Magazin

Početna » Magazin » 2013 » Maj » 27

IZ MUŠKOG UGLA: Ženska tetovaža je poziv na seks
Britanski stručnjaci odlučili su da ispitaju kako muškarci reaguju na devojke sa tetovažom kao i šta je prvo na šta pomisle o njima

Muškarce privlače devojke sa tetovažom više nego one pripadnice nežnijeg pola koje su bez njih. Naime, reč je o rezultatima nedavno sprovedenog britanskog istraživanja koje je pokazalo da muškarci ženske tetovaže smatraju izuzetno seksi i vrlo jasnim pozivom na seks.

Upravo zbog toga je studija pokazala da većina muškaraca najpre prilazi devojci koja ima tetovažu na telu jer veruju da će je lakše smuvati i brže odvući u krevet.

Da bi ovo dokazali, istraživači su izabrali preko 30 muškarca i zamolili ih da ocene i izaberu najzgodnije od 59 devojaka. Grupa muškaraca izabrala je jedanaest od ukupnog broja njih.



Naučnici su zatim zamolili svaku od jedanaest devojaka da same odu na plažu i da, u crvenom bikiniju, čitaju knjigu. Devojke su morale u jednom trenutku da budu bez tetovaže, a u drugom da imaju tetovažu na donjem delu leđa.

Iznenađujuće je da, ne samo da su muškarci u 24 odsto slučajeva prilazili pre tetoviranim devojkama, nego su se i za deset procenata brže nabacivalo istim, odnosno trebalo im je 10 minuta manje nego kada su prilazili devojci koja nema tetovažu.



U drugom delu studije, muškarci su dobili zadatak da provere koliko devojaka je spremno na seks već na prvom dejtu. Devojke sa tetovažama su bile spremne i na flert i na seks već prve noći.

Muškarci tetovažu doživljavaju kao reklamu koja poziva na seks jer, prema njihovom mišljenju, tetovaža ukazuje na lakši pristup kod devojaka.

IZVOR


Barca1899
27.05.2013
3189
glasova: 1





Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...
Misteriozna masa motrila je na krevetac: Kada je ugledao ovaj prizor na kameri, ...
Nećete verovati kako danas izgleda jeziva devojčica iz Kruga! (VIDEO)
Da li ste znali da najpoželjniji holivudski muškarci imaju slovenske krvi?
Šta je paraliza sna
ŠOKANTNO! Predozirali se pred detetom
Đoković: To je Gael, kriv sam, ali i u finalu!
Kinezi spremaju bogatu ponudu za Mourinha!?
Sevilla 'četvorkom' osigurala finale s Barcelonom
ZenFone Max - Asusov smartphone sa 5.000 mAh baterijom
Napokon: otkrivena "druga" Zemlja


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti