Muskarci pitaju, zene odgovaraju
|
|
Mallena
|
post # 961 | 15.05.2012 , 10:11 PM
|
Xaxaxaxaxa... cuce se!
Jedne bivse gimnasticarke i djeteta od gume!
Suti, poslije slikanja su je morali zajedno sa stubom voziti u hitnu...
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |
|
post # 962 | 15.05.2012 , 10:19 PM
|
Ocigledno stubu nije bilo dobro lol
Zahvaljujem na odgovoru 
"Kada bi neki ljudi skočili sa visine svog ega, na visinu svoje inteligencije, poginuli bi"
|
|
| |
Mallena
|
post # 963 | 15.05.2012 , 10:24 PM
|
Ma kakav... ona polomila kuk, ali je vrijedilo slike! 
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |
velikoStopaloobdukcija uma
|
post # 964 | 16.05.2012 , 0:27 AM
|
zanimljive noge,ovaj...pardon,mislios am reci odgovor j ezanimljiv...hmm...nesto sam dan scckao oko struje,pa sam se u jednom trenutku zapitao sledece...kakve ste vi,cure ljpseg juznog pola sa mikserom za kolace?da li ga cesto koristite?
studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala
|
|
| |
Mallena
|
post # 965 | 16.05.2012 , 0:34 AM
|
Quote (intimenfrizuren) kakve ste vi,cure ljpseg juznog pola sa mikserom za kolace?da li ga cesto koristite?
Je l to neki posebno za kolace?!
Koristim mixer bar 3x sedmicno.
|
|
| |
|
post # 966 | 16.05.2012 , 12:33 PM
|
aha,dobro...svidja mi se odgovor,tri puta je taman dovoljno...situacija je sledeca:park,trava,ptice,klupe,ljudi,sunce,zvoni telefon zvrrrr,posao,novac,sastanci,fotelja,kolege,neonka.mene zanima kada ste zadnji put,osobe ljepseg juznog pola,cepale sljive za pekmez?
studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala
|
|
| |
Mallena
|
post # 967 | 16.05.2012 , 12:41 PM
|
Jesenas...
|
|
| |
|
post # 968 | 16.05.2012 , 6:17 PM
|
Quote (intimenfrizuren) d ali vi cure ljepseg juznog pola,onako senzibilno iz dubine duse skupite usne i zviznete za dobrim frajerom u izbledelim farmerkama dok se setate sa momkom? Ne, haha, koje pitanje. Quote (CSpRo) Da li je istina da zene vole dlakavije muskarce Ne znam, ja ne volim. Quote (intimenfrizuren) kakve ste vi,cure ljpseg juznog pola sa mikserom za kolace?da li ga cesto koristite? Super se slažemo i često smo zajedno. Quote (intimenfrizuren) mene zanima kada ste zadnji put,osobe ljepseg juznog pola,cepale sljive za pekmez? Ne volim pekmez od šljiva tako da ih ni ne cepam.
|
|
| |
|
post # 969 | 16.05.2012 , 7:29 PM
|
Quote (intimenfrizuren) d ali vi cure ljepseg juznog pola,onako senzibilno iz dubine duse skupite usne i zviznete za dobrim frajerom u izbledelim farmerkama dok se setate sa momkom? Frizer bre ajde prodji da vidimo dal cu zvizdati Quote (CSpRo) Da li je istina da zene vole dlakavije muskarce Noge ruke ok ostalo bez dlaka Quote (intimenfrizuren) .kakve ste vi,cure ljpseg juznog pola sa mikserom za kolace?da li ga cesto koristite? 3x u godini ali smao ka dpravim kolac sa kiselim krastavcima i kremom od paprika Quote (intimenfrizuren) zanima kada ste zadnji put,osobe ljepseg juznog pola,cepale sljive za pekmez? nisam nikad a ta rec cepale to sam samo cula kad neki drug kaze u jesam sinoc onu svoju iscepao 
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 970 | 16.05.2012 , 9:00 PM
|
Quote (CSpRo) Da li je istina da zene vole dlakavije muskarce Ne volim baš momke koji imaju kožu u tijelo kao beba. Više volim kada je malo dlakaviji. Inače na bradu padam kao ništa.
Quote (intimenfrizuren) kakve ste vi,cure ljpseg juznog pola sa mikserom za kolace?da li ga cesto koristite? Koristim ga po potrebi.
Quote (intimenfrizuren) mene zanima kada ste zadnji put,osobe ljepseg juznog pola,cepale sljive za pekmez? Nikada to nisam ni radila. 
|
|
| |
|
|
post # 972 | 16.05.2012 , 10:31 PM
|
Quote (CSpRo) Zanima me zasto zene vole da imaju duge nokte Ja ih volim jer mi tada ruke izgledaju ljepše i ženstvenije. I volim da grebem.
Quote (CSpRo) supp znaci da se ne brijem kad mi naraste brada To za koju godinu. 
Poruku je menjao/la By_The_Way_ - Sreda, 16.05.2012, 10:32 PM
|
|
| |
|
Mallena
|
post # 974 | 16.05.2012 , 10:44 PM
|
Quote (CSpRo) Zanima me zasto zene vole da imaju duge nokte
Da ustede na stapicima za usi! lol salim se, salim se!
Pa... ljepse izgledaju ruke.. zenstvenije... a i cigara u njima svakako ljepse izgleda sa dugim noktima!
|
|
| |
882 poruka na forumu
| |
27
| |
382
|
|
| |
Mallena
|
post # 976 | 16.05.2012 , 10:54 PM
|
Quote (CSpRo) stvarno imas smisla za humor
Blagodarim!
|
|
| |
|
post # 977 | 16.05.2012 , 11:08 PM
|
Quote (CSpRo) Zanima me zasto zene vole da imaju duge nokte Zato jer im onda ne treba srafciger, ispitivac, ne treba im dug nokat na malom prstu jer je lepse videti dug nokat na svim prstima. A i prilikom seksa da etiketiraju meso (citaj muskarca). Zena tim cinom opali deklaraciju na robu 
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|
post # 978 | 17.05.2012 , 9:47 AM
|
Quote (CSpRo) Zanima me zasto zene vole da imaju duge nokte Zato što je lepo imati duge, negovane nokte, baš je ženstveno i seksi.
|
|
| |
|
post # 979 | 17.05.2012 , 2:53 PM
|
restoran,drag aosoba x,romanticna vecera,svece,dijetalna sarena ruska salata,cica za klavirom.e,mene zanima da li se vi cure ljepseg juznog pola,onako sasvim slucajno vam ispala viljuska,maramica,karmin ispod stola,sagnete da bi pogledale kakve to taman fine cipele nosi devojka preko puta vaseg stola?
|
|
| |
Mallena
|
post # 980 | 17.05.2012 , 3:05 PM
|
Ne moram se saginjati, uvijek zenama gledam u obucu! Prije pogledam u noge nego u glavu...
|
|
| |