Magazin

Početna » Magazin » 2013 » Oktobar » 3

Dečak na samrti će morati u Francusku ako želi da upozna Ibrahimovića
Iako se prvobitno pojavila informacija da je fudbaler Pari Sen Žermena i reprezentativac Švedske Zlatan Ibrahimović stigao u Sarajevo, u nameri da ispuni poslednju želju dečaka na samrti koji je poželeo da upozna svog omiljenog fudbalera, sjajni napadač ne samo da nije stigao u Sarajevo, kako su najpre javili bosanski mediji, već to neće ni učiniti.

Osmogodišnji Hajrudin Kamenjaš, koji boluje od leukemije, a kome su lekari predvideli još manje od mesec dana života jer ni treća transplatacija koštane srži nije donela zdravstveno poboljšanje, rekao je svojoj mami da bi voleo da upozna Zlatana.

Njegova želja potom se proširila putem interneta na sve strane sveta, a stigla je i do Ibrahimovića, o čemu smo pisali.

Kako je prvo javio "Dnevni avaz", Zlatan je avionom stigao u Sarajevo kako bi Hajrudinu ispunio poslednju želju, što je bilo dovoljno da sa zadovoljstvom javimo da nas je, baš na svoj 32. rođendan, podsetio da je najveća radost - prirediti nekome radost.

Ipak, sat, dva kasnije, "Avaz" je javio drugačiju informaciju:

"U konktaktu smo sa Zlatanovim menadžerom, očekujemo da se Hajrudin susretne sa njim, ali prema našim informacijama on neće imati slobodnog vremena do kraja sedmice da ga poseti. Nadamo se da će poseetiti Hajrudina iduće nedelje", rekla je za "Dnevni avaz" dečakova sestra Merjema.

I sa Sarajevskog aerodroma stigao je demantij informacije da je Zlatan doputovao avionom, a oko 14:30 minuta oglasila se na svom Fejsbuk nalogu i Tehvida Rekić, koja je i pokrenula čitavu akciju.

"U kontaktu smo sa Zlatanom, njegovim menadžerom i osobom koja bi da ostane anonimna. Zlatan nije u Sarajevu i neće neće doći u Sarajevo, pre svega. Nadam se da pojedini mediji neće uništiti Hajrudinov san. Obavestićemo vas, molimo da prihvatite diskreciju. Zajedno možemo sve što želimo, već smo to dokazali", napisala je Rekićeva.

Da Zlatan neće doći u Sarajevo, javlja i Sport.ba, koji je kontaktirao menadžera službene navijačke prodavnice PSŽ-a, Vladimira Kneževića.

"Evo, upravo sam bio sa Zlatanom. Ibra mi je rekao: Nažalost, neću moći da dođem. Zlaja je malom dao potpisan dres, ali neće moći doći do Hajrudina, nemoguće je. Mora da posetiti i drugu djecu. Biće mu teško”, rekao je Knežević za Sport.ba, koji javlja da i dalje postoji šansa da Ibrahimović primi malog Hajrudina u Francuskoj.

IZVOR


Ammir
03.10.2013
572
glasova: 0





Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...
Misteriozna masa motrila je na krevetac: Kada je ugledao ovaj prizor na kameri, ...
Nećete verovati kako danas izgleda jeziva devojčica iz Kruga! (VIDEO)
Da li ste znali da najpoželjniji holivudski muškarci imaju slovenske krvi?
Šta je paraliza sna
ŠOKANTNO! Predozirali se pred detetom
Đoković: To je Gael, kriv sam, ali i u finalu!
Kinezi spremaju bogatu ponudu za Mourinha!?
Sevilla 'četvorkom' osigurala finale s Barcelonom
ZenFone Max - Asusov smartphone sa 5.000 mAh baterijom
Napokon: otkrivena "druga" Zemlja


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti