Magazin

Početna » Magazin » 2013 » Januar » 4

Jelena rekla „da" proscu iz novina
Kada je, pre šest meseci, Beograđanin Mrđan Hadžić (30) rešio da zaprosi devojku Jelenu (25), znao je da prosidba mora da bude originalna. Kao i svi veliki planovi, i ovaj je nekoliko puta bio na ivici da se izjalovi, ali je na kraju sve ispalo kako treba, jer je Jelena rekla “da“ na prosidbu sa naslovne strane novogodišnjeg "Politikinog zabavnika".

VENČANJE - Hteo sam da je zaprosim na dan kada bismo obeležili tri i po godine zabavljanja, ali sam se kasno javio "Zabavniku", pa smo odložili za nedelju dana. Onda je njima nešto iskrslo, pa naredne nedelje ponovo meni i tako dva meseca, dok se kockice konačno nisu složile - objašnjava Mrđan.

Mrđan je želeo da zaprosi svoju devojku u ulazu u kome su se prvi put poljubili. Plan je bio da u kiosku u blizini kupe "Politikin zabavnik" kako bi ona pročitala prosidbu. Naravno, nije sve teklo glatko.

- Dok smo bili u autobusu stigla mi je poruka od kuma da u kiosku nema "Zabavnika", a morao sam to da uradim ujutro da neko od prijatelja ne bi video pre nje i upropastio mi iznenađenje. Kum se dosetio da ga kupi na drugom mestu i ostavi u žardinjeri u zgradi. Gurnuo sam je u ulaz da bih je, kao, spasao od psa koji je išao u susret, uzeo sam novine iz žardinjere i počeo da je teram da ih čita - priča on.

Pre nego što je Jelena shvatila šta se dešava tog 28. decembra, Mrđan je bio na kolenima sa, kako sam kaže, glomaznim i presmešnim probnim prstenom. Jelena je na sve rekla “da“, kum je izleteo iz zasede i onda su svi zajedno, u sedam ujutro, pili šampanjac na ulazu zgrade.

IZVOR


-Mallena-
04.01.2013
473
glasova: 0





Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...
Misteriozna masa motrila je na krevetac: Kada je ugledao ovaj prizor na kameri, ...
Nećete verovati kako danas izgleda jeziva devojčica iz Kruga! (VIDEO)
Da li ste znali da najpoželjniji holivudski muškarci imaju slovenske krvi?
Šta je paraliza sna
ŠOKANTNO! Predozirali se pred detetom
Đoković: To je Gael, kriv sam, ali i u finalu!
Kinezi spremaju bogatu ponudu za Mourinha!?
Sevilla 'četvorkom' osigurala finale s Barcelonom
ZenFone Max - Asusov smartphone sa 5.000 mAh baterijom
Napokon: otkrivena "druga" Zemlja


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti