Magazin

Početna » Magazin » 2014 » Mart » 14

Danlivi sa deset kopči predvodio Bulse, Durant i Vestbruk nezaustavljivi za Lejkerse
Košarkaši Oklahome očitali su lekciju Los Anđeles Lejkersima i na svom parketu u noći između četvrtka i petka slavili sa 131:102 uz dominaciju Duranta i Vestbruka, dok je hrabri ratnik Danlivi uz junačke rane predvodio Čikago do pobede nad Hjustonom 111:87. Milvoki je u poslednjih 15 utakmica na strani pobedio samo jednu, pa su otprilike znalo šta ih čeka u Atlanti (102:97).

Lejkersi su u Oklahomi položili oružje, čini se, već u prvoj četvrtini koju su izgubili sa 33:19, a onda je domaći tim spustio loptu i čuvao prednost sve do drugog poluvremena kada je razlika počela da raste sve do kraja utakmice gde je na semaforu bilo vidljivo "+29".

Ubojiti dvojac Tandera Kevin Durant i Rasel Vestbruk postigli su pojedinačno tačno onoliko sa kolikom je okšraj završio razlikom, dok je Durantula dodao još četiri skoka, tri asistencije, tri blokade i jednu ukradenu loptu, a njegov kolega dva skokva, devet asistencija, tri ukradene lopte i jednu blokadu.

U Oklahomi, manje-više, nije bilo potrebe da se još neko razigra za pobedu, ali je dobru partiju pružio i Serž Ibaka sa 15 poena i 13 skokova, dok je u protivničkoj ekipi svetla tačka bio Džodi Miks sa 19 poena.

Košarkaš Čikaga Majk Danlivi je u prvoj deonici zaradio lakat u facu od strane Čendlera Parsonsa, ali je igrač spoljne linije, iako sa deset kopči, nastavio da igra i odveo "bikove" do pobede protiv Hjustona.

Danlivi je postigao 21 poen uz sedam asistencija, dok ga je ispratio Kirk Hajnrih sa 19 poena, a dobar je bio i Karlos Buzer sa poenom manje. Dabl-dabl učinak upisao je Žoakim Noa sa 13 poena i deset skokova, dok je među "raketama" Džeremi Lin bio raspoložen sa 21 poenom, a dvocifreni učinak imali su još Dvajt Hauard i Džordan Hamilton koji su dodali po 12 poena.

Miroslav Raduljica nije ulazio u igru protiv Atlante, ali sigurno da srpski centar ne bi previše doprineo depresivnoj i očajnoj igri Milvokija koji je poslednji put u gostima slavio 25. februara protiv Filadelfije, a pre toga tek prvog dana 2014. godine protiv Lejkersa.

Hokse do pobede protiv Baksa vodio je Džef Tig sa 22 poena, a sa istim učinkom Ersan Iljasova bio je najbolji u redovima "jelena".



IZVOR


Nikolakuzzz
14.03.2014
630
glasova: 0





Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...
Misteriozna masa motrila je na krevetac: Kada je ugledao ovaj prizor na kameri, ...
Nećete verovati kako danas izgleda jeziva devojčica iz Kruga! (VIDEO)
Da li ste znali da najpoželjniji holivudski muškarci imaju slovenske krvi?
Šta je paraliza sna
ŠOKANTNO! Predozirali se pred detetom
Đoković: To je Gael, kriv sam, ali i u finalu!
Kinezi spremaju bogatu ponudu za Mourinha!?
Sevilla 'četvorkom' osigurala finale s Barcelonom
ZenFone Max - Asusov smartphone sa 5.000 mAh baterijom
Napokon: otkrivena "druga" Zemlja


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti