Magazin

Početna » Magazin » 2013 » April » 5

Jutarnji seks – najzdravije buđenje
Da ga muškarci najviše vole, to je opšte poznato, jer je tada njihovo telo najspremnije na užitke takve vrste. Jutarnji seks je, pored toga, izuzetno koristan za parove koji su dugo zajedno, jer može fantastično da razbije monotoniju i natera vas da razmišljate jedno o drugom ceo dan… Otkrijte čari, ali i blagodeti jutarnjeg vođenja ljubavi i prepustite se jedno drugom dok vas miluju prvi zraci sunca.

Kod muškaraca ranom zorom je povišen nivo testosterona, koji traje oko 3 sata po buđenju. Iz ovog razloga je većina pripadnika jačeg pola najviše raspoložena za seks ujutro, a njihov polni organ uglavnom spreman za akciju i pre buđenja. Uz mali trud, ova rekreacija može postati omiljena i ženama.

Pre svega, jutarnji seks je vrlo praktičan. Zašto? Za njega vam nisu potrebne bukvalno nikakve pripreme. Nema tuširanja, češlanja, šminkanja, pravljenja atmosfere pomoću svetla i muzike.Ni na jedan način ovaj seks nije dogovoren, pa samim tim ne može biti ni samo odrađen. Naravno, bitno je da pred spavanje obavite tuširanje i pranje zuba, da biste ujutru bili čisti i sveži. Kad se probudite, partneru/ki se prepuštate onakvi kakvi ste, sneni, još nerazbuđeni, još uvek zaneti svetom snova. Samim tim, popularni zornjak je najspontaniji seks – sve radite po urođenom osećaju, instinktivno, i zato je uživanje najčešće veoma intenzivno.

Naučno je dokazano da osobe koje vode ljubav u ranim jutarnjim časovima imaju veći nivo oksitocina, hormona koji čini da se osećamo zaljubljeno. Takođe, ovaj hormon je pravi borac protiv stresa , depresije, visokog krvnog pritiska i raznih infekcija, pa čak i smanjuje mogućnost srčanog i moždanog udara.

Buđenje seksom je veoma blagotvorno i na Vaše telo i na Vaš um. Vrlo brzo vam daje energiju, jer otpušta serotonin i dopamin – poznate kao hormone sreće. Ukoliko seks uvrstite u redovne jutarnje aktivnosti, vidno prolepšavanje je neminovno

Nakon jutarnjeg seksa, idealno je ako se svako posveti svojim aktivnostima. Ukoliko je u narednim satima svako na svom poslu (predavanjima i sl), teško da vam se u misli povremeno neće vraćati vreli jutarnji trenuci i slika vaših vrelih tela koja se valjaju među čaršavima. Uzbuđenje će biti jako i obostrano i jedva ćete čekati da sve to ponovite, u koje god doba dana ili noći.

Zato, sledeći put kad želite da priredite partneru nešto divno, setite se najlepšeg buđenja koje postoji. Probudite se pre njega i prenite ga iz carstva snova nežnim poljupcima, koji će se ubrzo pretvoriti u strastvene.

IZVOR


-Mallena-
05.04.2013
1204
glasova: 0





Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...
Misteriozna masa motrila je na krevetac: Kada je ugledao ovaj prizor na kameri, ...
Nećete verovati kako danas izgleda jeziva devojčica iz Kruga! (VIDEO)
Da li ste znali da najpoželjniji holivudski muškarci imaju slovenske krvi?
Šta je paraliza sna
ŠOKANTNO! Predozirali se pred detetom
Đoković: To je Gael, kriv sam, ali i u finalu!
Kinezi spremaju bogatu ponudu za Mourinha!?
Sevilla 'četvorkom' osigurala finale s Barcelonom
ZenFone Max - Asusov smartphone sa 5.000 mAh baterijom
Napokon: otkrivena "druga" Zemlja


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti