U filmu „X-Men: Dani buduće prošlosti” X-men tim bori se za opstanak mutanata, a pomoć pronalaze u prošlosti. U susretu sa sobom iz mladosti, oni će menjati prošlost kako bi spasili budućnost.
Ovo je nastavak filmova „X-men: Prva klasa” i „X-men: Poslednje uporište”, u kome uloge ponavljaju dobro poznati glumci iz oba dela. Vulverina igra Hju Džekmen, Dženifer Lorens ponovo se pojavljuje kao Mistik, Juan Mekelen i Patrik Stjuart igraju starijeg Magneta i Čarlsa Ksavijera, dok mlađeg Magneta i profesora X igraju Majkl Fasbender i Džejms Mekavoj. ">

Filmovi

Početna » Filmovi » Akcija, Avantura, Fantazija

glasova: 62


X-Men: Days of Future Past (2014)

Žanr: Akcija, Avantura, Fantazija

Uloge: Hju Džekmen (Vulverin)
Dženifer Lorens (Mistik)
Juan Mekelen (Magnet-Stari)
Patrik Stjuart (Čarls Ksavijer-Stari)
Majkl Fasbender(Magnet-Mladji)
Džejms Mekavoj(Čarls Ksavijer-Mladi)
Hale Beri
Ana Pakin
Elen Pejdž
Danijel Kudmor
Šon Ašmor
Nikolas Holt
Lukas Til

Režija: Bryan Singer

Datum izlaska: 23.05.2013

Zemlja: SAD

SINOPSIS

U filmu „X-Men: Dani buduće prošlosti” X-men tim bori se za opstanak mutanata, a pomoć pronalaze u prošlosti. U susretu sa sobom iz mladosti, oni će menjati prošlost kako bi spasili budućnost.
Ovo je nastavak filmova „X-men: Prva klasa” i „X-men: Poslednje uporište”, u kome uloge ponavljaju dobro poznati glumci iz oba dela. Vulverina igra Hju Džekmen, Dženifer Lorens ponovo se pojavljuje kao Mistik, Juan Mekelen i Patrik Stjuart igraju starijeg Magneta i Čarlsa Ksavijera, dok mlađeg Magneta i profesora X igraju Majkl Fasbender i Džejms Mekavoj.

Slike iz X-Men: Days of Future Past (2014) Slike iz X-Men: Days of Future Past (2014) Slike iz X-Men: Days of Future Past (2014) Slike iz X-Men: Days of Future Past (2014)Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Vasa konekcija speedtest.net
MolderFBI u Internet konekcije i klijenti
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili