Magazin

Početna » Magazin » 2013 » Februar » 27

Devojčica - baka: Šestogodišnjakinja ima sindrom prevremenog starenja
Kao i većina šestogodišnjakinja Adalija Rouz uživa u pevanju i igranju, ali za razliku od drugih vršnjaka njeni dečiji hobiji su je učinili poznatom, tako da trenutno ima 6 miliona prijatelja na Fejsbuku i svakodnevno dobija hiljade pisama. Razlog za ovoliku popularnost je retka bolest progerija od koje Adalijino telo stari nekoliko puta brže nego što je to normalno, a životni vek obolelih je 13 godina.

Njena telesna težina je samo 6 kilograma, otprilike isto koliko ima njen mlađi brat Marko koji je još uvek beba. Nema kosu, pa druga deca nekad misle da je dečak.

Adalija živi u Raund Roku u Teksasu, a zbog bolesti nije sposobna da sama silazi niz stepenice ili da ide u školu jer joj treba konstantna nega.

Devojčica je postala onlajn senzacija u maju prošle godine kada je njena majka odlučila da napravi stranicu za nju na Fejsbuku kako bi bila u kontaktu sa prijateljima i porodicom.

Na stranici se nalazilo desetine njenih slika, kao i video snimci na kojima peva pesmu “Ice, Ice baby” i igra uz Gangnam stajl, koji je sam privukao više od 66 komentara u trideset minuta, od čega je većina bila pozitivna, ali su neki podlo grozno pisali da je “ovo čudo trebalo biti abortirano”.

Nakon toga su zlobnici u julu proširili groznu vest da je Adelija umrla.

Pošto se pojavilo nekoliko stranica u sećanje na Adaliju, njena majka Natalija je morala da odreaguje pa je napisala na zidu “NE ADALIJA NIJE UMRLA!! Zdrava je i srećna i trenutno spava i sanja u svom krevetu!”

Natalija je uspela da nađe mladića Karla Šerbruna koji je proširio trač da je Adalija umrla i rekao joj da se nimalo ne kaje.

- Nisam to hteo ovako da vam kažem, ali jedino ćete tako shvatiti! Kad god stavite slike svog deteta i pustite je da se oblači u te blesave kostime u kojima igra na snimcima, vi pravite od vašeg bolesnog deteta nakazu koja služi za zabavu na internetu – odgovorio joj je Karl preko telefona.

U velikom delu, Natalija je uspela da zaštiti Adaliju od loših komentara i zlostavljanja zajednice, jer smatra da njena ćerka nikad nije bila srećnija, a i sama Adalija priznaje da jako uživa u pažnji.

IZVOR


-Mallena-
27.02.2013
627
glasova: 0





Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...
Misteriozna masa motrila je na krevetac: Kada je ugledao ovaj prizor na kameri, ...
Nećete verovati kako danas izgleda jeziva devojčica iz Kruga! (VIDEO)
Da li ste znali da najpoželjniji holivudski muškarci imaju slovenske krvi?
Šta je paraliza sna
ŠOKANTNO! Predozirali se pred detetom
Đoković: To je Gael, kriv sam, ali i u finalu!
Kinezi spremaju bogatu ponudu za Mourinha!?
Sevilla 'četvorkom' osigurala finale s Barcelonom
ZenFone Max - Asusov smartphone sa 5.000 mAh baterijom
Napokon: otkrivena "druga" Zemlja


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti