Magazin

Početna » Magazin » 2014 » April » 17

Da li je OVAJ Bejl prestigao ONOG protiv Intera? (VIDEO) (FOTO)
Fenomenalna partija Gereta Bejla protiv Barselone podsetila nas je na onaj duel između Totehema i Intera 2010. godine kada je Velšašnin namagarčio kompletnu odbranu ''neroazura''

Da li moralo da se desi da Kristijano Ronaldo ne igra da bi navijači Reala shvatili kakvog su igrača dobili, priliku da gledaju, na svom stadionu od početka godine.


Hvalospevi na račun Gereta Bejla, posle fenomenalnog gola protiv Barselone u finalu Kupa kralja, ne sumnjamo da će trajati nedeljama. Čovek koji je plaćen 100 miliona evra napokon je pokazao zašto su čelnici Reala letos odlučili da probiju sve



Možda ga i jesu dugo čekali, ali su napokon dočekali da vide deo Velšaninove magije koju je sejao po Premijer ligi u dresu Totenhema. I ne samo u Engleskoj, nego i u Evropi. Kakav je Bejl fudbaler najbolje je naučio milanski Inter i tada najbolji desni bek Starog kontinenta Majkon.





Igralo se tadašnje levo krilo Totenema na ”Vajt Hart Lejnu” kao bezbrižno dete ispred zgrade, koje je tek naučilo da dribla pa drugarima objašnjava da će ga teško zaustaviti u nameri da proturi loptu između dva kamena, postavljena na travnjaku kako bi menjali stative.



Igrao se Bejl, ne samo sa Majkonom, nego i sa čitavim timom ”neroazura”, a kakvu je partiju pružio govori i podatak da mu je baš Brazilac tokom meča pružio ruku. Samo par trenutaka pošto ga je Bejl besplatno ”provozao.”

Inter je shvatio 2010. godine o kakvom se fudbaleru radi, dok je Barsa naučila u najnezgodnijem trenutku po njih – u borbi za trofej, a mi i dalje ne možemo da se odlučimo na kojem je meču Velšanin ličio kao da je s druge planete.



Stoga pitamo vas? Da li je OVAJ Bejl prestigao ONOG protiv Intera? Na kom meču je Velšanin više pomerio granice fudbala?

IZVOR


Ammir
17.04.2014
699
glasova: 0





Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...
Misteriozna masa motrila je na krevetac: Kada je ugledao ovaj prizor na kameri, ...
Nećete verovati kako danas izgleda jeziva devojčica iz Kruga! (VIDEO)
Da li ste znali da najpoželjniji holivudski muškarci imaju slovenske krvi?
Šta je paraliza sna
ŠOKANTNO! Predozirali se pred detetom
Đoković: To je Gael, kriv sam, ali i u finalu!
Kinezi spremaju bogatu ponudu za Mourinha!?
Sevilla 'četvorkom' osigurala finale s Barcelonom
ZenFone Max - Asusov smartphone sa 5.000 mAh baterijom
Napokon: otkrivena "druga" Zemlja


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti