Magazin

Početna » Magazin » 2011 » Septembar » 7

I Srbi bi da im bude veći
Veličina nije bitna. Koliko ste to puta čuli do sad? Izgleda ne dovoljno, jer dobar broj muškaraca i dalje nije zadovoljan onim što im je majka priroda podarila u intimnoj zoni i za pomoć se obraćaju hirurzima od kojih traže da im polni organ povećaju, a ne tako retko i podebljaju.

"Polni organ se nalazi u sredini male karlice. Kada muškarac pogleda odozgo on vidi samo dve trećine, jer je jedna sakrivena unutra. Međutim, kada se uzbudi, njegov polni organ se poveća dva do tri puta. Po evropskim istraživanjima ud pri seksualnom uzbuđenju poraste oko 11 cm, a po našim istaživanjima od 16 do 17 centimetara. To je više nego dovoljno za bilo koga", kaže za "Alo" urolog i seksolog Sava Bojović.

Ipak, muškarci redovno dolaze po veće i deblje polne organe.

"Uglavnom insistiraju na dužini, mada ne mogu da vam kažem globalno koliko je to centimetara, jer je to individualno za svaki slučaj. Doktor se pre nego što se upusti u operaciju, obavezno konsultuje sa još nekoliko lekara, i pacijentom kako ne bi povećavali polni organ osim ukoliko to stvarno nije neophodno. Opet ponavljam da ženama nije najbitnija veličina. Moje pacijentkinje na prvo mesto stavljaju drugo osobine kod muškarca, gotovo se nikada nije desilo da im prioritet bude u vezi sa brojkama", kaže Bojović.

On objašnjava da se operacija preporučuje ako je penis manji od pet centimetara i tanji od dva. "Nije loše reći i da muškarci koji imaju prirodno veliki polni organ (znatno natprosečan) imaju problema, jer se svaki put kada se uzbude krv iz mozga premesti dole, pa može da dođe i do padanja u nesvest. Dakle, nije sve baš tako idealno."

Muški deo populacije, pored toga što čezne za većim organom, večno mozga o tome kako da produži erekciju. Postoji nekoliko efikasnih načina.

Pazite na gravitaciju

Poze u kojima je muškarac gore omogućavuju bolji protok krvi i samim tim čvršću i snažniju erekciju. Seks ne započinjite u ležećem položaju.

Kvalitetno se hranite

Prava erekcija veliki je stres za muško telo. Kvalitetna ishrana ključ je dobrog seksa. U ovom slučaju najvažniji su ugljeni hidrati, poput testenina, a osim njih, treba konzumirati i cink koji je zadužen za proizvodnju testosterone i spermatozoida. Ima ga u grašku, pasulju, morskim plodovima i džigerici. Masti, sa druge strane, smanjuju libido i otežavaju erekciju.

Smanjite osetljivost

Uobičajeni način je upotreba kondoma, ali ako imate dugogodišnju partnerku, pre samog vrhunca, kad shvatite da je kraj blizu, probajte na trenutak da skrenete misli na nešto dosadno.

Izbacite alkohol i cigarete

Za erekciju nužno je da vam krv žustro teče kroz vene, a budući da pušenje usporava cirkulaciju, a ni alkohol vam neće pomoći, znate šta vam je činiti, tačnije, ne činiti.

Budite smireni

Nervoza i briga mogu “smanjiti” vaš penis u ključnim trenucima. Ukoliko se ne osećate ugodno u svojoj koži, intima bi vam mogla predstavljati problem, a onda teško da ćete imati erekciju. Prihvatite sebe svoje telo i uživajte.


DerekTrotter
07.09.2011
653
glasova: 0





Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...
Misteriozna masa motrila je na krevetac: Kada je ugledao ovaj prizor na kameri, ...
Nećete verovati kako danas izgleda jeziva devojčica iz Kruga! (VIDEO)
Da li ste znali da najpoželjniji holivudski muškarci imaju slovenske krvi?
Šta je paraliza sna
ŠOKANTNO! Predozirali se pred detetom
Đoković: To je Gael, kriv sam, ali i u finalu!
Kinezi spremaju bogatu ponudu za Mourinha!?
Sevilla 'četvorkom' osigurala finale s Barcelonom
ZenFone Max - Asusov smartphone sa 5.000 mAh baterijom
Napokon: otkrivena "druga" Zemlja


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti