Nakon kataklizmističkih događaja u Njujorku sa Osvetnicima, Stiv Rodžers (Kapetan Amerika) nastavlja život u Vašingtonu gde pokušava da se prilagodi modernom životu. Ali kada jedan njegov kolega iz S.H.I.E.L.D-a napadnut on biva upleten u intrigu koja dovodi svet u opasnost. Udružujući se sa Crnom Udovicom, Kapetan Amerika se bori protiv plaćenih ubica koji su poslati da ga ućutkaju u nameri da obelodani rastuću zaveru. Uvidevši razmere zavere, Kapetan Amerika traži pomoć i od Falkona. Ali ubrzo će se suočiti sa neočekivanim i opasnim protivnikom: Zimskim vojnikom. ">

Filmovi

Početna » Filmovi » Akcija, Avantura, Fantazija

glasova: 28






Captain America: The Winter Soldier (2014)

Žanr: Akcija, Avantura, Fantazija

Uloge: Scarlett Johansson (Natasha Romanoff)
Chris Evans (Steve Rogers)
Cobie Smulders (Maria Hill)
Robert Redford (Alexander Pierce)
Samuel L. Jackson (Nick Fury)

Režija: Joe Russo, Anthony Russo

Datum izlaska: 04.04.2014

Zemlja: SAD

SINOPSIS

Nakon kataklizmističkih događaja u Njujorku sa Osvetnicima, Stiv Rodžers (Kapetan Amerika) nastavlja život u Vašingtonu gde pokušava da se prilagodi modernom životu. Ali kada jedan njegov kolega iz S.H.I.E.L.D-a napadnut on biva upleten u intrigu koja dovodi svet u opasnost. Udružujući se sa Crnom Udovicom, Kapetan Amerika se bori protiv plaćenih ubica koji su poslati da ga ućutkaju u nameri da obelodani rastuću zaveru. Uvidevši razmere zavere, Kapetan Amerika traži pomoć i od Falkona. Ali ubrzo će se suočiti sa neočekivanim i opasnim protivnikom: Zimskim vojnikom.

Slike iz Captain America: The Winter Soldier (2014) Slike iz Captain America: The Winter Soldier (2014) Slike iz Captain America: The Winter Soldier (2014) Slike iz Captain America: The Winter Soldier (2014)



Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti