Film se direktno nastavlja gde se prvi film iz 2011 završio.Radnja filma centrirana je oko porodice Lambert koja pokušava da otkrije tajnu zbog koje su misteriozno povezani sa svetom duhova. Nakon što su se rešili duhova koji su ih proganjali i nakon uverenja da je sve prošlo i daleko iza njih, u porodici Lambert ponovo počinju da se pojavljuju čudni i neobjašnjivi događaji. Pored toga, Josh, glava porodice, počinje da ispoljava čudne znake ponašanja. ">

Filmovi

Početna » Filmovi » Horor, Triler

glasova: 21






Insidious: Chapter 2 (2013)

Žanr: Horor, Triler

Uloge: Patrick Wilson, Rose Byrne, Barbara Hershey

Režija: James Wan

Datum izlaska: 13. September 2013

Zemlja: USA

SINOPSIS

Film se direktno nastavlja gde se prvi film iz 2011 završio.Radnja filma centrirana je oko porodice Lambert koja pokušava da otkrije tajnu zbog koje su misteriozno povezani sa svetom duhova. Nakon što su se rešili duhova koji su ih proganjali i nakon uverenja da je sve prošlo i daleko iza njih, u porodici Lambert ponovo počinju da se pojavljuju čudni i neobjašnjivi događaji. Pored toga, Josh, glava porodice, počinje da ispoljava čudne znake ponašanja.

Slike iz Insidious: Chapter 2 (2013) Slike iz Insidious: Chapter 2 (2013) Slike iz Insidious: Chapter 2 (2013) Slike iz Insidious: Chapter 2 (2013)



Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti