Svake godine, na hiljade mladih i perspektivnih plesača učestvuju u jednom od najprestižnijih baletskih takmičenja na svetu "Youth America Grand Prix", gde su ulog "samo" dugogodišnji snovi. U konačnom krugu, dok se na stotine takmiče za šaku elitnih stipendija i ugovora, praksa i disciplina su dovedeni do maksimuma, a ne očekuje se ništa manje od savršenstva. Dokumentarni film First Position prati šest mladih plesača dok se pripremaju za šansu da uđu u svet profesionalnog baleta, boreći se sa krvavim stopalima, prekomernom iscrpljenošću i profesionalnim povredama, dok prolaze kroz dramu adolescencije. ">

Filmovi

Početna » Filmovi » Dokumentarac

glasova: 2






First Position (2011)

Žanr: Dokumentarac

Uloge: Miko, Jules Fogarty, Joan Sebastian Zamora, Aran Bell, Michaela DePrince, Rebecca Houseknecht

Režija: Bess Kargman

Datum izlaska: 11. septembar 2011.

Zemlja: SAD

SINOPSIS

Svake godine, na hiljade mladih i perspektivnih plesača učestvuju u jednom od najprestižnijih baletskih takmičenja na svetu "Youth America Grand Prix", gde su ulog "samo" dugogodišnji snovi. U konačnom krugu, dok se na stotine takmiče za šaku elitnih stipendija i ugovora, praksa i disciplina su dovedeni do maksimuma, a ne očekuje se ništa manje od savršenstva. Dokumentarni film First Position prati šest mladih plesača dok se pripremaju za šansu da uđu u svet profesionalnog baleta, boreći se sa krvavim stopalima, prekomernom iscrpljenošću i profesionalnim povredama, dok prolaze kroz dramu adolescencije.

Slike iz First Position (2011) Slike iz First Position (2011) Slike iz First Position (2011) Slike iz First Position (2011)



Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti