Magazin

Početna » Magazin » 2013 » Jun » 21

EROTIK FITNES: Seks-poze koje jačaju vaše telo
Ukoliko ste mrzitelj teretane i svih ostalih akcija koje vas teraju na prolivanje znoja, postoji savršeno rešenje za vas. U pitanju su pojedine seks-poze koje će ojačati određene delove vašeg tela

Seks je odlična zamena za vežbanje. Tokom ovih sparnih dana nikome se ne mili da obuče patike za vežbanje i da se posle napornog radnog dana uputi ka teretani ili obližnjoj livadi na trčanje. Međutim, ukoliko imate ljubavnog partnera pored sebe, nemate razloga za brigu. Mnogo zabavniji i lakši način je svakako seks, jer određene seks-poze mogu da oblikuju vaše telo.

Naime, za samo pola sata seks-treninga možete potrošiti 144 kalorije, a pritom i ojačati guzu, trbušne mišiće, ruke i ostale delove tela. Evo koje poze predstavljaju odličnu zamenu za trening.



Misionarski položaj jača bedra i guzu

Nešto izmenjena misionarska poza odlična je za jačanje trbušnih mišića, kao i mišića karlice i ruku. Žena treba da legne na leđa, noge da savije u kolenima i lagano da se rukama podigne od kreveta. To će partneru omogućiti dublju penetraciju i potpunu kontrolu. U toj pozi žena može rukama da obavije partnera i tako svu težinu da prebaci na noge, čime će ojačati bedra i guzu.



Jahaća poza za trbušne mišiće

Poza u kojoj je žena glavna i sedi na partneru omogućava joj potpunu kontrolu i veći užitak. Ta poza idealna je jačanje mišića stomaka i gornjeg dela tela. Naravno, više koristi imaju žene nego muškarci.



Seks uza zid jača ruke, bedra i stomak

Seks uza zid prava je vežba za muškarca koji želi da ojača svoje ruke, trbušne mišiće i bedra. Žena treba leđima da se nasloni na zid, a partner potom da podigne njene noge i da ih obavije oko sebe.



Doggy style savršen je trening za oboje

Čuvena poza zguza u kojoj je muškarac dominantan omogućiće dobar trening i damama. Žena treba da se spusti na kolena i ruke, a da bi ostala u stabilnom položaju, upotrebiće mišiće ruku, nogu i zadnjice. Istovremeno u ovoj pozi vežba i muškarac, a ako stoji umesto da kleči, vežbaće i noge.

IZVOR


Bosankaaa
21.06.2013
1320
glasova: 1





Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...
Misteriozna masa motrila je na krevetac: Kada je ugledao ovaj prizor na kameri, ...
Nećete verovati kako danas izgleda jeziva devojčica iz Kruga! (VIDEO)
Da li ste znali da najpoželjniji holivudski muškarci imaju slovenske krvi?
Šta je paraliza sna
ŠOKANTNO! Predozirali se pred detetom
Đoković: To je Gael, kriv sam, ali i u finalu!
Kinezi spremaju bogatu ponudu za Mourinha!?
Sevilla 'četvorkom' osigurala finale s Barcelonom
ZenFone Max - Asusov smartphone sa 5.000 mAh baterijom
Napokon: otkrivena "druga" Zemlja


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti