Magazin

Početna » Magazin » 2013 » Jun » 1

Barselona izednačila rekord Real Madrida , Murinjova pobeda za kraj
Barselona je visokom 4-1 pobedom nad Malagom okončala aktuelnu sezonu španskog fudbalskog prvenstva u kojoj je osvojila 22. po redu naslov državnog prvaka ...

Ostvarena pobeda bila je katalonskom velikanu 32. ovosezonska čime su došli do zbira od jubilarnih 100 bodova i izjednačili rekordan učinak u istoriji španskog prvenstva koji je postavio Murinjov Real Madrid prošle godine .

U izostanku Lionela Messija četvorica su se raznim igrača Barselone upisali među strelce , a već nakon 16 minuta domaći su vodili 3-0 . Mrežu Malage pogodili su David Villa , Cesc Fabregas , Martin Montoja i Andres Iniesta . Počasni gol za andaluzijski sastav zabio je u 56. minuti igrač zagrebačkog Dinama na pozajmici u Malagi Pedro Morales , koji je u igru ušao početkom drugog poluvremena .

Malaga trenutno drži šesto mesto koje vodi u Evropa ligu , ali Betis ju može prestići pobijedi li na gostovanju kod Levantea .

Kažimo i da je ovo bila poslednja utakmica Erica Abidala u dresu Barselone . Francuskom levom beku u klubu nisu ponudili produženje , a priliku za oproštaj od publike trener Tito Vilanova dao mu je uvevši ga u igru u 76. minuti umesto Žerara Pikea .

U prvoj utakmici poslednjeg , 38. kola španskog fudbalskog prvenstva Real Madrid je na Santiago Bernabeuu sa 4-2 savladao Osasunu ...

U rezultatski za oba kluba nevažnom susretu glavna zvezda bio je Realov trener na odlasku Jose Mourinho kojeg su fotoreporteri opsedali .

Kontroverzni portugalski stručnjak se na kraju trijumfom oprostio od " kraljevskog kluba " kojeg je vodio poslednje tri godine , a Luka Modrić je u zadnjem susretu sezone odigrao svih 90 minuta .

Strelci za Real bili su Gonzalo Iguain , Michael Essien , Karim Benzema i Jose Maria Callejon , dok je Mesut Ozil upisao dvije asistencije . Za Osasunu su golove postigli Roberto Torres i Alvaro Cejudo .


Quote
Primera , 38. kolo :

Barselona - Malaga 4-1 ( Villa 4 , Fabregas 14 , Montoja 16 , Iniesta 52 / Morales 56 )
Real Madrid - Osasuna 4-2 ( Higuain 35 , Essien 38 , Benzema 69 , Kaljehon 87 / Morales 52 , Cejudo 63 )






IZVOR


Ammir
01.06.2013
516
glasova: 1





Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...
Misteriozna masa motrila je na krevetac: Kada je ugledao ovaj prizor na kameri, ...
Nećete verovati kako danas izgleda jeziva devojčica iz Kruga! (VIDEO)
Da li ste znali da najpoželjniji holivudski muškarci imaju slovenske krvi?
Šta je paraliza sna
ŠOKANTNO! Predozirali se pred detetom
Đoković: To je Gael, kriv sam, ali i u finalu!
Kinezi spremaju bogatu ponudu za Mourinha!?
Sevilla 'četvorkom' osigurala finale s Barcelonom
ZenFone Max - Asusov smartphone sa 5.000 mAh baterijom
Napokon: otkrivena "druga" Zemlja


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti