Magazin

Početna » Magazin » 2013 » April » 24

Ćavi: "Biće teško ali ne predajemo se" ,Martinez: ''Znali smo kako protiv Barse
Ćavi, vezni igrač Barselone, smatra da je poraz u večerašnjem meču protiv Bajerna, najgori Barselonin rezultat svih vremena.


Večerašnja pobeda Bajerna rezultatom 4:0 je pobeda sa najviše golova razlike u istoriji polufinalnih mečeva u Ligi šampiona.

Ćavi međutim priznaje da njegov tim ne može da se žali na konačan rezultat.

"Ovo je najgori rezultat tima. Oni su bili bolji, i to ne možemo poreći", izjavio je Ćavi.

"Mislim da je gotovo nemoguće nadoknaditi ovakav rezultat. Međutim, mi ćemo probati da ga dostignemo i zbog nas i zbog kluba", dodao je on.

Martinez: ''Znali smo kako protiv Barse

Jedan od najboljih pojedinaca Bajerna u velikoj pobedi nad Barsom, Havi Martinez posle meča istakao da je njegov tim ove sezone odigrao mnogo sjajnih mečeva, ali da nije siguran da li je večerašnji i najbolji u sezoni.

Posle sjajne, kompaktne igre Bajernove mašinerije, možda je sada i nepravedno bilo koga izdvojiti, ali Havi Martinez je u svakom slučaju prikazao odličnu partiju.
Posle meča naglasio je da je Bajern uspeo da ostvari prednost na sredini terena, gde je Barsa trebalo da bude najjača.
''Odigrali smo veliki broj odličnih mečeva ove sezone, tako da ne mogu da tvrdim da je ovaj protiv Barselone bio i najbolji. Oni su imali veoma mali broj prilika za gol, dok smo mi kontrolisali sredinu terena, ne dozvolivši da lopta previše kruži oko našeg šesnaesterca. Znali smo kako treba da igramo protiv njih'', konstatovao je Havi Martinez.

Kad je u pitanju revanš, mnogi ga vide kao formalnost. Ipak...

''Da igramo protiv bilo kog drugog tima, bili bismo mnogo sigurniji da je posao završen. Ali, to je Barsa, oni su u prethodnoj rundi savladali Milan sa 4:0'', oprezan je vezista Bajerna.

Roben: "Najbolja utakmica u istoriji Bajerna"


Dva gola Tomasa Milera, i po jedan Robena i Marija Gomeza, donesli su pobedu Bajernu nad Barselonom od čak 4:0.

"Bilo je uživanje igrati ovaj meč. Neverovatno je kako smo odigrali. Nikada ovako dobro nismo igrali", izjavio je Roben.


"Barselona je dominirala Evropom poslednjih pet godina, i pobediti ih na ovakkav način nas čini ponosnim. Ipak, uživaćemo samo večeras, jer nas čeka čeka još jedna utakmica i moramo biti spremni za nju", dodao je on.

Jordi Roura: "Ovo je veoma bolan poraz"

Pomoćni trener Barcelone je izjavio kako je Bayern bio superiorniji u odnosu na Barcelone, te da su zasluženo dobili utakmicu.

Nakon što je Barça sinoć doživela jedan od najtežih poraza u poslednjih nekoliko godina, Jordi Roura je na konferenciji za novinare izjavio kako su igrači razočarani: "Igrači su tužni i razočarani.

Ovo je bila utakmica kojoj smo se veselili, ali rezultat je veoma bolan. Svi smo tužni, ali ovo je nogomet. Mi moramo nastaviti dalje." Iako je prednost od 4-0 zaista velik zalogaj za svakog, pa tako i za Barcelonu, Roura je izjavio kako će se igrači boriti do zadnje minute: "U uzvratnoj utakmici ćemo pokušati nadoknaditi ovaj rezultat. Čuda se retko dešavaju, rezultat od 4-0 je dosta kompliciran, ali naša obaveza je da se borimo do samog kraja."

"U prvom delu smo bili ravnopravni. Ono što nas je zapravo uništilo jeste taj drugi gol kojeg su postigli. Pokušali smo se nositi i sa tim, ali Bayern je jednostavno bio jači", izjavio je Roura, a zatim progovorio i o sucima: "Bilo je nekoliko pogrešaka kod njihovih golova. Tokom celog takmičenja nismo imali sreće kada su u pitanju suci, ali ne želim reći da je glavni sudac imao uticaja na konačni ishod ove utakmice."

Za kraj, Roura je dodao nekoliko reči i o Messiju: "Leo je veoma naporno radio kako bi sa nama putovao u Munchen. Uspeo je odigrati celu utakmicu i uradio je ono što je mogao. Ponosan sam na njega i na sve igrače."



IZVOR


Bosankaaa
24.04.2013
539
glasova: 0





Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...
Misteriozna masa motrila je na krevetac: Kada je ugledao ovaj prizor na kameri, ...
Nećete verovati kako danas izgleda jeziva devojčica iz Kruga! (VIDEO)
Da li ste znali da najpoželjniji holivudski muškarci imaju slovenske krvi?
Šta je paraliza sna
ŠOKANTNO! Predozirali se pred detetom
Đoković: To je Gael, kriv sam, ali i u finalu!
Kinezi spremaju bogatu ponudu za Mourinha!?
Sevilla 'četvorkom' osigurala finale s Barcelonom
ZenFone Max - Asusov smartphone sa 5.000 mAh baterijom
Napokon: otkrivena "druga" Zemlja


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti