Need for Speed: The Run je najnovija akciona trka koja će vas svojom zanimljivom pričom i uzbudjivim trkama provesti s jednog kraja SAD na drugi u najbržim automobilima na planeti. Glavni lik je Jack (glumi ga holivudski glumac Sean Faris), koji zbog sukoba sa lokalnim razbojnicima kreće na trku od San Franciska do Njujorka, protiv 200 drugih vozača, kako bi osvojio nagradu od 25 miliona dolara. Trka počinje u San Francisku, i nastavlja se kroz mnoštvo interesantnih lokacija, kao što su Yosemite Nacionalni Park, Stenovite planine, ravnice Nebraske, Las Vegas, pustinje Nevade, Detroit, Dalas centar Čikaga, sve do Njujorka. Sve lokacije su verno prikazane tako da tokom vožnje možete uživati u prelepim pejzažima, prirodnim i urbanim lepotama SAD-a. Trke se odvijaju po različitim uslovima tako da je važno odabrati automobil koji će biti najpovoljniji za određenu deonicu puta. Na raspolaganju je i veliki broj vrhunskih automobila, kao što su Bugatti Veyron Super Sport, Hennessey Venom GT, Gumpert Apollo S, Lamborghini Countach QV5000, Koenigsegg Agera R, Lexus LFA, Porsche Carrera GT, Ford Mustang, Nissan Fairlady, Mazda MX-5, Audi R-8, Aston Martin One-77, BMW M3, itd. ">

Igre

Početna » Igre » Sport

glasova: 170






Need for Speed: The Run (2011)

Žanr: Sport

Izdavač: Electronic Arts, Sega

Razvojni tim: EA Black Box, Firebrand Games

Datum izlaska: 12.11.2011

OPIS

Need for Speed: The Run je najnovija akciona trka koja će vas svojom zanimljivom pričom i uzbudjivim trkama provesti s jednog kraja SAD na drugi u najbržim automobilima na planeti. Glavni lik je Jack (glumi ga holivudski glumac Sean Faris), koji zbog sukoba sa lokalnim razbojnicima kreće na trku od San Franciska do Njujorka, protiv 200 drugih vozača, kako bi osvojio nagradu od 25 miliona dolara. Trka počinje u San Francisku, i nastavlja se kroz mnoštvo interesantnih lokacija, kao što su Yosemite Nacionalni Park, Stenovite planine, ravnice Nebraske, Las Vegas, pustinje Nevade, Detroit, Dalas centar Čikaga, sve do Njujorka. Sve lokacije su verno prikazane tako da tokom vožnje možete uživati u prelepim pejzažima, prirodnim i urbanim lepotama SAD-a. Trke se odvijaju po različitim uslovima tako da je važno odabrati automobil koji će biti najpovoljniji za određenu deonicu puta. Na raspolaganju je i veliki broj vrhunskih automobila, kao što su Bugatti Veyron Super Sport, Hennessey Venom GT, Gumpert Apollo S, Lamborghini Countach QV5000, Koenigsegg Agera R, Lexus LFA, Porsche Carrera GT, Ford Mustang, Nissan Fairlady, Mazda MX-5, Audi R-8, Aston Martin One-77, BMW M3, itd.


SISTEMSKI ZAHTEVI

OS: Windows Vista SP2 32-bit, Windows 7 64-bit
DirectX: DirectX 10
Processor: 3.0 GHz Intel Core 2 Duo or AMD Equivalent
Memory: 3 GB
Hard Drive: 18 GB
Graphics card (AMD): 512 MB RAM ATI Radeon 4870 or higher performance
Graphics card (NVIDIA): 512 MB RAM NVIDIA GeForce 8800 GT or higher performance
Sound card: DirectX Compatible


Slike iz Need for Speed: The Run (2011) Slike iz Need for Speed: The Run (2011) Slike iz Need for Speed: The Run (2011) Slike iz Need for Speed: The Run (2011)



Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti