Magazin

Početna » Magazin » 2013 » Decembar » 1

Filmovi koje ne trebate propustiti decembra meseca
Kraj godine je bogat filmskim blokbasterima a naši filmski distributeri su se potrudili da budu u toku sa svetskim premijerama. Evo liste od 5 filmova koje vam preporučujemo da svakako pogledate decembra meseca u bioskopima.

1. The Hobbit: The Desolation of Smaug

U filmu „Hobit: Šmaugova pustošenja“ nastavlja se avantura poznatog Hobita, Bilba Baginsa, koji sa čarobnjakom Gandalfom i 13 Patuljaka, pod vođstvom Torina Hrastoštita, idu u epski poduhvat – da povrate davno izgubljeno kraljevstvo Patuljaka, Erebor. Družina je uspela da preživi prvo, neočekivano putovanje i sada su krenuli ka Istoku. Na tom putu, u prevrtljivoj šumi Mirkvud, susrešće menjača kože – Beorna i najezdu džinovskih paukova. Nakon što su pobegli iz zamki opasnih Šumskih Vilovnjaka, uputili su se u Jezergrad i na kraju do Samotne Planine, gde se moraju suočiti sa najvećom opasnošću ikada . Moraju se suočiti sa bićem strašnijim od bilo čega drugog, bićem koje neće iskušati samo njihovu hrabrost već i granice njihovog prijateljstva i svrhu samog putovanja. Sa zmajem Šmaugom.

Više o filmu pročitajte ovde.

2. American Hustle

Film o jednom od najvećih skandala koji su potresli SAD u skorije vreme, to jest, tamo negde 1970-tih godina. Irving Rozenfeld je briljantni prevarant, koji se kreće okolo sa isto tako spretnom prevarantkinjom, Engleskinjom Sidni Proser. Međutim, on je prisiljen da radi za FBI… Agnet Riči gura ih u svet mafije Džersija, da raskrinkaju lokalnog političara Karmajna. Irvingova nepredvidiva žena Rozalin može da bude baš ta koja će da učini da im se celi svet raspadne…

Više o filmu pročitajte ovde.

3. 47 Ronin

Kijanu Rivs se spektakularno vraća akcionoj avanturi u filmu „47 Ronin“. Kad izdajnički vojni zapovednik ubije njihovog vladara i protera vojsku, 47 samuraja bez vođe zakleće se na osvetu i vraćanje časti. Oterani iz svojih domova i raštrkani širom zemlje, ova grupa Ronina moraće da potraži pomoć od Kaija (Rivs) – meleza koga su jednom odbili – za borbu kroz divlji svet mitskih zveri, čarolija menjanja oblika i neverovatnih užasa.
Kad ovaj prognani, zarobljeni izgnanik postane njihovo najsmrtonosnije oružje, on će se pretvoriti u heroja koji će inspirisati ovu ekipu malobrojnih pobunjenika da osvoji večnost.

Više o filmu pročitajte ovde.

4. The Wolf of Wall Street

Priča filma je ozbiljnija jer nam kazuje istinitu priču Jordan-a Belfort-a, berzanskog brokera, ovisniku droge i seksa, koji će robijati jer nije hteo da učestvuje u razotkrivanju finansijskih mahinacija (a zatim i objaviti memoare po kome je film snimljen).

Više o filmu pročitajte ovde.

IZVOR


Nikolakuzzz
02.12.2013
3396
glasova: 7





Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...
Misteriozna masa motrila je na krevetac: Kada je ugledao ovaj prizor na kameri, ...
Nećete verovati kako danas izgleda jeziva devojčica iz Kruga! (VIDEO)
Da li ste znali da najpoželjniji holivudski muškarci imaju slovenske krvi?
Šta je paraliza sna
ŠOKANTNO! Predozirali se pred detetom
Đoković: To je Gael, kriv sam, ali i u finalu!
Kinezi spremaju bogatu ponudu za Mourinha!?
Sevilla 'četvorkom' osigurala finale s Barcelonom
ZenFone Max - Asusov smartphone sa 5.000 mAh baterijom
Napokon: otkrivena "druga" Zemlja


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti