Magazin

Početna » Magazin » 2013 » Septembar » 18

Dortmund u "paklu" Napulja, Barsa na Ajaks, Žoze na trofej koji nema s Čelsijem
Lideri italijanske Serije A i nemačke Bundeslige Napoli i Dortmund, dve ekipe koje na startu sezone zajedno imaju maksimalnih osam pobeda, odmeriće snage u sredu na startu nove sezone u Ligi šampiona

Biće to duel Grupe F, prema mnogim mišljenjima najjače, sa jedne strane ambiciozni Napolitanci, predvođeni novim trenerom Rafom Benitezom, a sa druge aktuelni vicešampion Evrope, ekipa koju već šest godina sa velikim uspehom vodi Jirgen Klop.

"Rastemo iz meča u meč i duel sa Dortmundom za nas je pravi izazov. U ekipi imam nekoliko igrača koji imaju iskustvo igranja u Ligi šampiona i to će nam sigurno olakšati posao. Izuzetno poštujemo goste, ali spremni smo na nadigravanje", izjavio je Benitez.

Očekuje se da tribine stadiona "San Paolo" bude ispunjene do poslednjeg mesta, što automatski znači da igrače Dortmunda, među kojima će biti i Neven Subotić, čeka "pakao".

"Već na startu čeka nas najteže gostovanje, Napoli ima sjajan tim, ali ne plašimo se ambijenta i verujem da možemo do pobede, kojom bismo poslali najbolju poruku rivalima u grupi", izjavio je najbolji strelac Dortmunda Robert Levandovski.

U drugom meču Grupe F Olimpik iz Marseja na "Velodromu" dočekuje Arsenal.

Od ostalih mečeva izdavajaju se duel Barselone i Ajaksa, na kojem će Brazilac Nejmar zvanično debitovati u elitnom evropskom takmičenju, zatim meč Čelsija i Bazela, gde Žoze Murinjo kreće na trofej, jedini koji nije osvojio sa londonskim klubom, kao i susret MIlana i Seltika na San Siru.

Takmičenje je otvoreno u utorak, dan je obeležila pobeda Reala nad Galatasarajem od čak 6:1, Benfika je savladala Anderleht sa 2:0 uz pogodak Filipa Đuričića, a Juventus je razočarao svoje navijače remijem od 1:1 sa Kopenhagenom.

IZVOR


Nikolakuzzz
18.09.2013
476
glasova: 0





Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...
Misteriozna masa motrila je na krevetac: Kada je ugledao ovaj prizor na kameri, ...
Nećete verovati kako danas izgleda jeziva devojčica iz Kruga! (VIDEO)
Da li ste znali da najpoželjniji holivudski muškarci imaju slovenske krvi?
Šta je paraliza sna
ŠOKANTNO! Predozirali se pred detetom
Đoković: To je Gael, kriv sam, ali i u finalu!
Kinezi spremaju bogatu ponudu za Mourinha!?
Sevilla 'četvorkom' osigurala finale s Barcelonom
ZenFone Max - Asusov smartphone sa 5.000 mAh baterijom
Napokon: otkrivena "druga" Zemlja


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti