Magazin

Početna » Magazin » 2011 » August » 31

Jesen je u znaku jarkih boja
Leto je na izdisaju i živa u termometru će uskoro početi da pada. Ovo je najbolje vreme da počnete sa pripremama garderobe koju ćete nositi ove jeseni, dodavanjem nekih detalja koje su nam predstavili vrhunski modni brendovi kao apsolutni hit.

Ove jeseni možete eksperimentisati sa slojevima i bojama koje bodu oči. Ovo su trendovi koje možete lako uklopiti i izgledati moderno:

PELERINA I PONČO
Za jesen 2011 pelerina i pončo zamenjuju jakne. Pronađite neki od modela od tvida, da su karirani ili u neutralnoj crnoj boji, a dužina je stvar ličnog ukusa. Nosite ih sa parom uskih farmerki, zimskim šortsem ili dugom suknjom i spremni ste za sve izazove.

MEŠANJE JARKIH BOJA
Bojama naglasite jesenju garderobu. Odaberite dva komada odeće slične nijanse i dodajte kontrastni ton da napravite dobru mešavinu. Beli sako je izuzetno popularan, a njega možete lako da uparite sa gotovo bilo kojom kombinacijom. Takođe, potpuni hit su i patalone u bojama. Ne zaboravite da uparite nakit i detalje.

SLOJEVITA ŠTIKLA
Stari trend u novom ruhu: potpetice u slojevina su ključni detalj obuće za jesen 2011. godine. Ovaj stil inspirisan sedamdesetim možete da primetite u svemu, od čizama bilo koje visine do papuča za kuću. Kombinujte ih sa dužom ili zvonastom suknjom kroja, pantalonama i farmerkama koje su uske oko bedara a šire se od kolena do gležnja da stvorite uravnotežen i lep izgled.

MIDI DUŽINA
Ova nova dužina suknje i haljine definitivno je svestrana i laka za nošenje. Za poslovnu garderobu izaberite uzanije suknje, a za veče i zabave lepršave materijale. Dopuna ovom izgledu je glomaznija obuća i kožna jakna.

ČOKOLADNA METALNA BOJA
Čokolada je idealan akcenat jesenjih kolekcija koji može da se upari sa klasičnim tvidom, kariranim materijalima i drugim bojama od burgundca do tirkizne i oker.

BLUZA SA MAŠNOM
Ove fenomenalne bluze su dobre za svaku priliku. Na poslu odlično pristaju uz ravne pantalone, suknju ili poslovno odelo. Posle pet popodne, uparite ih sa farmerkama što se šire u zvono od kolena do gležnja, uskim pantalonama ili prslukom os lažnog krzna. Bluze sa mašnom čine da izgledate ženstvenije i šarmantnije.

UZANE PANTALONE
Uzano je popularno i ove jeseni, jer odlično pristaje uz prsluke od lažnog krzna, pelerinu ili džemper sa pletenicama. Mogu biti od bilo kog materijala, pune dužine ili sečene iznad gležnja.

KOŽNA SPORTSKA ODEĆA
Ove jeseni koža nije popularna samo u vidu jakne. Šortsevi za zimu, sukne zvonastog kroja, majice i haljine... Boja mora biti jarka i intenzivna.

KLASIČNI BLEJZERI
Klasičan kroj vraća se ove sezone uz sitne izmene. Trebalo bi da budu uski, lepo ukrojeni i dovoljno elegantni da dobro izgledaju uz par uskih farmerki. Stil koji ćete odabrati je stvar ukusa, ali zakrpe na laktovima, kontrastna kragna i reveri i džepovi na grudima su plus.

LAŽNO KRZNO
Ove jeseni lažno krzno preplaviće ulice. Bilo da je na kapuljači, reveru ili džemperu kao "ukrasna traka". nema granice šta je malo a šta puno lažnog krzna, sve može da prođe. U toku dana upotpunjava par klasičnih pantalona ili farmerki, a kada padne mrak može da postane glamurozni detalj haljine inspirisane sedamdesetim godinama prošlog veka.



Nutellina
31.08.2011
762
glasova: 2





Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...
Misteriozna masa motrila je na krevetac: Kada je ugledao ovaj prizor na kameri, ...
Nećete verovati kako danas izgleda jeziva devojčica iz Kruga! (VIDEO)
Da li ste znali da najpoželjniji holivudski muškarci imaju slovenske krvi?
Šta je paraliza sna
ŠOKANTNO! Predozirali se pred detetom
Đoković: To je Gael, kriv sam, ali i u finalu!
Kinezi spremaju bogatu ponudu za Mourinha!?
Sevilla 'četvorkom' osigurala finale s Barcelonom
ZenFone Max - Asusov smartphone sa 5.000 mAh baterijom
Napokon: otkrivena "druga" Zemlja


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti