Magazin

Početna » Magazin » 2013 » Maj » 14

Evo šta sve može da vas dovede do razvoda
Veovali ili ne, razvod je moguće prevideti i to na osnovu nekih neobičnih indikatora. Možda ste mislili da je tako nešto nemoguće, ali istraživanja su pokazala da se zapravo radi o blesavim ali istinitim činjenicama

Razvod je predvidiv. Reč je o tvrdnji koja je nastala na osnovu mnogih istraživanja koja su pokazala da neki neobični indikatori mogu da ukažu na krize u braku. Naime, nije reč o nedostatku ljubavi ili o monotoniji koja vas je zadesila. Reč je o nekim čudnim stvarima na koje ne možete da utičete, ali koje zato mogu vrlo lako da utiču na vas. Evo šta sve može da dovede do bračnog brodoloma.

Ako ste žena koja se udala pre 18. godine, imate 48 odsto šansi da se razvedete unutar prvih 10 godina braka. Što ste stariji ušli u brak, to je rizik manji.

Ako ste žena koja želi dete, bez obzira koje po redu, više nego što to želi vaš suprug, imate dvostruko veće šanse da će se vaš brak završiti razvodom od parova koji se slažu oko odluke o deci.

Ako imate dva sina, vaše šanse za razvod su preko 36 odsto. Ako imate dve ćerke, verovatnoća raste na preko 43 procenata.



Ako ste muškarac s visokim nivoom testosterona, imate 43 odsto veće šanse da se razvedete, za razliku od muškaraca s niskim nivoom testosterona.

Ako je vašem detetu dijagnostikovana hiperaktivnost, verovatnoća da ćete se razvesti do njegove osme godine je oko 22 procenata veća u odnosu na roditelje čije dete nema taj poremećaj.

Ako ste osim supruga imali još ljubavnih partnera, imate dvostruko veće šanse za razvodom od nekoga ko nikada nije imao drugog seksualnog partnera.

Ako se kao dete niste smešili na fotografijama, verovatnoća da se razvedete je pet puta veća u odnosu na one koji su nasmejani na fotografijama. To se povezuje s optimizmom, koji se pokazuje još u ranoj mladosti.



Ako ste žena kojoj je nedavno dijagnostikovan rak ili multipla skleroza, imate šest puta veće šanse da se razvedete od onih bračnih partnera kod kojih je muškarac taj kome je dijagnostikovana bolest.

Ako ste plesač ili koreograf, verovatnoća za razvod vam je veća za 43 procenata, matematičarima 19 odsto, a dreserima životinja 22 procenata. Ako ste farmer ili poljoprivrednik, šanse su samo 7 odsto.

Ako ste vi ili suprug pretrpeli povredu mozga, imate 17 procenata šansi za razvod.

Ako ste žena koja aktivno deluje u vojsci, vaš brak ima 25 procenata veće šanse za bračnim krahom u odnosu na brakove gde je suprug vojnik.

IZVOR


Barca1899
14.05.2013
572
glasova: 1





Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...
Misteriozna masa motrila je na krevetac: Kada je ugledao ovaj prizor na kameri, ...
Nećete verovati kako danas izgleda jeziva devojčica iz Kruga! (VIDEO)
Da li ste znali da najpoželjniji holivudski muškarci imaju slovenske krvi?
Šta je paraliza sna
ŠOKANTNO! Predozirali se pred detetom
Đoković: To je Gael, kriv sam, ali i u finalu!
Kinezi spremaju bogatu ponudu za Mourinha!?
Sevilla 'četvorkom' osigurala finale s Barcelonom
ZenFone Max - Asusov smartphone sa 5.000 mAh baterijom
Napokon: otkrivena "druga" Zemlja


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti