Magazin

Početna » Magazin » 2013 » April » 4

Čega se žene plaše u seksu?
Žene su sklone tome da se opterećuju nepotrebnim stvarima. Međutim, kad je seks u pitanju, i one imaju svoje strahove, od kojih su neki opravdani, dok drugi nisu

Žene imaju svoje seksualne strahove. Razlozi zbog kojih pripadnice lepšeg pola menjaju raspoloženje pre ili za vreme seksualnog odnosa razlikuju se od žene do žene. Međutim, postoji nekoliko stvari od kojih većina žena strahuje kada je seks u pitanju i upravo zbog njih dame imaju nagle promene u ponašanju.

Muškarci bi trebalo da obrate pažnju na sledeći spisak ženskih seksualnih strahova kako bi pomogli svojim partnerkama, ali i sebi, da se osećaju prijatnije i sigurnije.

Debljina

Ženama je najveća briga to kako izgledaju. Preopterećene su time da izgledaju predebelo ili premršavo u donjem vešu. Sve ovo može loše da utiče na njihovo dobro raspoloženje, opuštenost i samopouzdanje. Kako bi oba partnera osetila veće zadovoljstvo i opuštenu atmosferu, jednostavno treba prigušiti svetlo u sobi i uživati u dodirima u mraku.



Celulit i strije

Većina žena je svesna svoje (ne)zategnutosti, fizičke kondicije, a ponajviše činjenicom da imaju celulit i strije. Međutim, ukoliko je stanje nezadovoljavajuće, a uglavnom jeste jer ne postoji žena koja je zadovoljna svojim izgledom, postoji strah da bi i muškarac te nedostatke mogao da primeti. Međutim, razloga za brigu nema jer su muškarci jednostavna bića, na umu im je samo jedno, a toliko su srećni što im je data prilika da to i dobiju da ništa drugo osim toga ne vide.

Trudnoća

Većina žena strahuje da će ostati u drugom stanju. Ovaj strah je pojačan u situacijama kada žena ne želi trudnoću. Kako bi se oba partnera oslobodila nelagodnosti koje sa sobom nosi ovaj strah, potrebno je da pronađu najbolju kontracepciju koja će ih štititi od neželjene trudnoće.



Nedostatak samopouzdanja

Muškarci od žena ne očekuju da u krevetu barataju veštinama glumica iz porno-filmova. Oni žele devojku sa kojom će da uživaju u krevetu, a ne da izvode sve moguće i nemoguće poze. Ženski strah najčešće se tiče toga da neće uspeti da zadovolje svog partnera onako kako on očekuje. Takođe, plaše se da neće doživeti vrhunac. Međutim, ovi strahovi su neopravdani jer će se za dobar orgazam pobrinuti duga i nežna predigra, nakon koje će slediti eksplozija. Uživajte.

Polne bolesti

Žene takođe strahuju od seksualno prenosivih bolesti i često ne mogu da se opuste za vreme seksa upravo iz tog razloga. Kondom je jedno od najboljih rešenja koje štiti oba partnera od polno prenosivih bolesti. Takođe, dodatni vid edukacije bi mogao da pomogne da se žene lakše i brže oslobode straha.

IZVOR


Barca1899
03.04.2013
852
glasova: 1





Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...
Misteriozna masa motrila je na krevetac: Kada je ugledao ovaj prizor na kameri, ...
Nećete verovati kako danas izgleda jeziva devojčica iz Kruga! (VIDEO)
Da li ste znali da najpoželjniji holivudski muškarci imaju slovenske krvi?
Šta je paraliza sna
ŠOKANTNO! Predozirali se pred detetom
Đoković: To je Gael, kriv sam, ali i u finalu!
Kinezi spremaju bogatu ponudu za Mourinha!?
Sevilla 'četvorkom' osigurala finale s Barcelonom
ZenFone Max - Asusov smartphone sa 5.000 mAh baterijom
Napokon: otkrivena "druga" Zemlja


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti