Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

Forum moderator: MarijanaBK1  
Vampiri

3390
poruka na forumu
1181 12635

post # 21 | 22.07.2012 , 8:22 PM

Zanimljiva prica o vampirima, mislim da postoje i mislim da je ovo za mrtvaka tacno kad predje macka preko njega on postaje vampir, tj... povampiri se, ali povampiri se samo ako macka predje pre nego sto pop zavrsi opelo posle opela moze i avion da prodje pored njega nista nema uticaja... To su mi pricali neki stariji ljudi da postoji jer su se susretali sa raznim nadprirodnim silama... Isto ko se u zivotu nije posekao nije povredio uopste, ako mu je koza cista netaknuta, kad umre postaje vampir. Ima raznih prica, a cim ima price znaci da ima i malo istine u tome. :)

896
poruka na forumu
89 981

post # 22 | 22.07.2012 , 8:47 PM

Quote (JahRastafarI93)
RoobieVamps, kolko sam ja radio vjezbe za brzinu i snagu,huh svi ti sklekovi i trbusnjaci da budem bar priblizan...a tek kilometri

Da ali nova otkrica opet bacaju neko novo svetlo pogleda na tu stranu.....na ovu temu...

Rec je o retro virusu K-17 koji ima slicnu metodu kao HIV virus ali on ne razara DNK vec se spaja s'njim.
Istrazivanja su pokazala da je taj virus dosao iz kosmosa s'nekim meteorom...i da osoba inficirana dobija neverovatnu snagu.Pomazu vakcine ali dok je osoba u mirnom stanju....ako osoba napravi koji korak vakcina ce delovati 50%...a nakon prvog hranjenja...vakcine su besuspesne a osoba...ostaje vampir zauvek yes yes yes yes yes

Added (22 Jul 2012, 8:47 PM)
---------------------------------------------

Quote (Tanja91)
Vidim ja da se ova tema polako pretvara u perverziju.

Pa dokazano je da vampiri imaju povecane hormone....sex sa njima je divljacki.....ako iko prezivi rekli bi :D :D :D :D

Lozimo se na vampire i vampirice......jer su stvarno sexy....bar po fimovima i serijama.....Kakvi li su bili ranije :o :o :o :o :o :o :o :o :o

Soldier of Jah Army
1208
poruka na forumu
551 3237

post # 23 | 22.07.2012 , 9:57 PM

robi lazes! xD gdje ima to ocu jaaa,znas kad se sad necu smiriti dok to nenadjem
Tanja dodji da probas :p imam bar dio od tog svega vampirskog brows :p

Be my love?

2523
poruka na forumu
87 1228

post # 24 | 23.07.2012 , 8:56 PM

Evo jedne price koju sam upravo procitao na Net-u

Zapravo postoje mnogi «slučajevi» vampirizma koji se nikad nisu mogli
objasniti. Tako je 1732. neko selo blizu Beograda pogodila prava epidemija vampira.
Mnogim žrtvama doista je isisana krv. Vlast je poslala posebnu jedinicu i tri vojna
liječnika u Beograd. Vojnici su otvorili 15 grobova. Samo su tri trupla strunula. Ostali
mrtvaci imali su čvrsto meso pa čak i zdravu boju lica. I krv u žilama mrtvaca bilaje
svježa. Na žalost, nije se mogao obaviti detaljan pregled jer su vojnici u panici
truplima odrubili glave i zatim ih spalili. Ali zna se da je selo nakon vojne intervendije
bilo pošteđeno daljnih neobjašnjivih smrti.
Još je jedna zanimljiva činjenica vezana uz vampirizam. Protestan Martin
Luther smatrao je da su oni koji piju krv mrtvaci koji su postali žrtvom vraga. U
priručniku njemačke mitologije piše: Kad vampir živom čovijeku isiše krv kako bi se i
sam ponovno vratio u život, to je u vezi sa vjerom starih kako nesretni mrtvaci još
žude za životom i žude za krvilju kako bi povratili dušu i svijest.

KRVOLOČNA GROFICA

Postoji još jedna priča a to je zašto vampiri vole krv mladih djevojaka. I ta priča
ima porijeklo još iz srednjeg vijeka kada je stanovita grofica počela širiti teror u
transilvaniji.

grofica ELIZABETH BARTHORY

Transilvanijska grofica Elisabeth Barthory bila je predivna mlada žena. Rodila
se 1560. u jednoj od najbogatijih i najuglednijih obitelji u okrugu. Elisabeth se udala
več s 15 godina ali u odsutnosti svog muža zaljubila se u nekog blijedolikog mladog
plemiča za kojega je kružio glas da je bio vampir. Nakon poduljeg putovanja s
mladičem, Elisabeth je odjednom počela pokazivati očito zanimanje za krv. Kad je
neku nespretnu sobaricu udarila u lice i jadnici je krv potekla, grofica ju je počela piti i
zatim se njome namazala. Govori se da potom djevojka nije više nikada viđena, a
navodno ju je grofica dala ubiti i zatim se kupala u njezinoj krvi.To je bio početak užasnih orgija koje su trajale deset godina....
Elisabethini povjerenici pretraživali su zemlju u potrazi za neudatim djevojkama i mamili ih
obečanjima o dobru namještenju u dvorcu. Nakon što su dolazile u dvorac, nisu bile
više viđene. Opet se govorkalo kako grofica ubija djevojke kako bi pila i kupala se u
njihovoj krvi.
S vremenom se sakupilo toliko trupla da se više nisu mogla pokapati u dvorcu.
Počeli su ih jednostavno bacati na polja, gdje bi ih pojeli vukovi. Nakon nekog
vremena uplašeno seosko stanovništvo obratilo se kralju. On je u dvorac poslao
rođaka krvoločne grofice, grofa Györgija Rhurza. Njen je rođak bio prisiljen osvojiti
dvorac na juriš, a vojnici su našli još 50-tak trupla bez krvi pri upadu u dvorac.
Šesnaest članova dvorskog stožera, čarobnjaka i krvnika bilo je smaknuto.
Groficu su navodno ostavili na životu, ali su je zazidali u sobu u koju je hranu i vodu
dobivala samo kroz usku pukotinu. Nakon vrlo malo vremena grofica tako zatočena
umrla.

Sex je kao skok s motkom,skačeš dok imaš motku

896
poruka na forumu
89 981

post # 25 | 23.07.2012 , 9:06 PM

Quote (tomo47)
Zapravo postoje mnogi «slučajevi» vampirizma koji se nikad nisu mogli
objasniti. Tako je 1732. neko selo blizu Beograda pogodila prava epidemija vampira.
Mnogim žrtvama doista je isisana krv. Vlast je poslala posebnu jedinicu i tri vojna
liječnika u Beograd. Vojnici su otvorili 15 grobova. Samo su tri trupla strunula. Ostali
mrtvaci imali su čvrsto meso pa čak i zdravu boju lica. I krv u žilama mrtvaca bilaje
svježa. Na žalost, nije se mogao obaviti detaljan pregled jer su vojnici u panici
truplima odrubili glave i zatim ih spalili.

Mogao si citirati........... :D :D :D :D :D

Ma ta grofica nema veze sa vampirima...vec sa bolesnicima jer je def bila poremecena yes yes yes
Kupala se u krv svojih zrtava jer je mislila da je njihova krv podmladjuje :) :) :)
Strasno a i zalosno :( :( :( :(

Soldier of Jah Army
1208
poruka na forumu
551 3237

post # 26 | 23.07.2012 , 9:12 PM

Quote (RoobieVamps)
Ma ta grofica nema veze sa vampirima...vec sa bolesnicima jer je def bila poremecena
Kupala se u krv svojih zrtava jer je mislila da je njihova krv podmladjuje
Strasno a i zalosno

ajoj cito sam bas dosta o njoj lol hajoj kad su nasli sve zrtve,msm nasli su vecinu,sve bacali oko tvrdjave...i jbg nakupi se lol

Be my love?

2992
poruka na forumu
1796 7915

post # 27 | 02.08.2012 , 10:06 PM

Znam da mozes prepoznati vampir na 2 nacina:
- Vampiri ne moze se videti na ogledalu, ako ima neki lik u blizini, a ne mozes ga viditi na ogledala znaci on je vampir.
- Vampiri nemaju senku, sonceve zrakove prodju kroz nih i tako isto mozes ih prepoznati.

Moj deda mi raskazao pricu da pre 20 godina, na svadbi su tancovali nevesta i nejzin muz, imalo je u blizini ogledalo i kad je on slucajno pogledo, zena tancovala sama so sebi u ogledala. Tad je on skontao da je taj lik vampir.
Neznam dali i sta uradio moj deda oko toga, ali prica je strasna i istinita.

239
poruka na forumu
37 796

post # 28 | 02.08.2012 , 10:20 PM

Quote (Dark_Men)
Iskreno da kazem neverujem u njih,esi gledo galileo ima epizoda o srpskim vampirima

Ja sam gledo i isto neveruje, :D

My Facebook

Soldier of Jah Army
1208
poruka na forumu
551 3237

post # 29 | 03.08.2012 , 8:33 AM

ima njihw sigurno,ipak ne bi bilo onolike istrage u sr zbog save s. a i postoje pisani dokumenti :)

Be my love?

165
poruka na forumu
14 281

post # 30 | 03.08.2012 , 8:47 AM

Bravo za clanak, ljudi se boje svega sto ne mogu da razumeju.

I'm content to die for my beliefs
So cut off my head and make me a Martyr
The people will always remember it.

Soldier of Jah Army
1208
poruka na forumu
551 3237

post # 31 | 03.08.2012 , 3:56 PM

ma samo neznam,kako to da do sad u ovo skorije vreme nema slucajeva pojavljivanja...

Be my love?

792
poruka na forumu
183 1143

post # 32 | 03.08.2012 , 3:58 PM

Pa ja mislim da postoje...posle ovolikih serije i filmova.... lol

U trgovinama kostima širom SAD-a stoji upozorenje na Batmanovom kostimu ~ Ne omogućava korisniku da leti!

896
poruka na forumu
89 981

post # 33 | 03.08.2012 , 4:30 PM

Samim strahom od Vampira, Vukodlaka i ostalih nocnih cuvara i spodoba......ljudima je malo trebalo da sve to pretoce u price i bajke za plasiljivu decu......Nakon svedocenja nekog coveka i "spaljivanja puno vampira"
Poceli su da veruju da ih vise nema.....da nisu ni postojali a na kraju da su vampiri poremeceni ljudi......bolesni od nekoliko bolesti ukljucujuci i Porfiriju lat.naziv [Porphyia eritropoetica].
Deo odgovora krije istorija.......a deo nagadjanje ljudske psihe!!!!
Vremenom su se price menjale,svako je dodao nesto od sebe......istina je negde tamo....Ali sigurno nije totalna izmisljotina angry2 angry2 angry2

Soldier of Jah Army
1208
poruka na forumu
551 3237

post # 34 | 19.08.2012 , 6:28 PM

naravno da nije....msm tolko toga o njima pa jbt uhh :D

Be my love?

896
poruka na forumu
89 981

post # 35 | 19.08.2012 , 6:37 PM

JahRastafarI93, Pa i Vampiri su pametna bica,nisu oni glupi :D :D :D :D :D :D
cak mozda pametniji od nas-ljudi...ili su istrbljeni ili postali vegani....dobro bi uspeli da pljackaju neku banku krvi yes yes yes yes
Ili pa sve osobe koje nestaju bez traga....hmmm mozda su oni odgovorni yes yes yes

96
poruka na forumu
1 27

post # 36 | 19.08.2012 , 7:13 PM

69
poruka na forumu
6 42

post # 37 | 19.08.2012 , 8:52 PM

Pa dokazano je da vampiri imaju povecane hormone....sex sa njima je divljacki.....ako iko prezivi rekli bi

Контам нешто, ако је вампир мртав, он не дише, ако не дише онда му и срце не ради, ако му срце не ради онда нема шта да му натера крв у орган, то јест не може да има ерекцију. Према томе све оне баје из серија и филмова као што су Вампирски дневници и Сумрак на које пола женско света откида, не могу да упражњавају секс, односно могу али само анални. :p lol

Koja je razlika između žene i lešinara?
Lešinar najpre sačeka da umreš pa ti onda jede džigericu.

780
poruka na forumu
22 296

post # 38 | 28.08.2012 , 2:27 PM

Mozda ali ne znam jer mozda neki ljudi vole krv nzm pa polude u ponoc i krenu po krv haahha zezam se neznam dal postoje

896
poruka na forumu
89 981

post # 39 | 28.08.2012 , 4:01 PM

Quote (Deniro_Bre)
Контам нешто, ако је вампир мртав, он не дише, ако не дише онда му и срце не ради, ако му срце не ради онда нема шта да му натера крв у орган, то јест не може да има ерекцију.

Dok pije krv njemu srce kuca............tacno je da su iz ovih filmoiva sve zive gluposti kao iz Sumraka :D vampir mora da spava posle hranjenja a ta krv mu traje dva dana :)
Ne verujete da postoje zato sto tesko prihvatate strana bica i sve sto vam nije poznato,ne trudite se da otkrijete nego samo iznegirate i to je to
******************************************************************************************************
Danas.....ko zna da li postoje,jedno je logicno.....ljudi ne veruju u njih,to njima odgovara...ima vampira medju nama samo niko nema to "Trece oko"....kao sto postoje duhovi pokojnika tako postoje i vampiri...kad nesto ne zelis da vidis neces ga ni videti...u tome je cela stvar

14
poruka na forumu
43 91

post # 40 | 28.08.2012 , 4:36 PM

Vampiri ne postoje vec ljudi koji se prave da su vampri, ali ne piju ljudima krv xDDDD......nego prijateljima koji im to dozvoljavaju..

Fajlovi: 5568096.jpg (17.3 Kb)
*MiCi*

Search: