i vrzma mi se po glavi,zasto moaj baba u poodmaklim godinama ima sise,da ne kazem vulgarno grudi,do zemlje?
studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala
|
|
| |
|
post # 334 | 17.12.2011 , 5:31 PM
|
hmmm Frizer pa ako zelis odgovor na brzinu onda se nemoj ljutiti ako bude pogresan
Mislim da je tvoja beba omatorila i da nije vise beba 
|
|
| |
velikoStopaloobdukcija uma
|
post # 335 | 17.12.2011 , 5:37 PM
|
mnogo taman puno hvala,zadovoljan sam odgovorom...veoam duhovno i razboriti razmislajnje,nisma ja ni sumnjao 
studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala
|
|
| |
|
post # 336 | 17.12.2011 , 11:32 PM
|
gde su pitanja muskarci, a 
Fajlovi:
6564068.gif
(1.1 Kb)
|
|
| |
|
|
post # 338 | 18.12.2011 , 0:50 AM
|
Udala sam se za lepog muskarca vrlooo bogate duse.
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|
post # 339 | 18.12.2011 , 0:54 AM
|
Šta ima?
|
|
| |
|