Haker dosao do NASA-inih fotografija NLO-a
|
|
|
post # 1 | 30.01.2011 , 1:09 AM
|
Gary McKinnon tvrdi da je pronašao dokumente gdje je zabilježeno 400 svjedocanstava o neidentificiranim letecim objektima. Zbog potrage za dokazima o postojanju NLO-a, haker Gary McKinnon našao se u problemima. On je, naime, upao na službene stranice NASA-e te mu prijeti kazna zatvora od 70 godina, javlja Wired. Tog 40-godišnjeg Britanca ceka izrucenje u SAD iz njegovog doma u Londonu. Gary tvrdi da je na NASA-inim stranicama imao prilike vidjeti fotografije vanzemaljskih letjelica. Haker smatra da tajne o NLO-ima ne smiju biti skrivene McKinnovo pretraživanje americke internetske mreže trajalo je od veljace 2001. do ožujka 2002. godine. On kaže da ga je za takvu akciju inspirirala knjiga Huga Cornwalla "Prirucnik za hakere", a glavna su mu zanimacija tajne americke vlade o vanzemaljskim letjelicama i visokoj tehnologiji. Gary smatra kako takve informacije ne bi smjele biti skrivene od ociju javnosti. On, naime, tvrdi da je pronašao dokumente gdje je zabilježeno 400 svjedocanstava o neidentificiranim letecim objektima. Preuzimali modernu tehnologiju od NLO-a Svoje su neobicne susrete s NLO-ima zapisivali kontrolori leta i osobe koje su zadužene za kontrolu nuklearnih raketa. Svjedoci prema Garyjevim tvrdnjama govore o najnovijoj tehnologiji koju su preuzeli od NLO-a ili su je pak uništili. NASA prema hakerovim rijecima ima velik broj fotografija te procesuiranih i neprocesuiranih dokumenata. Na pitanje je li sve to što je vidio možda samo strateška igra americke vojske ili pak rekonstrukcija hipotetske situacije, Gary je odgovorio kako je sve moguce jer je opcepoznato da vojska želi potpunu dominaciju na nebu .
Fajlovi:
7519661.jpg
(13.6 Kb)
Geek Perspective - tech news and reviews from Geeks point of view
|
|
| |
|
post # 2 | 19.02.2011 , 10:20 AM
|
Quote (sandra1000) kraju ce njih to da strefi, ne nas. da... totalno se slazem sa tobom
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 3 | 19.02.2011 , 1:51 PM
|
Quote (petar93nis) Pazi..mnogi znaju za oblast 52 u americi,tj. Americku vojnu bazu gde drze zaplemljen svemirski brod.. pa postoji i crtani na tu temu ( nekada davno gledala ) ja navijam za hackere
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 4 | 19.02.2011 , 1:58 PM
|
Quote (petar93nis) Pazi..mnogi znaju za oblast 52 u americi,tj. Americku vojnu bazu gde drze zaplemljen svemirski brod.. jadni mi
|
|
| |
|
|
post # 6 | 29.04.2011 , 3:47 AM
|
Quote (sandra1000) NASA- amerikanci su cudo. Pa sve je Nasa izmislila, 5 verzija smaka sveta, kojekakvih planeta, kometa, zvezda, a na kraju ce njih to da strefi, ne nas. ali potpuno se slazem! Quote (petar93nis) Pazi..mnogi znaju za oblast 52 u americi,tj. Americku vojnu bazu gde drze zaplemljen svemirski brod.. OK daj dokaz? Ako neko veruje da postoje vanzemaljci to sam deinitivno ja, ali ja do sada nisam video ni jedan dokaz za to! Opet kazem prosto je ne moguce da smo sami u svemiru, jer je svemir bezkonacan i potpuno ne-istrazen, tako da niko ne moze da tvrdi na ne postoji jos neka civiclizacija Van Zemlje... Ali ja nisam video ni jedan dokaz da je neka druga civilizacija posetila Zemlju...! OK postoje slike letecih tanjira i tome slicno, ali kako ja da znam da nisu lazne?
|
|
| |
794 poruka na forumu
| |
26
| |
570
|
|
post # 7 | 29.04.2011 , 7:10 AM
|
Quote (MolderFBI) Ako neko veruje da postoje vanzemaljci to sam deinitivno ja, ali ja do sada nisam video ni jedan dokaz za to! Opet kazem prosto je ne moguce da smo sami u svemiru, jer je svemir bezkonacan i potpuno ne-istrazen, tako da niko ne moze da tvrdi na ne postoji jos neka civiclizacija Van Zemlje... Ali ja nisam video ni jedan dokaz da je neka druga civilizacija posetila Zemlju...! potpuno se slazem Quote (MolderFBI) OK postoje slike letecih tanjira i tome slicno, ali kako ja da znam da nisu lazne? vishe od tih su lazne ali ja mislim u arhive na SAD moguche da ima takvih podatci koe ih cuva u veliku tajnost
|
|
| |
Par reči o sebi
|
post # 8 | 06.07.2011 , 5:58 PM
|
Nervira me to, što svi misle da je svemirski brod leteći tanjir
|
|
| |
3362 poruka na forumu
| |
80
| |
604
|
|
| |
|
post # 10 | 06.07.2011 , 7:54 PM
|
Ne verujem dok ne vidim svojim očima.
|
|
| |
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
post # 11 | 06.07.2011 , 8:57 PM
|
Quote (Marija_Nikola) Ne verujem dok ne vidim svojim očima. takodjer
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
BUT I AM SURE THAT HE WATCHES OVER ME FROM ABOVE.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
|
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 13 | 22.07.2011 , 2:47 AM
|
Mene su isto pokusali da ubiju... Kazu komsije da im licim na vanzemaljca...
More,ima ih ili ih nema -sta me bre briga,nemam za sto pas da me ujede,a da se nerviram oko nekih marsovaca i ostalih americkih izmisljotina.... Neka dodju,pusticemo Kineze na njih,pa neka ih oni izedu...Oni ionako jedu sve sto hoda,pliva,gamize,leti....
Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?
|
|
| |
|
|
|
|
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 18 | 12.08.2011 , 1:45 PM
|
Quote (Ichigo_Kurosaki) SAMO PUNO JEDE pazi,bre da te ne izede,sve sas tu sablju sto nosas sas sebe...
Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?
|
|
| |
882 poruka na forumu
| |
27
| |
382
|
|
| |
3362 poruka na forumu