Magazin

Početna » Magazin » 2013 » April » 7

Čemu služe ženski magazini?
Ako je tvoja devojka počela da se ponaša čudno, da menja navike, verovatno je pročitala još jedan od 4.826.478 brilijantna saveta iz nekog ženskog magazina.

Ovo ne treba da te čudi jer ovih magazina ima na svakom koraku, dostupni su na internetu i mnogim ženama su Amin. Neke će otvoreno priznati da ih redovno kupuju, primenjuju savete iz njih i čvrsto veruju u sve što u njima pročitaju.

Nalaziće savete u vezi sa šminkom, oblačenjem, negom lica i tela, usavršavanjem svoje ličnosti, ali i ono sto je najbitnije za tebe – savete u vezi sa muškarima. Neće ti biti milo što u mnogim ovim magazinima ima hiljadu načina kako da je zavoliš još više, da je odvedeš pred oltar, da te promeni i prilagodi sebi.

Ako te išta teši, mnoge devojke znaju da je skoro pola toga što pročitaju nerealno i nemoguće pa im magazini služe samo da prekrate vreme dokčekaju kod frizera. Pravo je pitanje: da li i čemu služe ženski magazini? Ako si ikada imao prilike da prelistaš to „čudo“ video si puno fotografija, reklama , testova…

Samim tim si osudio na propast svaku ženu koja ih čita i veruje im, jer baš u njima vide onu skupu torbu, čudne načine šminkanja, usvoji obrasce ponašanja koje do sada nisi primećivao.

Ali u mnogim ženskim magazinima se mogu pročitati korisne stvari u vezi sa zdravljem, ishranom, ličnom negom, muškarcima, socijalnim temama, tako da ne treba odmah osuđivati. Za te magazine često pišu doktori, kozmetičari, savetnici, tako da su informacije koje objave prilično tačne i dobre. Caka je samo u tome izabrati pravi ženski magazin i pravi savet, a oni se uglavnom tiču ženskog tela i zdravlja, kao i razonode.

Tekstovi o muškarcima često su odraz jednog mišljenja i subjektivnosti koja obično nije ono što sve žene prihvataju i u šta mnogo veruju. Tebe ni ovo verovatno ne zanima, već samo da li i koliko ti magazini pišu istinu o muškarcima i da li zaista mogu da „uđu“u glavu muškarca i saznaju šta misli.

Evo nekih naslova pa ti sam prosudi.

- 10 načina da promenite loše navike vašeg dečka
-Kako da mu postanete neodoljiva
-Kako da uspete da se zaljubi u vas
- Kako sa njim do oltara



Možda ti zvuči strašno ali na kraju ovih tesktova ide jasna poruka: Nikoga ne možeš naterati da te zavoli i bolje je da budeš sama nego sa nekim ko ti ne uzvraća ljubav. Znači, poruka je jasna – NIŠTA ne ide na silu.

Sledeći put kad uhvatiš devojku da lista neki ženski magazin, ne zameri joj. Ono što pročita možda će pomoći da se bolje oseća ali kad zatvori magazin znaće da je realan život ono što ima sa tobom a ne ono što je 2000 karaktera u jednom tekstu.

IZVOR


-Mallena-
07.04.2013
666
glasova: 0





Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...
Misteriozna masa motrila je na krevetac: Kada je ugledao ovaj prizor na kameri, ...
Nećete verovati kako danas izgleda jeziva devojčica iz Kruga! (VIDEO)
Da li ste znali da najpoželjniji holivudski muškarci imaju slovenske krvi?
Šta je paraliza sna
ŠOKANTNO! Predozirali se pred detetom
Đoković: To je Gael, kriv sam, ali i u finalu!
Kinezi spremaju bogatu ponudu za Mourinha!?
Sevilla 'četvorkom' osigurala finale s Barcelonom
ZenFone Max - Asusov smartphone sa 5.000 mAh baterijom
Napokon: otkrivena "druga" Zemlja


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti