Magazin

Početna » Magazin » 2013 » Mart » 5

Ikona stila: Kim Kardašijan
Jedna od najuticajnijih i najpoznatijih ikona stila današnjice jeste atraktivna Kim Kardašijan. O njenom statusu u svetu poznatih mišljenja su podeljena, ali ono što joj niko ne može osporiti jeste besprekoran stil koji je uvek prožet seksepilnošću, ženstvenošću i originalnošću. Manje je poznatao da je Kardašijanova pre uspona u zvezde, važila za veoma cenjenog stilistu poznatih ličnosti, te su njena okupiranost i poigravanje modom razumljivi.




Atraktivna starleta sa lakoćom kombinuje klasične komade sa ekstravagantnim, uvek zračeći glamurom i elegancijom, kako u provokativnim, tako i u nešto svedenijim izdanjima. Od seksi, mini haljina preko raskošnih večernjih izdanja i kežual varijanti, do njene "opsednutosti" Šanelom, Hermesom i Labutinom... Kim je oličenje savršenog stila.





Kim Kardašijan u svom garderoberu u najvećoj meri oslanja se na blejzere, seksi haljine, glamurozne haljine, farmerke, odevne komade u boji kože, šljokice i visok struk. Rialiti zvezda nikada ne napušta kuću bez bogatih modnih aksesoara, u dnevnoj varijanti to su velike ešarpe, luksuzne tašne, naočare za sunce, gomile narukvica, kvalitetni satovi, dok za gala prijeme uvek bira spektakularne minđuše i ogrlice.




Seksi brineta veoma voli suknje i pantalone sa visokim strukom, za koje sugeriše da divno ističu struk i obline, i da čine figuru izduženijom, a ona zaista, uprkos nezahvalnoj figuri, uspeva da u svemu izgleda fantastično! Sama otkriva da je za to najzaduženije pre svega veliko samopouzdanje i njena energija, a zatim i modni trikovi i vrtoglavo visoke potpetice. Ukratko, Kim Kardašijan je uvek maksimalno doterana, stilizovana bez greške i primer kako žena treba da se obuče, i zato je zaslužila laskavu titulu jedne od najvećih modnih ikona na planeti!


IZVOR


-Mallena-
05.03.2013
3757
glasova: 0





Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...
Misteriozna masa motrila je na krevetac: Kada je ugledao ovaj prizor na kameri, ...
Nećete verovati kako danas izgleda jeziva devojčica iz Kruga! (VIDEO)
Da li ste znali da najpoželjniji holivudski muškarci imaju slovenske krvi?
Šta je paraliza sna
ŠOKANTNO! Predozirali se pred detetom
Đoković: To je Gael, kriv sam, ali i u finalu!
Kinezi spremaju bogatu ponudu za Mourinha!?
Sevilla 'četvorkom' osigurala finale s Barcelonom
ZenFone Max - Asusov smartphone sa 5.000 mAh baterijom
Napokon: otkrivena "druga" Zemlja


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti