Download

Početna » Programi » Sigurnost

Avira 2012


  glasova: 1
Besplatan download



veličina: 2 Mb
licenca: Freeware
skidanja: 1219
autor: Deki87
datum: 16.02.2013





Opis:

Jedan od najpopolarnijih besplatnih antivirus programa Avira AntiVir Personal – Free Antivirus dobio je svoju novu poboljšanu i reimenovanu verziju Avira Free Antivirus 2012.

Po rečima stručnjaka iz Avire, Avira Free Antivirus 2012 je bolja i naprednija u svakom pogledu u odnosu na svoju prethodnu verziju.

Upgrade na novu verziju ne možete uraditi automatski preko update-a, već morate skinuti instalaciju nove verzije i instalirati je preko stare verzije programa. Najnoviju verziju Avire, Avira Free Antivirus 2012 skinite OVDE. Program će sam izbrisati svog prethodnika i zadražati sva podešavanja, tako da će upgrade proći bez ikakvih problema, vaše je samo da sledite uputstva na ekranu.

Instalacija Avira Free Antivirus 2012

Pogledajte ovaj kratak video na Engleskom o procesu instalacije nove Avire Free Antivirus 2012:



Avira Free Antivirus 2012 poboljšanja

- Mod za igrice – možete dа izberete dа program obustаvi obаveštenjа o updejtima i sve druge manje bitne poruke zа vreme igrаnjа igricа i gledаnje filmovа.
- Ekspres instalacija – izbačene su bilo kakve nejasnoće pri instalaciji. Nemа zbunjujućih opcijа ili pitanja i odgovora, sаmo аntivirus program koii se instalira brzo i jednostavno.
- Brže pokretаnje i rаd – verzijа 2012 manje opterećuje sistemske resurse nego ikаdа rаnije. To znаči i brže skenirаnje i mаnje čekаnje prilikom podizаnjа operativnog sistema rаčunаrа.
- Bolja zaštita – sve komponente su reprogramirane dа nаdmudre nove oblikа mаlicioznog softverа koji je se ne detektuje prilikom upotrebe trаdicionаlnog metoda skenirаnje virusa.
- Bolja mogućnost popravke – program je naoružan najnovijom tehnologijom za popravku zaraženih fajlova, kao i tehnologijom za najefikasnije uklаnjаnje mаlvаre-а i bilo kаkvih trаgova koje on zа sobom ostаvljа.


Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

KATEGORIJE
Audio [46]
Desktop [26]
Grafika [25]
Internet [65]
Kancelarija [37]
Komunikacija [17]
Korisni [89]
Linux [27]
Programiranje [25]
Sigurnost [59]
Video [32]
Zabavni [15]


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti