Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

Forum moderator: suzana85, tomo47  
Muskarci pitaju, zene odgovaraju

4116
poruka na forumu
1026 5825

post # 361 | 18.12.2011 , 7:33 PM

arminarmin, Nisam imala nikad seks s nevinim muskarcem.
A o velicini od 13cm, ne mislim nista lose. Nije bitna duzina stapica nego magija u njemu. :)

~~ Ubi me prejaka rijec! ~~
~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~

2523
poruka na forumu
87 1228

post # 362 | 23.12.2011 , 0:38 AM

Šta mislite o sexu sa starijim muškarcem

Sex je kao skok s motkom,skačeš dok imaš motku

1948
poruka na forumu
188 1476

post # 363 | 23.12.2011 , 0:54 AM

Dali ste ikad zadovoljavale muskarca rucno na nekom javnom mjestu ?? :D

24
poruka na forumu
0 0

post # 364 | 23.12.2011 , 8:48 AM

mene zanima sta ovo znaci...zajedno smo 3 meseca,trazila pauzu,nije proslo ni sat vremena,zove me uplakana i kaze da me voli i da oprostim...nije mi bilo jasno sta koji k...kasnije...jedan dan super,drugi nece da se javi,treci dan super,cetvrti i peti dan ni da mi se javi...jel ona to mene malo zajebava??? da ja to oteram u tri lepe? izvini te na prostackom jeziku..ali sam iznerviran :)

2
poruka na forumu
0 0

post # 365 | 23.12.2011 , 12:58 PM

zasto mnoge lijepe zene voleoralni sex a nekima se caki gadi da ga dohvate psss. ozbiljno me zanima

combara

790
poruka na forumu
58 477

post # 366 | 23.12.2011 , 1:07 PM

Quote (raca86)
mene zanima sta ovo znaci...zajedno smo 3 meseca,trazila pauzu,nije proslo ni sat vremena,zove me uplakana i kaze da me voli i da oprostim...nije mi bilo jasno sta koji k...kasnije...jedan dan super,drugi nece da se javi,treci dan super,cetvrti i peti dan ni da mi se javi...jel ona to mene malo zajebava??? da ja to oteram u tri lepe? izvini te na prostackom jeziku..ali sam iznerviran

Garant te vara, izvini na ovakvom recniku, ali ili je sa bivsim ili je nasla nekog novog.

Slušam neke pesme ljubavne koje me podsećaju na dane naše neproživljene stvarnosti, susretanja u snovima, vetrova što milovali su nam lica, Meseca što se nije ni pokušavao skrivati pred naših licima, podsećaju me na sve ono u čemu se kriješ ti. A ja te pronalazim svakog trena. Da bih bio s tobom, da bi disali ovaj isti vazduh i noćnim svetlima obavili tajne naše ljubavi
I hteo bih ti izgovoriti sve te reči koje znam da pripadaju tebi. Ljubavi moja, da, tako te zovem. Noću kad sklopim oči, preda mnom se pojaviš ti, onako lepa. Najprije mi se oči zacakle i dah stane, a onda se srce prepusti prekrasnim talasima koji jednostavno zarobe moju dušu.

24
poruka na forumu
0 0

post # 367 | 23.12.2011 , 1:14 PM

ma to i ja prepostavljam...to cu ja oterat u pm :D

790
poruka na forumu
58 477

post # 368 | 23.12.2011 , 1:15 PM

Vec sam imao slicnu situaciju, pa sam ih na kraju slucajno uhvatio u krevetu :D

Slušam neke pesme ljubavne koje me podsećaju na dane naše neproživljene stvarnosti, susretanja u snovima, vetrova što milovali su nam lica, Meseca što se nije ni pokušavao skrivati pred naših licima, podsećaju me na sve ono u čemu se kriješ ti. A ja te pronalazim svakog trena. Da bih bio s tobom, da bi disali ovaj isti vazduh i noćnim svetlima obavili tajne naše ljubavi
I hteo bih ti izgovoriti sve te reči koje znam da pripadaju tebi. Ljubavi moja, da, tako te zovem. Noću kad sklopim oči, preda mnom se pojaviš ti, onako lepa. Najprije mi se oči zacakle i dah stane, a onda se srce prepusti prekrasnim talasima koji jednostavno zarobe moju dušu.

4026
poruka na forumu
1074 4736

post # 369 | 23.12.2011 , 4:34 PM

Šta mislite o muškarcima koji se stvore tu kad vam treba rame za plakanje? Da li su to vitezovi koji su došli da spase 'damzel in destress' (damu u nevolji) ili su to samo zmije koje vrebaju žabu da utole svoju glad?

Poruku je menjao/la luka83 - Petak, 23.12.2011, 4:35 PM

4116
poruka na forumu
1026 5825

post # 370 | 23.12.2011 , 4:48 PM

Quote (luka83)
Šta mislite o muškarcima koji se stvore tu kad vam treba rame za plakanje? Da li su to vitezovi koji su došli da spase 'damzel in destress' (damu u nevolji) ili su to samo zmije koje vrebaju žabu da utole svoju glad?

Smatram da su to ova druga skupina muskaraca, jer da se meni tako nesto desi i da se neko s kim nemam redovan kontakt odjednom stvori, pa nisam glupa da mu ne znam namere. :) Ali ima izuzetaka.

Quote (muamar)
zasto mnoge lijepe zene voleoralni sex a nekima se caki gadi da ga dohvate psss. ozbiljno me zanima

E pa vidis ovako, ima vise odgovora na tvoje pitanje.
1. Verovatno je do higijene, jer ako higijena nije zadovoljavajuca. Mozes biti najlepsi ali devojka se sageti nece. :)
2. Mozda ne zeli jer ju je neko nekad prislio pa to joj se urezalo kao nesto vrlo lose.
3. Nije fora samo skinuti gace, ili isto zahtevati od nje, trebate uraditi nesto da kako da vam kazem nego ovako da je pozeli. Tj napalite je da ne zna koji je dan.
4. SEKS BEZ ORALA JE NUKUSAN! AMEN!

Quote (raca86)
mene zanima sta ovo znaci...zajedno smo 3 meseca,trazila pauzu,nije proslo ni sat vremena,zove me uplakana i kaze da me voli i da oprostim...nije mi bilo jasno sta koji k...kasnije...jedan dan super,drugi nece da se javi,treci dan super,cetvrti i peti dan ni da mi se javi...jel ona to mene malo zajebava??? da ja to oteram u tri lepe? izvini te na prostackom jeziku..ali sam iznerviran

Ne mora znaciti da te vara, ali verovatno znaci da joj vise nisi zanimljiv kao pre.
Naime, ako sada ne zna sta hoce, kako ce znati za godinu dve.
Prema tome, iskuliraj je par dana, pa ako ti se javi opet, onda je to to. Bar bih ja tako uradila.

Quote (susheTZ)
Dali ste ikad zadovoljavale muskarca rucno na nekom javnom mjestu ??

Jesam, muza pred magistraturu. Ne bih da objasnjavam mnogo je delikatna stvar. :) A ima i omladine.

Quote (tomo47)
Šta mislite o sexu sa starijim muškarcem

Licno sto se mene tice, tolerisala bih samo u slucaju Dzoni Depa, i frontmena grupe Metallica Jamesa H. :)
A ovako niko me tih godina ne privlaci :) hahhaha

228
poruka na forumu
65 697

post # 371 | 23.12.2011 , 11:37 PM

Quote (luka83)

bicu gruba ako kazem, treba to iskoristiti.. ali tako je. Ako vec takva osoba postoji. Zasto ne? :D hahaha

24
poruka na forumu
0 0

post # 372 | 24.12.2011 , 6:35 AM

Leksi....nije to .... danas saznao...da je kurvestina teska (izvinjavam se na recniku ali da vam opisem) ..glup sam i slep..neverovatno...3 meseca zajedno..a ona me varala mesec ipo dana..sa 2-3 decka...eto..toliko o tome...kako bi je zaklao ali nije vredna toga...danas sam je oterao u tri lepe...:D

3239
poruka na forumu
372 2298

post # 373 | 24.12.2011 , 6:54 AM

Quote (raca86)
Leksi....nije to .... danas saznao...da je kurvestina teska (izvinjavam se na recniku ali da vam opisem) ..glup sam i slep..neverovatno...3 meseca zajedno..a ona me varala mesec ipo dana..sa 2-3 decka...eto..toliko o tome...kako bi je zaklao ali nije vredna toga...danas sam je oterao u tri lepe...:D

car si kaze ti hoce pauzu i onda te zove uplakana i nisi posumnjao :D

Quote (Leksi)
4. SEKS BEZ ORALA JE NUKUSAN! AMEN!

Leksi, forumski seksolog.. :D

Geek Perspective - tech news and reviews from Geeks point of view

74
poruka na forumu
113 396

post # 374 | 24.12.2011 , 7:02 AM

Iskreno ne razumem...Pa zar nije bolje ako vec neide,ako ti se muskarac vise nesvidja...jednostavno kazes tako je kakoje i krenes dalje ...cemu komplikacije i prevare...sta time dobijaju,osiom mrznje i loseg glasa koji se bez obzira na sve siri u njihovoj okolini.Iskreno ...mislim da je najbolje ne komplikovati zivot bez potrebe

"Trebalo bi ubijati prošlost sa svakim danom što se ugasi. Izbrisati je da ne postoji, da ne boli. Lakše bi se podnosio dan što traje, ne bi se mjerio onim što više ne postoji. Ovako se miješaju utvare i život, pa nema ni čistog sjećanja, ni čistog života."

790
poruka na forumu
58 477

post # 375 | 24.12.2011 , 11:25 AM

Quote (raca86)

Rekoh ti, cim ona trazi pauzu, a 3 meseca ste u vezi, a kasnije trazi oprostaj. Ta je specijalan slucaj...

4116
poruka na forumu
1026 5825

post # 376 | 24.12.2011 , 3:35 PM

Quote (Davor)
Leksi, forumski seksolog..

Nisam, samo sam realna. :p

790
poruka na forumu
58 477

post # 377 | 24.12.2011 , 6:05 PM

Quote (Leksi)
Nisam, samo sam realna.

a pritom i iskusna ruganje

4116
poruka na forumu
1026 5825

post # 378 | 24.12.2011 , 6:52 PM

Quote (OgnjenR23)
a pritom i iskusna

To si ti rekao a ne ja :)
:) :p

790
poruka na forumu
58 477

post # 379 | 24.12.2011 , 6:54 PM

Quote (Leksi)
To si ti rekao a ne ja

I stojim iza toga ruganje malo perverzije ne skodi :D

4116
poruka na forumu
1026 5825

post # 380 | 24.12.2011 , 7:00 PM

Quote (OgnjenR23)
I stojim iza toga malo perverzije ne skodi

Dobro da stojis, a ne lezis :P
Naravno. Kad je ona u pitanju, ludost je ogranicavati. :)

Search: