Magazin

Početna » Magazin » 2013 » April » 22

Da li ste probali ove "životinjske" poze?
Unesite nove poze u krevet, koje će vam doneti nova uzbuđenja. Seks poze orla, kornjače i zeca na primer garantuju eksplozivniji orgazam...

ORAO
Stanite na stepenice, a partner neka stane stepenicu niže tako da ste jedno drugome okrenuti licem u lice. On potom treba da vam podigne zadnjicu, a vi ga obgrlite nogama kako bi mu omogućili bolju penetraciju. Položaj orla omogućuje podjednako uživanje za oba partnera ali prilično je zahtevan, pa se možete nasloniti uza zid radi bolje ravnoteže.

ZEC
U ovom položaju žena treba da bude gore, a muškarac dole. Neka vaša partner legne na krevet i skupi noge, vi sedite na njega pod uglom od 90 stepeni i kružnim pokretima karlice idite gore-dole. U položaju zeca žena je ta koja ima kontrolu i određuje intenzitet odnosa.

NOJ
Lezite na krevet, a partner neka klekne ispred vas. Podignite noge i stavite mu ih na ramena pridržavajući se pritom rukama. Taj položaj će omogućiti dublju penetraciju, a muškarci ga vole zato što im omogućava potpuni pregled i kontrolu. Ova poza dobra je i za analni seks.



KORNJAČA
Lezite potrbuške i skupite noge, a partner neka lagano uđe u vas. Ovaj položaj omogućuje dublju penetraciju što može biti bolno, pa je najbolje sinhronizovati se. Kako se on pomera prema napred, tako bi vi trebalo da se pomerate prema nazad. Položaj kornjače savršen je za muškaraca jer mu omogućava veći užitak, bolji pregled i kontrolu.

RAK
Misionarski položaj ne mora da bude monoton, ako ga malo začinite. Lezite na krevet i noge rukama privucite na grudi kako bi vaš partner mogao dublje da penetrira. Taj položaj omogućava bolje stimulisanje G tačke, a muškarcu pruža kontrolu. On određuje intenzitet odnosa, a i u ovoj pozi, ako se osloni na vaše noge ima pregled nad vašim telom što će ga zasigurno dodatno uzbuditi.

IZVOR


Barca1899
22.04.2013
2575
glasova: 1





Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...
Misteriozna masa motrila je na krevetac: Kada je ugledao ovaj prizor na kameri, ...
Nećete verovati kako danas izgleda jeziva devojčica iz Kruga! (VIDEO)
Da li ste znali da najpoželjniji holivudski muškarci imaju slovenske krvi?
Šta je paraliza sna
ŠOKANTNO! Predozirali se pred detetom
Đoković: To je Gael, kriv sam, ali i u finalu!
Kinezi spremaju bogatu ponudu za Mourinha!?
Sevilla 'četvorkom' osigurala finale s Barcelonom
ZenFone Max - Asusov smartphone sa 5.000 mAh baterijom
Napokon: otkrivena "druga" Zemlja


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti