Magazin

Početna » Magazin » 2013 » Jun » 19

5 neobičnih letnjih seks poza koje morate probati
Ovo su nezaboravni, a istovremeno romantični trenuci koji će vas naterati da skinete odeću i krenete u neobičnu letnju avanturu sa partnerom

1. Uz zalazak sunca

Vođenje ljubavi van spavaće sobe, na tremu terase ili drvenoj stolici dok sunce zalazi podići će temperaturu vaših tela i više nego što možete da zamislite. Neka vaš partner legne na leđa, a vi lezite preko njega kako biste mogli da kontrolišete igru. Noge neka vam budu spojene kako biste i vama i vašem saučesniku u ovoj letnjoj avanturi pružili što intenzivniji doživljaj.

2. Ukrotite pantera

Koliko god da vam zanimljivo zvuči naziv ove poze, ono što možete doživete probajući je troduplo je zanimljivije. Partner vam prilazi sa leđa (kao takozvani dogi stajl) što mu pruža neverovatan pogled na vaše preplanulo telo. Kako biste lakše podneli visoke letnje temperature prilikom ove igre, postavite mokar hladan peškir ispod stomaka.

3. Vodeni raj

Leto je odlično vreme da se malo zabavite i u bazenu. Hladna voda i uzavrele strasti odlična su kombinacija. Za seks avanture plićak je idealan. Naslonite se na ivicu bazena, partner neka vas obuhvati oko kukova i igra počinje. Menjajte tempo i naizmenično širite i skupljajte noge. Zvuči zanimljivo?

4. Pesak pod nogama

Klasičnu seks pozu u kome ste vi gore, a partner ispod vas, definitivno će začiniti topli pesak prazne plaže ili hladna trava vašeg dvorišta. I sama pomisao da ste na otvorenom i da bi vas neko mogao videti, ubrzaće rad vašeg srca i ovu jednostavnu pozu učiniti apsolutno fantastičnom. Gledajte se u oči i uživajte.

5. Na brzaka

Spremate se za plažu, oblačite kupaći i suknju preko. Vaš dragi izlazi iz kupatila nakon tuširanja. Idealan trenutak da započnete dan vrtoglavo dobrim seksom. Stanite na pod, pa se savijte ka napred, pridržavajući se rukama za krevet. Suknja se barem lako podiže, te će vašem partneru biti vrlo jednostavno da vam priđe od pozadi.

IZVOR


Nikolakuzzz
19.06.2013
1240
glasova: 3





Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...
Misteriozna masa motrila je na krevetac: Kada je ugledao ovaj prizor na kameri, ...
Nećete verovati kako danas izgleda jeziva devojčica iz Kruga! (VIDEO)
Da li ste znali da najpoželjniji holivudski muškarci imaju slovenske krvi?
Šta je paraliza sna
ŠOKANTNO! Predozirali se pred detetom
Đoković: To je Gael, kriv sam, ali i u finalu!
Kinezi spremaju bogatu ponudu za Mourinha!?
Sevilla 'četvorkom' osigurala finale s Barcelonom
ZenFone Max - Asusov smartphone sa 5.000 mAh baterijom
Napokon: otkrivena "druga" Zemlja


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti