Magazin

Početna » Magazin » 2013 » April » 14

10 zabavnih stvari koje možete da radite s dečkom u krevetu
Da li ste se nekada našli u situaciji da provedete celo poslepodne sa dečkom i da nemate pojma šta biste mogli da radite? Iako se uzajamno volite, nekada i u najboljem društvu subotnje popodne može postati veoma dosadno i neispunjeno. Da bi ljubav bila zanimljiva, neophodno je mnogo smeha, cerekanja, zadirkivanja! Poigravajte se sa maštom svog momka, zadirkujte ga, šalite se, igrajte se i videćete da će odmah reagovati! Ako se u početku bude opirao – ne očajavajte! Treba mu par minuta da dođe sebi, shvati šta se dešava i onda reaguje! Uskoro će postati uzbudljivo! Ako nemate nikakvih planova da izađete i želite da ostanete kod kuće, ovo je ono što vam treba:

#1 Razmenjujte odeću. Kada imate vremena na pretek, stanite ispred ormara ovog drugog i počnite da nosite njegovu odeću. Ne zaboravite na donji veš, takođe! Uz svaku igru preobuke zabavićete se više, naročito ako i jedno i drugo pristanete na preobuku!

#2 Webcam chat. Sedite ispred kompjutera sa momkom, upalite kamericu i ulogujte se na bilo koji sajt koji ima chat. Ne morate da imate seks ispred kamere ako ne želite. Jednostavno, uživajte u malo predigre dok gledate druge parove ili samce na kameri. Ovo će dovesti do pojačane želje za seksom! Ali, imamo upozorenje – gledajte da ne pokazujete lice kako biste zaštitili identitet, pogotovo ako se skidate goli.

#3 Doktor i medicinska sestra. Zamena uloga je igra koja je ne samo zabavna nego i seksi. Možete da se obučete tako da jedno nagovara/prisiljava drugu osobu na seks. Na primer, neka jedno od vas bude doktor, drugo pacijent ili medicinska sestra. Odaberite svoj omiljeni profil i zabavite se!



#4 20 seksi pitanja. Lezite jedno pored drugog, mazite se, ili se zavucite u krevet ispod pokrivača u mraku. Poljubite se ili počnite sa predigrom. A dok to radite, usput pitajte jedno drugo seksi, intimna pitanja o fetišima, omiljenim stvarima koje ste radili i slično.

Kada ste u seksualnom raspoloženju, a i u mraku, istina će lakše doći i oboje ćete se osećati manje neprijatno zbog onoga što izgovarate. Ova igra će biti ne samo zabavna nego će vam pomoći da se zbližite, u smislu da će svako od vas dvoje znati fantazije ovog drugog.

#5 Poker u skidanje. Ovo je već klasična varijanta. Zanimljivo je ako se igrate i sa drugim parovima, a ako se igrate sami, još slađe bi bilo da ubacite poneki istina-izazov momenat i začinite atmosferu. Takođe, možete i da napravite malene zadatke na parčićima papira i svako mora da uradi ono što mu je zadato. Postarajte se da zadaci ne budu dosadni!

#6 Igrajte se pijanstva. Igrati se pijanstva ume da bude veoma seksi igra, naročito ako i vi i vaš partner volite seks u pijanom stanju. Pretvarajte se da ste pijani kao letve, i igrajte se kako ste naleteli jedno na drugo u gradu sasvim slučajno, pritom se, kao, ne poznajete. Tražite od njega da uradi bilo šta što vam padne na pamet i oboje se pretvarajte da ste potpuni stranci. Možete oči da držite zatvorenim sve vreme, a možete i da se pravite da mu jedva odolevate, baš kao što bi svaka pijana devojka postupila.

#7 Masaža ili boja za telo. Dajte dečku masažu koja će se srećno završiti. Ovo je jedna vrlo laka i zabavna igrica koja će mu oživeti sve fantazije. Stavite malo mleka za telo ili losiona po njemu i pomerajte ruke svuda po njegovom telu.

Ili, ako želite, skinite odeću i dajte momku priliku da tretira vaše telo kao kanvas, pri čemu će vas šarati jestivim bojama. Tako nešto je uvek zabavno, a seks koji usledi je uvek još zanimljiviji!

#8 Čitajte delove iz “Kamasutre” ili neke slične knjige. Sedite jedno pored drugog, mazite se i onda šaputavim glasom čitajte odlomke koji govore o dodirivanju, maženju, a potom uradite to što je pisalo u knjizi na isti način kako je opisano.

#9 Seksi igračke. Mada mnogi ne vole da koriste seksi igračke, zaista nema mesta tabuima. Ako oboje volite malo više uzbuđenja u krevetu, zašto ne koristite seksi igračke za dodatni stimulans. Biće uzbudljivo i interesantno, a seks će verovatno biti neverovatan!

#10 Ispišite reči po telu. Ovo je interesantna igra koja može biti i smešna i seksi. Neka go legne na stomak i terajte ga da prepozna koja je reč u pitanju. Za svaki pogodak dobija neku seksi nagradu, a za svaku grešku ga udarite po guzi. Menjajte uloge.

Iskoristite ovih 10 seksi igara da se igrate sa dečkom i definitivno ćete provesti nezaboravan dan!

IZVOR


Barca1899
14.04.2013
1243
glasova: 1





Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...
Misteriozna masa motrila je na krevetac: Kada je ugledao ovaj prizor na kameri, ...
Nećete verovati kako danas izgleda jeziva devojčica iz Kruga! (VIDEO)
Da li ste znali da najpoželjniji holivudski muškarci imaju slovenske krvi?
Šta je paraliza sna
ŠOKANTNO! Predozirali se pred detetom
Đoković: To je Gael, kriv sam, ali i u finalu!
Kinezi spremaju bogatu ponudu za Mourinha!?
Sevilla 'četvorkom' osigurala finale s Barcelonom
ZenFone Max - Asusov smartphone sa 5.000 mAh baterijom
Napokon: otkrivena "druga" Zemlja


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti