Magazin

Početna » Magazin » 2013 » Mart » 6

15 predloga za dejtove u kojima ćete oboje uživati
Istraživanja pokazuju da muškarci obožavaju zabavne i aktivne devojke koje su uvek raspoložene za nove avanture. Šta više, takav stav na njih deluje otprilike onako kako na vas deluje nežna predigra uz puno poljubaca i maženja!

Bilo da pokušavate da zavede novog frajera ili želite da unesete novu energiju u dugu vezu, evo predloga za romantičan provod koji će biti zabavan čak i njemu!

1. SPORTSKI DAN
Iznenadite ga ulaznicama za događaj za koji znate da ga zanima, pa makar to bila i košarkaška utakmica! Steći ćete dodatne poene kod njega, a i vi ćete možda otkriti novi način zabave. Sportski mečevi mogu biti uzbudljiviji nego što očekujete.

2. SEKSI STIKERI
Napišite mu kratku, seksi poruku na samolepljivom papiriću i zakačite je na neko neočekivano mesto. Na primer, kada otvara kutiju od svoji naočara, videće poruku i znaće da mislite na njega.

3. IZNENADITE GA VEČEROM
Prelistajte neki zanimljivi kuvar ili potražite šik recepte na internetu. Isprobajte prvo recept kada ste sami ili još bolje organizujte sa drugaricama okupljanje uz kuhinjske eksperimente. Onda, kada se malo izvežbate, probajte da ga zadivite nekim obrokom koji ćete spremiti samo za njega.

4. EKSPERIMENTIŠITE KOD KUĆE
Napravite igru tako što ćete nasumično odabrati nekoliko predmeta iz kuće i pokušati da ih iskoristite u svojoj spavaćoj sobi. Okej, možda porcelanska figura žabe nije bas idealan izbor, ali npr. šal od kašmira može imati svrhu. U svakom slučaju, ako nešto od toga ne ispadne najbolje, smejaćete se zajedno.

5. NOVA VRSTA IZLASKA
Pobegnite od večera i film šablona. Pozovite ga pomalo retro dejt. Pokušajte sa nekim starim školskim aktivnostima kao što je vožnja rolera, stoni tenis ili bilijar.

6. IGRAJTE ULOGE
Promešajte karte i pokušajte da glumite. Ne robujte istim stvarima, budite kreativni i smislite neki kul scenario kao npr. rok zvezda.

7. BUDITE AVANTURISTA
Isprobajte zajedno neku kul aktivnost koja vam nije svakodnevna. Idite na neku avanturu kao što su karting vožnja, splavarenje ili planinarenje.

8. TRAG DO KREVETA
Pre nego što vam dečko dođe kući, ostavite trag vaše odeće od ulaznih vrata do spavaće sobe. Kada se pojavi, očekujući objašnjenje za nered, ostaće zapanjen pogledom. Tada vam ne preostaje ništa dugo nego da navalite na njega.

9. INSPIRACIJA IZ 50 NIJANSI SIVE
Pročitajte ovu knjigu, ako već niste. Ako budete imali omiljenu scenu, pokušajte da je "skinete”. Ili, prođite kroz naše predloge koji su varijacija na temu S&M seksa, u tekstu Seks kao u 50 nijansi sive.

10. ZAIGRAJTE POKER
Odigrajte ovu popularnu igru jedne večeri. Samo vas dvoje. Ulog može da bude spremanje večere, čišćenje kuće, ili šta god vam padne napamet.

11. IDITE NA PUT
Potražite neku kul destinaciju i čim pre počnite sa planiranjem puta. Idite sa njim i uživajte van svakodnevne rutine. Ne zaboravite da kupite neku sitnicu kao suvenir, da biste imali nešto što će vas uvek podsećati na ovaj izlet.

12. SPONTANO ZAĐUSKAJTE
Inicirajte spontano neki ples. Dok kuvate ili radite dnevne rutinske stvari, pustite omiljenu muziku i zaigrajte. Eto prilike da vas ova situacija odvede do slatkog i intimnog poljupca i zagrljaja.

13. IZAZOV U VIDEO IGRAMA
Izazovite ga u nekoj video igrici i to pre nego što pronađe šifre za varanje. Podgrejte opkladu i igrajte u skidanje ili nešto slično.

14. ODVEDITE GA U SEKS ŠOP
Idite sa njim u prodavnicu za odrasle i predložite mu da izabere neke nove rekvizit za dodatno seksualno uživanje. Verovatno će dobiti novu i svežu inspiraciju.

15. KUĆNA KLASIKA
Ako već odlučite da sedite kod kuće i gledate film uz kokice, pustite njega da odabere film. Biće mu drago, a i pitanje je da li ćete odgledati film do kraja.

IZVOR


Bosankaaa
06.03.2013
698
glasova: 0





Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...
Misteriozna masa motrila je na krevetac: Kada je ugledao ovaj prizor na kameri, ...
Nećete verovati kako danas izgleda jeziva devojčica iz Kruga! (VIDEO)
Da li ste znali da najpoželjniji holivudski muškarci imaju slovenske krvi?
Šta je paraliza sna
ŠOKANTNO! Predozirali se pred detetom
Đoković: To je Gael, kriv sam, ali i u finalu!
Kinezi spremaju bogatu ponudu za Mourinha!?
Sevilla 'četvorkom' osigurala finale s Barcelonom
ZenFone Max - Asusov smartphone sa 5.000 mAh baterijom
Napokon: otkrivena "druga" Zemlja


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti