Magazin

Početna » Magazin » 2013 » April » 9

Deset saveta da postanete tigrica u spavaćoj sobi
Francuskinje su poznate kao dobre ljubavnice i to upravo zbog toga što ljubav i zavođenje doživljavaju kao umetnost. Na zadovoljstvo svih žena, konačno su odlučile da svoje seksi tajne podele i sa ostalim damama širom sveta..


Francuskinje veruju da je zavođenje umetnost. Upravo je to glavni razlog zbog čega one spadaju u grupu najboljih ljubavnica na svetu.

Nedavno je francuska kompanija “Soft Paris”, koja se bavi prodajom donjeg veša i seksualnih pomagala, podelila deset saveta pomoću kojih žene mogu da istraže svoju seksualnost i da nauče na koji način mogu da opčine svog muškarca u krevetu.

Sve je u načinu na koji hodate

Pravilnim ženstvenim hodanjem mamićete uzdahe muškaraca koji prolaze pored vas na ulici, ali ćete i sebi pomoći da steknete veće samopouzdanje. Ispravite ramena, podignite grudi i gledajte pravo dok hodate stavljajući nogu pred nogu. Efekat “mešanja” kukovima učiniće da se osećate seksi i zavodljivo, a definitivno ni muškarci neće ostati ravnodušni na ono što vide.



Budite poput mačke

Hod poput vojskovođe koji se sprema da napadne neprijatelja nije nimalo zavodljiv, zar ne? Budite nežne, graciozne i hodajte nežno poput pahuljice. Zamislite mačku koja se nežno i lagano umiljava hodajući oko vaše noge. Upravo takav efekat treba da ostavite na muškarca, jer zavođenje znači razumeti značenje pokreta i imati moć da se taj efekat na pravi način i iskoristi.

Budite dama

Muškarci obožavaju žene koje znaju da se ponašaju u skladu sa svojom nežnom prirodom. Dopustite svojoj jačoj polovini da bude “mačo”, a vi preuzmite ulogu nežne i krhke mlade dame kojoj je potreba muška zaštita. Muškarac treba da vam pridržava kaput dok ga oblačite, da vam izvlači stolicu u restoranu, da vam otvara vrata. Na vama je da se prepustite ulozi dame i da ne držite čašu vina kao da je krigla piva. Morate da naučite da rukujete sa svim predmetima kako biste odali pravi utisak.



Recite zbogom helankama

Helanke nisu nimalo seksi i ne odaju utisak seksi dame. Upravo zbog toga, ukoliko želite da delujete ženstveno, treba da ih se odreknete i da se pre odlučite za čarape i podvezice. Takođe, halteri su dobrodošli u svim prilikama kad želite svog partnera da ostavite bez daha. Još ako vas bude gledao kako ih stavljate…

Iskoristite svog muškarca

Koliko puta ste gledali scenu u filmovima u kojima muškarac zakopčava haljinu svoje žene pre nego što odu na romantičnu večeru? Priuštite ovu scenu i svom partneru jer je seksi i zato što će ga navesti da poželi da se večera što pre završi i da se što pre nađete u krevetu. Ženu je podjednako zanimljivo oblačiti koliko i skidati. Imajte to na umu.



“Naoružajte” se seksi vešom

Svoju fioku s pamučnim gaćicama, koje više pokrivaju nego otkrivaju, trebalo bi da zamenite seksi vešom. Podvezice, mašnice, korseti, uz mnoge performanse koje mu spremate u krevetu, dovešće muškarca do ludila. Obucite seksi donji veš ispod omiljene haljine i uputite svom muškarcu seksi pogled kojim ćete mu dati do znanja šta ga očekuje.

Spavajte u seksi vešu ili goli

Zaboravite na duge pamučne spavaćice, pidžame i čarape u krevetu. Obucite svileni bebi-dol i videćete da se neće dugo zadržati na vama.



Mirišite lepo

Pred svako spavanje namažite telo nekom slatkom, voćnom kremicom. Miris slatkog voća navešće ga da poželi da vas pojede.

Flertujte

Iako je on vaš suprug ili dugogodišnji dečko, nikada ne prestajte da ga zavodite. Na večeri, uzmite mu ruku ispod stola i priuštite mu dodire butine, sve do podvezice. Takođe, pošaljite mu prljavi SMS dok je na poslu. Intimnost ne mora da ostane samo kod kuće, već treba da flertujete kad god stignete.

Koristite igračke

Spremnost na igre u kombinaciji sa avanturističkim duhom pomoći će vam da istražite svoje telo ali i da rasplamsate vatru u sobi. Budite spremni za igrice, jer će to pozitivno uticati i na vas i na vašeg partnera.

IZVOR


Bosankaaa
09.04.2013
1639
glasova: 1





Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...
Misteriozna masa motrila je na krevetac: Kada je ugledao ovaj prizor na kameri, ...
Nećete verovati kako danas izgleda jeziva devojčica iz Kruga! (VIDEO)
Da li ste znali da najpoželjniji holivudski muškarci imaju slovenske krvi?
Šta je paraliza sna
ŠOKANTNO! Predozirali se pred detetom
Đoković: To je Gael, kriv sam, ali i u finalu!
Kinezi spremaju bogatu ponudu za Mourinha!?
Sevilla 'četvorkom' osigurala finale s Barcelonom
ZenFone Max - Asusov smartphone sa 5.000 mAh baterijom
Napokon: otkrivena "druga" Zemlja


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti