Magazin

Početna » Magazin » 2013 » April » 22

10 poza u krevetu od kojih ćete imati neverovatno jake orgazme (2. deo)
U prethodnom članku mogli ste da pročitate prvih pet poza od kojih ćete imati neverovatne orgazme! Ovde navodimo još pet i nadamo se da ćete posle čitanja otići pravo u spavaću sobu!

Popni se, ispravi se

Nisam profesionalac, ali kad god sam u seksu stajao i držao svoju partnerku u vazduhu ili uza zid, oboma nam je bilo fenomenalno. Verujem da je to poza u kojoj su očigledne neke urođene razlike među polovima: snažni muškarac i mala žena, što zauzvrat pojačava seksualni doživljaj. Takođe nas fokusira na to da budemo u potpunom zagrljaju, što produbljuje emotivnu povezanost, zajedno sa fizičkom. Sa druge strane, fizički je veoma zahtevna i nije za sve parove, ali je krajnje preporučljiva za one koji mogu da je izvedu.



Razotkrivanje klitorisa

Uzevši u obzir činjenicu da je ženski klitoris skriven ispod klitoralnog prekrivača i venerinog brega, nije ni čudo to što ova mala izbočina retko dobija dovoljno stimulacije za vreme odnosa kako bi žena preko nje doživela orgazam. Vaše ruke, sa druge strane, mogu pomoći da se to promeni. Napravite latinično slovo “V” od svog kažiprsta i srednjeg prsta i uperite ih u pravcu svojih stopala. Pritisnite to obrnuto “V” preko venerinog brega, tako da svaki od prstiju dodiruje klitoris sa strane. Zatim povucite prste na gore, pomerajući kožu rukom. Ovo bi trebalo da otkrije taj teško dostupni klitoris u svoj svojoj lepoti, izlažući ovo maleno “ljubavno dugme” mnogo većoj količini akcije.



Promešaj i zakuvaj

Ako vam je potrebna brza, ali stimulišuća pauza od odnosa, ovaj potez je savršen uzbuđujući tajmaut. Kako biste ga izveli, muškarac treba da se povuče unazad i spusti vrh svog penisa na klitoris. Zatim treba da uhvati koren penisa i da ga brzo pomera sa strane na stranu, tako da pri svakom pokretu dodiruje klitoris. Dok to bude radio, stimulisaće obe tačke istovremeno – vrh penisa i klitoris – što bi trebalo da oboma obezbedi veliku količinu seksualnog zadovoljstva.

Njegova guza

Ako vaš muškarac voli da se njegova zadnjica nađe u vašim rukama, obuhvatite ga i zgrabite sa obe ruke. Iz te poze možete izvesti “jogu za guzu” (tehniku gde razmičete strane njegove zadnjice i zatim ih primičete jednu drugoj, ili ih naizmenično pomerate gore-dole) ili “analnu jogu” (tehniku u kojoj stavite svoje srednje prste unutar anusa i zatim ih širite prvo na stranu, zatim dijagonalno, pa gore-dole). Ako primetite da mu prija, ne oklevajte da zađete dublje.



Srećne makaze

“Ruke ne treba da služe samo za direktno ‘podgrevanje’ erogenih zona. Sjajne su i za pomeranje delova tela tamo gde želite i onako kako želite da ih postavite, a ova tehnika je sjajna prilika za tako nešto. Za vreme odnosa podignite noge uspravno i neka vas vaš muškarac uhvati za članke. Iz tog položaja, možete širiti svoje noge na stranu, skupiti ih zajedno, razdvojiti ih na 90 stepeni itd. Imate bezbroj opcija. A uzevši u obzir činjenicu da su tetive nogu duboko ukorenjene u karličnoj šupljini, pomeranje istih će suptilno izmeniti taj magični osećaj ispod stomaka i to za oba partnera. Ne propustite da isprobate raznovrsnost ove poze!



IZVOR


Barca1899
21.04.2013
1859
glasova: 0





Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...
Misteriozna masa motrila je na krevetac: Kada je ugledao ovaj prizor na kameri, ...
Nećete verovati kako danas izgleda jeziva devojčica iz Kruga! (VIDEO)
Da li ste znali da najpoželjniji holivudski muškarci imaju slovenske krvi?
Šta je paraliza sna
ŠOKANTNO! Predozirali se pred detetom
Đoković: To je Gael, kriv sam, ali i u finalu!
Kinezi spremaju bogatu ponudu za Mourinha!?
Sevilla 'četvorkom' osigurala finale s Barcelonom
ZenFone Max - Asusov smartphone sa 5.000 mAh baterijom
Napokon: otkrivena "druga" Zemlja


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti