Magazin

Početna » Magazin » 2013 » Decembar » 4

Eva Mendez : Draga Eva, ne preteruj!
Lepa, seksepilna, vrele krvi, pa još i u savršenoj vezi. Ukratko, ona je proglašena najpoželjnijom ženom na planeti.

Iako lepotica vrele kubanske krvi privlači pažnju medija više zbog skandala vezanih za njeno ime nego zbog filmova u kojima se pojavljuje, proteklih nekoliko godina važi za jednu od najuspešnijih dama iz sveta šou-biznisa.

Po svemu sudeći, neće joj biti loša ni tekuća sezona, budući da je nedavno proglašena za najpoželjniju ženu planete, a snimila je i nekoliko reklamnih kampanja za prestižne brendove.

Tu su, naravno, i holivudski radovi – upravo privodi kraju snimanje biografske priče o Mariji Kalas, na koju neobično liči, a ne žali se ni na svoj ljubavni život koji je, kako kaže, konačno postao savršen.



U nedavnom intervjuu magazinu Marie Claire, lepa Eva priznala je da je romansa sa kolegom Rajanom Goslingom ostvarenje sna koji sanja svaka žena. Par je u srećnoj vezi već šest meseci, a glumica je potpuno oduševljena svojim dečkom.



U istom intervjuu, jedna od najtraženijih seks-bombi latino porekla otkrila je da je kao tinejdžerka bila veoma nesigurna u svoje telo i da ga je mrzela, ali je vremenom uspela da ga prihvati. U trenutku kada je shvatila da spoljašnost nije bitna i da neće ništa postići samo dobrim izgledom, počela je više da poštuje svoje unutrašnje biće.



Svaka čast na samokritičnosti, draga Eva, ali mi se baš i ne bismo složili s tobom! Bez obzira na skromnost, ona se ne ustručava da pokaže svu svoju raskoš i seksepil na naslovnim stranama prestižnih modnih časopisa ili na velikom ekranu. Na pitanje kako se oseća kada je tretiraju kao seksualni objekat, a ne kao filmsku zvezdu, odgovara da se ne buni sve dok joj to ne ometa karijeru. Ipak je priznala da je morala da se napije kako bi snimila vruću scenu s Hoakinom Finiksom u trileru Braća po oružju.



“Sve što sam do sada uradila, a što je na bilo koji način bilo provokativno, urađeno je pod mojim uslovima – svaka scena, svaka reklama ili fotografija. Dok god budem kontrolisala situaciju, neću imati problema sa pokazivanjem tela.



Inače, tridesetosmogodišnja glumica potiče iz porodice kubanskih emigranata. Rano je počela da ispoljava talenat za glumu, zbog čega ju je majka poslala kod rođaka u Los Anđeles, gde je pohađala srednju školu. Iako je imala sve uslove da postane student generacije, a bila je ubeđena da će se baviti uređivanjem enterijera ili arhitekturom,



“Vodim računa o tome šta jedem, ali često ne mogu da odolim slatkišima. Ako sam od nečega zavisna, to je čokoladna torta”, priznaje atraktivna Kubanka. Slikala se obnažena za kampanju organizacije koja se bori za prava životinja, a potom i za parfem Kelvina Klajna Secret Obsession. Reklame su u mnogim zemljama zabranjene za emitovanje – zbog viška seksepila.



“Ljudi zaboravljaju da sam školovana glumica. Čak i kada prihvatim uloge poput one u komediji Žene, koja je naizgled jednostavna, pronalazim dobar razlog za to. Pa, pogledajte samo u kakvom sam neverovatnom društvu bila! Meg Rajan, Anet Bening, Debra Mesing… Pored njih sam mnogo naučila. Verujem da ću ovaj posao učiti do kraja života. Ako u međuvremenu nešto drugo ne počne da me interesuje. A onda ću samo spustiti zavesu i reći vam: I, to bi bilo sve o Evi!”



IZVOR


Nikolakuzzz
04.12.2013
2633
glasova: 7





Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...
Misteriozna masa motrila je na krevetac: Kada je ugledao ovaj prizor na kameri, ...
Nećete verovati kako danas izgleda jeziva devojčica iz Kruga! (VIDEO)
Da li ste znali da najpoželjniji holivudski muškarci imaju slovenske krvi?
Šta je paraliza sna
ŠOKANTNO! Predozirali se pred detetom
Đoković: To je Gael, kriv sam, ali i u finalu!
Kinezi spremaju bogatu ponudu za Mourinha!?
Sevilla 'četvorkom' osigurala finale s Barcelonom
ZenFone Max - Asusov smartphone sa 5.000 mAh baterijom
Napokon: otkrivena "druga" Zemlja


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti