Magazin

Početna » Magazin » 2014 » Januar » 27

Bryant: Voleo bih dogodine igrati s Anthonyjem
Manje od 48 časova otkako je Carmelo Anthony oborio njegov rekord u dvorani Madison Square Garden po broju koševa, Kobe Bryant je izjavio da bi volio iduće sezone zaigrati s njim u tandemu.

Anthony je u pobedi New Yorka nad Charlotteom ubacio 62 poena, jedan više nego što je Kobe Bryant to učinio u pobedi Lakersa nad Knicksima. Krilni igrač New Yorka će na kraju ove sezone moći birati da li će potpisati novi petogodišnji ugovor s Knicksima i zaraditi gotovo 130 miliona dolara ili će postati slobodan igrač i slušati ponude drugih klubova.

- Gledajte, svi žele igrati u Los Angelesu. New York je predivan grad, nemojte me pogrešno shvatiti, ali je daleko hladniji od L.A.-ja. Ovdje imamo palme, plažu pa je samim tim igranje privlačnije – rekao je Bryant, koji je dosada igrao s Anthonyjem samo u reprezentaciji SAD-a.

- Ako želi prijateljski savjet bit će mi jako drago da mu pomognem. Mislim da on mora u konačnici zajedno sa svojom porodicom doneti odluku šta je za njih najbolje. Ipak, jedini način za osvajanje naslova je da se udruži s nekim. Niko ne pamti najbolje strelce lige, već osvajače naslova. Najvažnije je uzeti naslov – rekao je Bryant, te potom naveo savršen primjer.

- Uzmimo LeBrona Jamesa. Stigao je iz Clevelanda u Miami, žrtvovao se za tim i uzeo dva naslova prvaka. To je narav zveri. To je ono što mi radimo. Tek kada si uspešan i pobeđuješ, tek si tada veliki igrač. Volio bih igrati s Carmelom – zaključio je ponajbolji igrač svih vremena, koji je s Lakersima uzeo pet naslova prvaka NBA lige.

IZVOR


Muh2r3m
27.01.2014
458
glasova: 2





Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...
Misteriozna masa motrila je na krevetac: Kada je ugledao ovaj prizor na kameri, ...
Nećete verovati kako danas izgleda jeziva devojčica iz Kruga! (VIDEO)
Da li ste znali da najpoželjniji holivudski muškarci imaju slovenske krvi?
Šta je paraliza sna
ŠOKANTNO! Predozirali se pred detetom
Đoković: To je Gael, kriv sam, ali i u finalu!
Kinezi spremaju bogatu ponudu za Mourinha!?
Sevilla 'četvorkom' osigurala finale s Barcelonom
ZenFone Max - Asusov smartphone sa 5.000 mAh baterijom
Napokon: otkrivena "druga" Zemlja


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti