Reditelj Mark Romanek i scenarista Alex Garland udružili su snage u adaptaciji naučnofantastičnog romana Kazua Ishiguroa o grupi učenica koje dolaze do stravičnog otkrića o sebi.
Tinejdžeri Kathy (Carey Mulligan), Ruth (Keira Knightley) i Tommy (Andrew Garfield) su odrasli u školi u seoskim predelima Engleske i sada su željni istraživanja stvarnog sveta. Međutim, njihovi snovi o slobodi će uskoro biti raspršeni kada budu saznali da su oni samo klonovi stvoreni za "uzgoj organa". Sada, osim suočavanja sa sopstvenom smrtnošću, oni morali da se izbore sa emocijama i neostvarenim željama dok tragaju za pravim smislom postojanja. ">

Filmovi

Početna » Filmovi » Drama, Fantazija, Romantika

glasova: 3






Never Let Me Go (2010)

Žanr: Drama, Fantazija, Romantika

Uloge: Keira Knightley, Carey Mulligan, Nathalie Richard, Andrew Garfield, Charlotte Rampling, Sally Hawkins

Režija: Mark Romanek (One Hour Photo, 2002.)

Datum izlaska: 3. septembar 2010.

Zemlja: Velika Britanija / SAD

SINOPSIS

Reditelj Mark Romanek i scenarista Alex Garland udružili su snage u adaptaciji naučnofantastičnog romana Kazua Ishiguroa o grupi učenica koje dolaze do stravičnog otkrića o sebi.
Tinejdžeri Kathy (Carey Mulligan), Ruth (Keira Knightley) i Tommy (Andrew Garfield) su odrasli u školi u seoskim predelima Engleske i sada su željni istraživanja stvarnog sveta. Međutim, njihovi snovi o slobodi će uskoro biti raspršeni kada budu saznali da su oni samo klonovi stvoreni za "uzgoj organa". Sada, osim suočavanja sa sopstvenom smrtnošću, oni morali da se izbore sa emocijama i neostvarenim željama dok tragaju za pravim smislom postojanja.

Slike iz Never Let Me Go (2010) Slike iz Never Let Me Go (2010) Slike iz Never Let Me Go (2010) Slike iz Never Let Me Go (2010)



Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti