Magazin

Početna » Magazin » 2011 » Septembar » 13

Deset najvećih razloga zašto veza pukne
Kada ljubav presahne, obično se pitamo "Šta se desilo". Ovo je deset glavnih razloga zašto se veza raspadne.

IMATE TAJNE
Marko je lep momak, ali sa mnogo tajni. Na primer, njegovi roditelji nisu znali da pije alkohol pa, kada su dolazili u posetu, on i njegova devojka su morali da skrivaju kolekciju vina u podrumu. Bilo je na desetine ovih malih tajni. Jednog dana njegovoj devojci je prekipelo, spakovala se i otišla. Ukoliko ste istkali mrežu laži za vašu porodicu, vaše saradnike, kao i razne grupe prijatelja, nemojte se iznenaditi ako partner ne želi da se pridruži šaradi.

LJUBOMORA
Da li ste ikada izgovorili: "Sa kim si bio?" Da li ste ikada rekli partneru da ne želite da se viđa sa određenim prijateljima suprotnog pola? Možda mislite da ste bili suptilni u svojoj ljubomori? Koliko grešite... Jer ako se ponašate kao neko ko se oseća ugroženo od strane ljudi koji su povezani sa vašim dečkom/devojkom, nema pomoći. Ako osećate kao da je vaša ljubomora opravdana, raskinite sa dotičnom osobom. U suprotnom, proverite jačinu sopstvene paranoje i imajte malo poverenja u partnera. Inače će vam pokazati vrata.

RELIGIJA
Mnogi dvadesetogodišnjaci i tridesetogodišnjaci viđaju se sa osobama koje su im privlačne bez obzira na veru svojih roditelja. Ali jednog dana neki od njih shvate da je vera veoma važna da njihovu budućnost. To ne mora da se desi sve dok ne počnu da razmišljaju o deci. Zato religijske razlike, koje godinama nisu predstavljale problem, odjednom postanu kamen spoticanja. Nažalost, to može biti jedno od onih situacija kod kojih ozbiljan razgovor i kompromis neće načiniti razliku.

MEŠANJE ČLANOVA PORODICE
Čuli ste staru izreku: "Ne venčavaš se samo sa osobom, već i sa celom porodicom". Istinito. Kada razmišljamo o tome ko bi bio dobar dugoročni partner, neizbežno porodica igra ulogu u toj jednačini. Možda zvuči grubo, ali ako je vaša porodica nametljiva, nadmena, omalovažava ili je jednostavno iskočila iz šina, vaš partner može da odluči da ne želi da se u sve to upušta.

ŽELITE BRAK, ALI NE I ON
Ovo je za dame: ako ste navaljivale da se venčate, a on je bio manje nego oduševljen idejom, ne bi trebalo da budete iznenađene da želi da ispari. On vas možda zaista voli, ali su vaši ciljevi su različiti. Smatrajte se srećnicom. Bilo je vreme da ode, da biste vi imale priliku da pronađete čoveka koji vas ceni i želi da provede život sa vama.

PRONAŠLI SU NEKOG DRUGOG
Ovo je jedan od najbolnijih načina da se rastanete. Bezbrižno uživate u romantičnom životu i samo odjednom vam sruči u krilo da je "upoznao nekog drugog". To se desilo većini nas. Dobro, očigledno da ta osoba nije bila prava i da je bolja prilika tamo negde. Sve što možete da uradite je da podignete glavu visoko i potražite savršeno biće koje vam je nekako promaklo.

NIJE BILO SUĐENO
Nekim (zapravo mnogim) ljubavnim odnosima nije suđeno da budu na duge staze. Sretnete nekoga, proradi hemija, a zatim ispari. Otpišite ih kao još jedno iskustvo koje vam pomaže da naučite šta volite a šta ne.

UDALJENOST NE SPAJA
Ljubav partnera koje deli velika kilometraža može da buja samo kod malobrojnih srećnika. Većini je potrebno da provode vreme i troše energiju zajedno sa dotičnom osobom da bi osećanja jačala.

PITANJE FINANSIJA
Tužna realnost je da novac muči mnoge parove, naročito u nestabilnim modernim vremenima. Teško je živeti sa osobom koja je ostala bez posla, kada se borite da platite račune ili radite dva posla da sastavite kraj sa krajem. Stres narušava odnos koji može postati preterano težak teret. Komunikacija igra ključnu ulogu ako ste u ovakvoj situaciji.

EMOCIONALNI PROBLEMI
Često se kaže da je potrebno oko šest meseci da zaista upoznate osobu sa kojom ste. Toliko je potrebno i da otkrijemo da li neko ima ozbiljne emocionalne probleme (kontrola besa, preterana ljubomora ili nestabilnost neke druge vrste) i sklonimo se iz te situacije. Ovakav izbor je veoma važan, iako izgleda sebično. Najbolja stvar koju neko može da uradi jeste da se, pre nego što se upusti u vezu, pozabavi sopstvenim problemima.


Nutellina
13.09.2011
574
glasova: 0





Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...
Misteriozna masa motrila je na krevetac: Kada je ugledao ovaj prizor na kameri, ...
Nećete verovati kako danas izgleda jeziva devojčica iz Kruga! (VIDEO)
Da li ste znali da najpoželjniji holivudski muškarci imaju slovenske krvi?
Šta je paraliza sna
ŠOKANTNO! Predozirali se pred detetom
Đoković: To je Gael, kriv sam, ali i u finalu!
Kinezi spremaju bogatu ponudu za Mourinha!?
Sevilla 'četvorkom' osigurala finale s Barcelonom
ZenFone Max - Asusov smartphone sa 5.000 mAh baterijom
Napokon: otkrivena "druga" Zemlja


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti