Magazin

Početna » Magazin » 2013 » April » 13

Devet načina da promenite svoj izgled u proleće
Svaki novi dan je prilika da budemo bolji, lepši i uspešniji, ali to često zaboravljamo. Proleće nas svake godine iznova probudi i podseti na to. Dolazak veselih boja, novih modnih trendova, novih krpica, kozmetičkih proizvoda otvara sezonu zavodljivosti i privlačnosti.

Predlažemo nekoliko načina da budete lepše, atraktivnije i zanosnije u proleće…

Fizička aktivnost

Ako ste cele zime bile neaktivne, pravo je vreme da se razbudite. Počnite da trčite u prirodi, krenite na jogu ili ples, šetajte u slobodno vreme… Iskoristite prelepe dane koji nam dolaze da oblikujete svoje telo i aktivirate mišiće, a samim tim budete zdravije i srećnije.

Masaža

Uživajte dok se opuštate i oslobađate negativne enegrije. Priuštite sebi dobru masažu na početku proleća i upoznajte sve njene blagodeti. Bićete srećniji, zadovoljniji, opušteniji, lepši, zdraviji i odmorniji.

Smele boje

Još jedan u nizu trendova na crvenom tepihu: jarke prolećne boje. Pink rumenilo na obrazima, jarki ruževi u crvenim ili roze nijansama, senke svih boja u kombinaciji sa pastelnim odevnim dezenima totalni su hit. Vodeće modne kuće već su otvorile sezonu atraktivnih, smelih boja.



Blagi talasi

Blage, opuštene lokne nepogrešivi su izbor kada je izlazak u pitanju. Ne samo da lepo izgledaju, već ih je i prilično lako napraviti. Uz figaro ili par viklera frizura je tu, a možete ih nositi u svakoj prilici. Izgledaju opušteno i nenapadno, a u isto vreme atraktivno i moderno.



Smokey eyes

Zamagljen i tajanstven pogled muškarce će oboriti s nogu, a smokey eyes je idealno rešenje. Različite nijanse crne, sive ili braon boje u kombinaciji sa ajlajnerom, crnim krejonom i dugim trepavicama pun je pogodak i odličan način da budete u trendu ovog proleća.

Boja kose

Nova frizura sa smelim i jedinstvenim bojama uvek je nova promena, nova prilika da nas ljudi vide drugačije. Po želji izaberite svetlije ili tamnije nijanse od svoje prirodne boje, skratite kosu i promenite joj oblik, zasigurno ćete biti primećene.

Raznobojni nokti

Neka vaši nokti budu u prolećnim bojama. Sumorne, tamne nijanse zamenite veselim notama plave, roze, zelene, ljubičaste, narandžaste ili žute. Sve boje su atraktivne i neodoljive, pa ih možete i kombinovati, to je totalno in ove sezone.



Privlačnije usne

Sjajevi za punije i privlačnije usne moćno su oružje svake dame. Isprobajte nove proizvode iz parfimerija i kombinujte ih sa mat karminima: u boji mesa, svetlo ili tamnoroze boji, jako crvenom ili blagim nude bojama. Proleće je pravo vreme da privučete poljupce.

Gušće obrve

Gušće i deblje obrve totalni su hit već nekoliko sezona i još uvek su u trendu. Više nema potrebe za preteranim stanjivanjem i svakodnevnim čupanjem obrva. Jednostavno oblikovane i gušće obrve preferiraju i poznate lepotice.



IZVOR


Barca1899
12.04.2013
1405
glasova: 0





Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...
Misteriozna masa motrila je na krevetac: Kada je ugledao ovaj prizor na kameri, ...
Nećete verovati kako danas izgleda jeziva devojčica iz Kruga! (VIDEO)
Da li ste znali da najpoželjniji holivudski muškarci imaju slovenske krvi?
Šta je paraliza sna
ŠOKANTNO! Predozirali se pred detetom
Đoković: To je Gael, kriv sam, ali i u finalu!
Kinezi spremaju bogatu ponudu za Mourinha!?
Sevilla 'četvorkom' osigurala finale s Barcelonom
ZenFone Max - Asusov smartphone sa 5.000 mAh baterijom
Napokon: otkrivena "druga" Zemlja


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti