Dok je turska imperija spremala vojni odgovor na ustanak Srba, svakodnevno su rasli konflikti oko vlasti između Karađorđa (Nikola Kojo) i narodnih prvaka. Od najveće važnosti je bilo povući prave poteze, a za to je potrebna mudrost. Uz pomoć vračare Karađorđe saznaje da, po legendi, negde u brdima postoji kamen mudrosti, od kojeg, kada tri puta udariš glavom o njega, postaneš mudriji. Zato angažuje svog rođaka Crnog Gruju (Nenad Jezdić), s pomoćnicima Čedom Veljom (Marinko Madžgalj) i Boletom (Boris Milivojević), da mu pronađe taj čudotvorni kamen. Crni Gruja nalazi kamen i, uveren da se od njega stvarno postaje mudriji, odlučuje, naravno, da napravi biznis. Kako se stvari dalje odvijaju, kamen zaista donosi mnogo koristi, ali i neočekivane obrte, što Gruji počinje da stvara velike nevolje. ">

Filmovi

Početna » Filmovi » Komedija, Fantazija

glasova: 16






Crni Gruja i kamen mudrosti (2007)

Žanr: Komedija, Fantazija

Uloge: Nenad Jezdić, Boris Milivojević, Marinko Madžgalj, Nikola Kojo, Zoran Cvijanović

Režija: Marko Marinković

Datum izlaska: 31.01.2007.

Zemlja: Srbija

SINOPSIS

Dok je turska imperija spremala vojni odgovor na ustanak Srba, svakodnevno su rasli konflikti oko vlasti između Karađorđa (Nikola Kojo) i narodnih prvaka. Od najveće važnosti je bilo povući prave poteze, a za to je potrebna mudrost. Uz pomoć vračare Karađorđe saznaje da, po legendi, negde u brdima postoji kamen mudrosti, od kojeg, kada tri puta udariš glavom o njega, postaneš mudriji. Zato angažuje svog rođaka Crnog Gruju (Nenad Jezdić), s pomoćnicima Čedom Veljom (Marinko Madžgalj) i Boletom (Boris Milivojević), da mu pronađe taj čudotvorni kamen. Crni Gruja nalazi kamen i, uveren da se od njega stvarno postaje mudriji, odlučuje, naravno, da napravi biznis. Kako se stvari dalje odvijaju, kamen zaista donosi mnogo koristi, ali i neočekivane obrte, što Gruji počinje da stvara velike nevolje.

Slike iz Crni Gruja i kamen mudrosti (2007) Slike iz Crni Gruja i kamen mudrosti (2007) Slike iz Crni Gruja i kamen mudrosti (2007) Slike iz Crni Gruja i kamen mudrosti (2007)



Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti