Prošlo je 16 godina otkako je serijski ubica terorisao grad Riverton. Noći kada je umro, rođeno je sedmoro dece, i on se zarekao da će se vratiti jednog dana po njih. Tačno 16 godina kasnije, deca koja su rođena te noći počinju da nestaju bez traga. Da li je ubica nekako prevario smrt ili se možda reinkarnisao u jednog od tinejdžera za koje se zarekao da će ubiti? Samo jedna osoba zna odgovor na to pitanje. Adam "Bug" Heller (Max Thieriot) nikada nije saznao kako je bio blizu smrti te noći kada je njegov otac otišao u krvavu osvetu i otkad zna za sebe pati od strašnih noćnih mora. Sada, da bi spasio svoje drugare, Bug je primoran da se suoči sa zlom koje se neće zaustaviti dok ne ispuni svoj zadatak. ">

Filmovi

Početna » Filmovi » Horor, Misterija, Triler

glasova: 3






My Soul to Take (2010)

Žanr: Horor, Misterija, Triler

Uloge: Max Thieriot, John Magaro, Denzel Whitaker, Zena Grey, Nick Lashaway, Paulina Olszynski

Režija: Wes Craven (A Nightmare on Elm Street, 1984.)

Datum izlaska: 7. oktobar 2010.

Zemlja: SAD

SINOPSIS

Prošlo je 16 godina otkako je serijski ubica terorisao grad Riverton. Noći kada je umro, rođeno je sedmoro dece, i on se zarekao da će se vratiti jednog dana po njih. Tačno 16 godina kasnije, deca koja su rođena te noći počinju da nestaju bez traga. Da li je ubica nekako prevario smrt ili se možda reinkarnisao u jednog od tinejdžera za koje se zarekao da će ubiti? Samo jedna osoba zna odgovor na to pitanje. Adam "Bug" Heller (Max Thieriot) nikada nije saznao kako je bio blizu smrti te noći kada je njegov otac otišao u krvavu osvetu i otkad zna za sebe pati od strašnih noćnih mora. Sada, da bi spasio svoje drugare, Bug je primoran da se suoči sa zlom koje se neće zaustaviti dok ne ispuni svoj zadatak.

Slike iz My Soul to Take (2010) Slike iz My Soul to Take (2010) Slike iz My Soul to Take (2010) Slike iz My Soul to Take (2010)



Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti