U potrazi za inspiracijom za svoju novu knjigu, autorka Jennifer Hills (Sarah Butler) odlazi u izolovanu kolibu u šumi. Jennifer tada ne shvata da je privukla pažnju grupe nasilnih lokalaca, i uskoro se njen miran boravak pretvara u noćnu moru. Isprva, sadistički nasilnici pokušavaju da zaplaše tako što provaljuju u kolibu, ali onda se napad izmiče kontroli. U očajničkom pokušaju da pobegne posle grupnog silovanja, Jennifer se baca u reku koja je nosi. Napadači ne mogu da pronađu njeno telo, pretpostavljaju da je mrtva i vraćaju se svojim normalnim životima. Međutim, Jennifer nije mrtva i ona nije zaboravila. Njeni napadači će platiti za to što su uradili i ništa je neće sprečiti da ih muči na najgore moguće načine pre nego što ih pošalje u pakao. ">

Filmovi

Početna » Filmovi » Horor, Triler

glasova: 12






I Spit on Your Grave (2010)

Žanr: Horor, Triler

Uloge: Sarah Butler, Rodney Eastman, Chad Lindberg, Andrew Howard, Daniel Franzese, Jeff Branson

Režija: Steven R. Monroe

Datum izlaska: 1. maj 2010.

Zemlja: SAD

SINOPSIS

U potrazi za inspiracijom za svoju novu knjigu, autorka Jennifer Hills (Sarah Butler) odlazi u izolovanu kolibu u šumi. Jennifer tada ne shvata da je privukla pažnju grupe nasilnih lokalaca, i uskoro se njen miran boravak pretvara u noćnu moru. Isprva, sadistički nasilnici pokušavaju da zaplaše tako što provaljuju u kolibu, ali onda se napad izmiče kontroli. U očajničkom pokušaju da pobegne posle grupnog silovanja, Jennifer se baca u reku koja je nosi. Napadači ne mogu da pronađu njeno telo, pretpostavljaju da je mrtva i vraćaju se svojim normalnim životima. Međutim, Jennifer nije mrtva i ona nije zaboravila. Njeni napadači će platiti za to što su uradili i ništa je neće sprečiti da ih muči na najgore moguće načine pre nego što ih pošalje u pakao.

Slike iz I Spit on Your Grave (2010) Slike iz I Spit on Your Grave (2010) Slike iz I Spit on Your Grave (2010) Slike iz I Spit on Your Grave (2010)



Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti