Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Lepota i Zdravlje » Zdravlje » Sungazing (da li ste probali nekada?)
Sungazing






390
poruka na forumu
20 673



post # 1 | 03.07.2013 , 1:00 PM

U danasnje vreme je poznata neka nova tehnika Bretorijanska (bretorijanci), koja se jos zove i Inidija, a uzeta je iz Kundalini joge (Solarna joga), gde prakticari ove tehnike tvrde da ne uzimaju hranu, jer ne osecaju potrebu za za njom, ne osecaju glad, kazu da se hrane fotonima, pa ima slucajeva gde jedan covek, Indijac, 70 godina nije uzimao ni hranu ni vodu. Popularno se danas zovu Sangejzeri, bave se tehnikom suncanja ili tj. dirketnim gledanjem u sunce (sangejzing), imaju dosta clanova, a tvrde da njihova tehnika leci prvenstveno od raznih mentalnih bolesti, prvenstveno Depresije, celavosti, pobiljsava kvalitet koze i izaziva rast nove kose, smanjuje dioptriju, bolove, uznemirenost, bes... a sve to mozete da proverite samo za nekoliko dana, gledanjam u sunce.

Naravno, postoji tehnika direktnog gledanja u sunce, kada ono sme da se gleda i koliko ili u suprotnom bi ste doziveli ostecenje vida.

Oni ne odbijaju namerno da jedu hranu, ali kazu da prestaju da osecaju glad i potrebu za hranom, posle nekoliko seansi.

oni takodje tvrde da hrana nije glavni izvor zivota za ljude, da sunce hrani organizam 60%, vazduh 10%, a hrana samo 5%, a za ostalih 25% zaduzena je voda.



na Goggle play-u imate aplikaciju Sungazing, koju mozete preuzeti na android koja vam kaze kada je sigurno gledati u sunce, a to je ujutru na izlasku i uvece na zalasku. Za aplikaciju potrebno je imati GPS i net, da bi odredila vas polozaj i polozaj sunca, kako bi ste dobili sigurne podatke.


Poruku je menjao/la ERROR404 - Sreda, 03.07.2013, 1:12 PM


Forum » Lepota i Zdravlje » Zdravlje » Sungazing (da li ste probali nekada?)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: