Magazin

Početna » Magazin » 2013 » Jun » 21

Kako najpametnije da iskoristite letnji raspust!
Letnji raspusti su počeli i pravo je vreme da svoje slobodne dane iskoristite najbolje što možete, bilo sa prijateljima, bilo rodbinom ili porodicom

Deca su završila sa školom, studenti će još malo sa ispitima, a poslovni ljudi polako uzimaju godišnje odmore i planiraju šta i kako tokom slobodnih dana. Međutim, treba dobro da se izorganizujete kako biste se proveli najlepše što možete i u potpunosti napunili baterije.

Slobodno vreme je kao stvoreno za akcije za koje inače nemate vremena i upravo zbog toga je jako dragoceno. Deci odmor takođe dobro dođe, ali treba voditi računa da ih ne približavate previše kompjuterima i ostalim tehnološkim čudima, već da ih uputite na igranje i druženje u prirodi. Mališanima je jako važno da se tokom raspusta pre svega odmore, druže, uživaju u igrarijama i dožive neka sasvim nova iskustva. Evo šta biste ove godine mogli da im priredite tokom letnjeg raspusta.



Odlazak na more s bakama i dekama

Odlična prilika za decu, babu, dedu ali i za vas. Dobitna kombinacija za sve! Deca provode vreme bez roditelja, bake i deke imaju priliku da uživaju u svojim unucima, a vi u svojoj slobodi.

Ostanite kod kuće

Danas se u mnogim gradovima tokom školskih praznika organizuju razne radionice koje nude tematski zanimljive sadržaje. Informišite se preko interneta ili u školi i uključite svoje dete u takav rad. Na taj način ispunićete mu slobodno vreme i omogućiti da se poveže s decom koja provode praznike kod kuće. Biće to izvor novih prijateljstava.



Organizujte izlete

Pre izleta se pripremite i istražite sve o mestu na kojem želite da se uputite. Podstaknite svoje dete na istraživački rad, predložite mu da vam on bude vodič na izletu koji organizujete. Na taj način zaokupiraćete ga i pritom razvijati njegovu moć organizovanja.

Unesite letovanje u svoj dom

Uz malo mašte možete da organizujete ludu zabavu i u vlastitom domu. Odredite tematske dane. Istražite razne zemlje, običaje, kuhinje… Ponašajte se i kuvajte kao u Kini, Americi, Japanu… Ili imajte “žuti dan” kada je dozvoljeno sve što je žuto, od odeće do hrane. Napravite plan i zabavljajte se.



Napravite piknik

To je moguće i u vlastitom dvorištu, balkonu ili čak dnevnom boravku. Uvedite neobičnosti u svaki dan. Ove aktivnosti zahtevaju određenu organizaciju, ali istovremeno razbijaju monotoniju i na taj način vas opuštaju i zabavljaju. A školski praznici idealno su vreme za to.

IZVOR


Bosankaaa
21.06.2013
643
glasova: 1





Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...
Misteriozna masa motrila je na krevetac: Kada je ugledao ovaj prizor na kameri, ...
Nećete verovati kako danas izgleda jeziva devojčica iz Kruga! (VIDEO)
Da li ste znali da najpoželjniji holivudski muškarci imaju slovenske krvi?
Šta je paraliza sna
ŠOKANTNO! Predozirali se pred detetom
Đoković: To je Gael, kriv sam, ali i u finalu!
Kinezi spremaju bogatu ponudu za Mourinha!?
Sevilla 'četvorkom' osigurala finale s Barcelonom
ZenFone Max - Asusov smartphone sa 5.000 mAh baterijom
Napokon: otkrivena "druga" Zemlja


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti