Kodi Benks (Frenki Mjunic) je običan, pomalo sramežljiv i povučen tinejdžer, koji živi u predgrađu zajedno sa svojim roditeljima i malim bratom. Istovremeno, Kodi je, a da to gotovo niko ne zna, vrlo efikasan i pouzdan agent CIA-e. Kako bi se približio briljantnom naučniku, doktoru Konorsu (Martin Donovan), Kodi mora da zavede doktorovu kćerku Natali (Hilari Daf), što mu predstavlja jedan od težih zadataka. Konors je izumeo vrstu robota koje planira da iskoristi za kontrolu oticanja ulja s tankera, ali njegovi ulagači imaju druge planove, a njih može sprečiti samo Kodi. ">

Filmovi

Početna » Filmovi » Komedija

glasova: 12






Agent Cody Banks (2003)

Žanr: Komedija

Uloge: Frenki Mjunic, Hilari Daf, Endži Harmon,Kit Dejvid, Sintija Stivenson, Martin Donovan

Režija: Herald Cvart

Datum izlaska: 14.03.2003

Zemlja: SAD

SINOPSIS

Kodi Benks (Frenki Mjunic) je običan, pomalo sramežljiv i povučen tinejdžer, koji živi u predgrađu zajedno sa svojim roditeljima i malim bratom. Istovremeno, Kodi je, a da to gotovo niko ne zna, vrlo efikasan i pouzdan agent CIA-e. Kako bi se približio briljantnom naučniku, doktoru Konorsu (Martin Donovan), Kodi mora da zavede doktorovu kćerku Natali (Hilari Daf), što mu predstavlja jedan od težih zadataka. Konors je izumeo vrstu robota koje planira da iskoristi za kontrolu oticanja ulja s tankera, ali njegovi ulagači imaju druge planove, a njih može sprečiti samo Kodi.

Slike iz Agent Cody Banks (2003) Slike iz Agent Cody Banks (2003) Slike iz Agent Cody Banks (2003) Slike iz Agent Cody Banks (2003)



Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti